לא חייבת - פרק שלישי

לא חייבת - פרק שלישי

תחלום היא אומרת. אני לא חייבת כלום. אני רוצה שתחדור אליי . עם הזין . עכשיו !

ואני עולה וגוהר עליה. עמוק יותר. חזק יותר היא ספק מבקשת . ספק מצווה. ואוחזת באשכיי כדי להלהיטני .

את אוהבת את ביצי ההפתעה שלי ? אני שואל
אוהבת. ודאי. אבל אם לא תגביר את הקצב אני אמעך לך אותן. דהר סוסון, דהר.

ואני מעמיק ומחליק החוצה. מגביר ומאט הקצב. לסירוגין. תנועות סיבוביות קלות ועדינות. הזין שלי מתחכך בשפתי הכוס הנוטף שלה.
ידי האחת לשה שדיה. ידי השנייה אוחזת בתחת הבשרני שלה. אצבעותיי מתעקלות עם קימוריה. מת לנגוס בבשרה החי , התוסס למגעי ככל שאצבעי מקיפה את חור התחת וגולשת פנימה. חש את פעימות שריריה המתכווצים ומתרחבים. אצבע ידי השנייה סובבת את פטמת שדה השמאלי. מושך טיפה בקצה הפטמה המזדקרת כמו ראש סיכה מתנפח. משרבב את לשוני. נושך קלות. לא עומד בפיתוי ושיניי נוגסות בה קלות. עולות אל צווארה. וננעצות כאילו זו סעודתי האחרונה.

אני עובר להילוך איטי. הזין שלי בתוכה. מוציאו ומותיר פחות משליש בתוכה. ומכווצו ומשחררו לכדי פעימות קצובות מתמעטות. זהו עונג שעל הסף. היא נטרפת ומתנדנדת כמו סירה בסערה.

אתה משגע אותי. בן זונה. אני אראה לך איך לזיין. כמו שצריך. הודפת אותי מעליה.

הבאתי לך צעצוע. ועכשיו אני אזיין אותך. אני יודעת שתמות על זה ... או תתפגר עם זה. אבל רגע, יש לי פיפי. רוצה לבוא אתי.

לא חומד. אני מוותר על זה.

אל תדאג. אני מוותרת לך הפעם. אבל מבטיחה לך שעוד תגיע לזה.

היא חוזרת עם סטרפ-און אשר לו שני כלים. האחד דק וארוך. השני קצר ועבה.

מותק, אמרת שאתה מוכן ללכת עד הסוף..., אני מקווה שבאמת תעמוד מאחורי זה .... עד סופו .
שכב על הבטן נשמה.

אני מתהפך. קח. קח כרית. שהישבן שלך יתרומם. כמו גבעה. תיכף תרגיש כיצד ג'ק קטן מרים משאית ענק.
עצם הרעיון כבר מחרמן אותי. מרגיש את לשונה לאורך החריץ שלי. עולה לאורך עמוד השדרה שלי. כמו חתול אני מתמסר ללשונה המשתלחת בעורי המסתמרר. היא מושיטה ידה נוטלת את ג'ל הסיכה. מחדירה אט אט אל ישבני בתנועות מעגליות קטנות שמתרחבות.
עיניי נעצמות. לשוני משתרבבת החוצה. את אצבעה הרכה מחליף מגע קשה יותר. החודר אל תוכי בנוקשות גוברת ומעמיקה יותר ויותר. עם העונג אני מתחיל להרגיש כאב. השילוב בין השניים מרגש.
נו כבר ! תשתחרר. אני רוצה לשמוע את הקולות שלך. גונח. גם רוצה שתספר לי איך מרגיש לך.
או שאני יוצאת ממך.
קשה לתאר. מתחיל להבין מה את מרגישה כשאני מזיין אותך. אני מרחף בעננים. כאילו בעולם אחר. עונג כזה. מרגיש אותך בתוכי. כאילו יש לי דגדגן. כוס. כאילו כולך בתוכי. שולטת בי. מסובבת אותי סביב אצבעך הקטנה. מוכן לעשות כל שתבקשי. רק אל תפסיקי. אל תרפי. את מרגישה איך אני רוטט? איך את שולטת בתנועות גופי?

למעלה