לא טוב, לא טוב

לא טוב, לא טוב ../images/Emo10.gif

אני ממש בלחץ. אני לא יודעת איפה אני עומדת, ממש לא יודעת
אני בקורס של "קידום אישי" וכבר סיימנו חצי מהחומר. במבחן אמצע הם לא נותנים ציון, ואני צריכה רק 600 כדי להתקבל למה שאני רוצה, ואני רוצה לדעת אם אני מתקרבת ל-600 או שאני ממש מתחת ל-600... החישוב במבחן אמצע הוא לפי אחוזים, ויצא לי באנגלית 73% ובמילולי 57%. בכמותי אני גרועה, מאוד מאוד גרועה, יצא לי רק 13%...
איך אני אוכל לדעת מה הציון הפסיכומטרי של זה? זה מאוד חשוב לי לדעת, כי אם אני מאוד רחוקה מ-600 אני צריכה להשקיע המון בכמותי, ואם אני קרובה ל-600 אני יכולה להשקיע בחלקים שבהם אני יותר טובה וככה להעלות את הנקודות בהם.... ועדיין להצליח. מישהו יודע? אודה לכל עזרה.

מזה השיטה הזאת בקידום?!

הם מתעקשים לא לתת לך ציון!? יש אפשרות שאולי את יכולה לדעת כמה שגיאות היה לך בכל פרק? כי ככה את יכולה לחשב עם המחשבון באתר פסיכו' למשל. <אני ממש מופתעת מזה, כי כשהתלבטתי אם להרשם לשם כל הזמן חפרו לי כמה עוקבים אחרי ההתקדמות שלי ואומרים לי איפה אני עומדת.. חוצפה!> ואם זה מנחם אותך, יחסית להגיע ל600 זה לא כזה בלתי אפשרי. זה קצת מעל הממוצע.. בכמותי בכל מקרה שווה לך להשקיע כי הוא 40% מהמבחן.. וכדאי לעבוד על מה שמתקשים כי בשאר החלקים יש יותר סיכוי שתצליחי..

a1b2c3333

New member
זה לא ככה...

אני גם למדתי בקידום. הם עושים מבחן פתיחה ומבחן אמצעי-והציון הוא פשוט באחוזים.גם הסימולציות מחושבות באחוזים. הם לא נותנים ציון עכשיו כי אין טעם-אין לנסות לקבוע ציון פסיכומטרי ממבחן אמצע הקורס...מתחילים לבנות ציון אחרי הסימולציות-כשכבר למדנו את כל החומר.

יש טעם, כי זה מראה שיפור הדרגתי

ברור שבאמצע עוד לא לומדים הכל, אבל תחשוב שמבחינת המרכז הארצי אתה אמור לבוא על בליינד לבחינה.. אז זה משקף את המצב שלך נכון להיום. צריך לקחת את זה בערבון מוגבל כי זה נגיד מבחן ראשון שעושים בו 6\8 פרקים, כי עוד לא מסיימים את החומר בד"כ וכי ברור שיש עוד על מה לעבוד. אבל אם מישהו שואף ל740 ובמבחן אמצע הוא יקבל נגיד 580 זה יראה שעוד יש לו על הרבה מה לשפר..

a1b2c3333

New member
אם מישהו

רוצה לקבל 740 ובמבחן האמצעי הוא קיבל 50% ברור לו שהוא צריך להשתפר הרבה. הוא לא צריך לקבל את הציון הפסיכומטרי ששקול לציון שלו באחוזים. ולגבי השיטה של קידום- הם מחשבים את הציונים באחוזים בכל חלק, וקובעים לך תכנית אישית,לפיה את יודעת לאיזה תגבורים להגיע-בסיסיים (אם האחוזים שלך באותו נושא נמוכים) או מתקדמים (אם האחוזים שלך גבוהים),ואז אחרי ניתוח המצב שלך את יודעת על מה לעבוד הכי חזק.

סנטה

New member
את יכולה לחשב את הציון

בתור אחד שלומד בקורס קידום אישי הם גם מסבירים לך את זה. בכל מקרה, לפהך,הסימולציות והמבחנים שלהם בנויים ככה שאתה מכניס הכל לאתר אינטרנט זה אומר לך בדיוק במה טעית,במה אתה צריך להשתפר לפי זה שזה מדרג את זה לפי נושאים,לפי שיטות זה פשוט מעולה וברמת תחקור מטורפת.

ונפלון

New member
גם יואל גבע זה ככה...

לא נותנים ציון, אלא אחוזים. זה נותן לך יותר מיקוד לגבי מה את צריכה להשתפר לפעם הבאה.

בז שנות

New member
יהיה טוב..../images/Emo4.gif

בקישור הזה אפשר לחשב את "הציון" http://psycho.co.il/

קשקוש במיץ

בדקתי את ה"בדיקת ציונים" לפי נתונים אמיתיים שהיו לי ולחבר בפסיכו הקודם וזה אפילו לא קרוב (ברמות הגבוהות)..

nitzan441

New member
אני מצטערת להגיד לך אבל....

לדעתי את מאד רחוקה וחייבת להשקיע בכמותי ולהשקיע הרבה! החלק הכמותי של המבחן מהווה 40 אחוז שזה מלא!כי חצי מהמבחן.כנ"ל גם לגבי המילולי. חבל שהדבר שאת הכי טובה מהווה רק 20%. לדעתי את צריכה לעבוד בכמותי על דברים יחסית פשוטים. בהצלחה!!

../images/Emo45.gif

כמותי זה באמת החלק שהכי קל לרוב האנשים להשתפר בו תוך זמן קצר תעשי את המקסימום ואני מאחל לך שתצליחי

דווקא בזה לא נראה לי אני מסכימה,

כמותי- או שמתחברים לזה או שלא... אנגלית, ברור שמי שלא טוב לא יצליח, אבל מצד שני עם כל השיטות שלומדים אני באמת חושבת שגם אנשים שלא הכי טובים באנגלית יכולים להגיע לרמה בינונית-מתקדמים. לגבי עברית, ברור שאת 60% מהמילים אנחנו לא מכירים (ההורים שלי לא חינכו אותי מה זה קנוקנות או מי זה קוביסט) וצריך ללמוד אותם ואח,כ די מסתדרים איתן (בהנחה שאח"כ במבחן לא משבצים פה ושם מילים ממש הזויות) כך שאת הפרק הזה יחסית נראה לי אפשר ללמוד איך להסתדר.

למעלה