לא חלום צלול, אבל...

לא חלום צלול, אבל...

מי שעקב אחרי התגובות שלי בוודאי הבין שאני מכורה לסדרה ״פיניאס ופרב״ ואפילו התאהבתי באחת הדמויות שם (פיניאס) שזה מוזר כי זה מצוייר... אבל האמת היא שיותר התאהבתי בקול שלו (לא במדבב, הוא ממש מכוער, בדקתי...) אבל רק באנגלית כי בעברית, עד כמה שזה מצער, מדבבת אותו בחורה... בכל מקרה, מאז החלום הצלול השני שלי, אני מנסה לפגוש אותם (בחלום) ואפילו הצלחתי אבל רק מרחוק כשהם על במה שהם לכאורה הופיעו עליה. אבל... הלילה הצלחתי!!! פיניאס היה בחלום שלי! חלום רגיל, אבל עדיין הוא בא לישון אצלי שני לילות בחלום! ואני הראיתי לו בגאווה שיש לי בטלפון את כל השירים מהסדרה באנגלית (אחרי שהיוצרים מכרו את הסדרה לערוץ דיסני, דיסני ראו פרק מסויים שבו פיניאס ופרב שרים איזה שיר והם החזירו את כל שאר הפרקים ואמרו ליוצרים להוסיף לכל פרק לפחות שיר אחד). הוא לא נראה מצוייר על האוויר, והוא גם לא נראה מודבק או בתחפושת, הוא פשוט היה שם. אני כל הזמן חשבתי שזאת בובה סופר מיוחדת שנשלטת מרחוק ושאין באמת מישהו בפנים. אבל... ראינו טלוויזיה (פיניאס ופרב, אלא מה?) ואז הוא אמר לי שכן יש לו מישהו בפנים ושאל אותי אם אני רוצה לראות אותו אבל אמרתי שלא כדי שלא ייהרס לי איך שאני מדמיינת אותו. לקראת הלילה השני, נמאס לו מהתחפושת והוא רצה להוריד אותה קצת אז כשאני לא הייתי בחדר הוא הוריד אותה והניח אותה בצד והוא לא תכנן שזה מה שיקרה אבל נכנסתי אל החדר באמצע וראיתי אותו, או אולי יש לומר, אותה... הוא היה ילדה קטנה בערך בת ארבע עם שמלה תכלת וסיכה כחולה לשיער. זהו. הוא באמת הצליח להרוס לי את איך שאני מדמיינת אותו, אבל רק בחלום... במציאות הוא עדיין ילד נמוך אדום שיער עם ראש משולש וחולצת פסים שאף פעם לא הבנתי איך הוא מצליח ללבוש אותה עם הראש הענק והמוזר הזה, אבל מצד שני זה כמו בובספוג, זה מצוייר ודברים מוזרים תמיד קורים שם אז לא שואלים שאלות...

למעלה