לא חייבת - פרק ראשון

לא חייבת - פרק ראשון

התלבטתי לא מעט: האם להסתכן ולהיענות לרמיזותיה המיניות ורצונה להשכיב אותי ? אני עשוי לאבד מטפלת מנוסה שניחנה במגע מקצועי של עיסוי שעושה חסד עם שרירי גופי . ובכלל, עושה רושם שהיא טיפוס שנמצאת בתנועה מתמדת של מצבים ותנודות של מצבי רוח, קפריזיונרית שכזו.
למרות התלבטותי האמיתית הפור נפל כבר קודם, כמו שנאמר: אקדח שמופיע במערכה הראשונה – סופו שנמצא תמונה של אקדח עשן במערכה האחרונה ...

- מה תעשה לי ? על מה אתה מפנטז ? שאלה בצהריי היום.
- תראי, אמרתי במבוכה שלאחר שקט פתאומי מצדי, אני מעדיף לעשות ולא לדבר.
- למה? למה קשה לך לגבר על זה ? לחצה
"אולי בהתכתבות יהיה לך קל יותר לתאר מה שתעשה לי " , שלחה סמס.

ובעקבות סמסים משוחררים יותר לאחר שמשכה את לשוני , המשתחררת קמעה , לאורך מקשי המקלדת, אספתי אותה בשעה שנקבעה.
בדרכנו אליי כבר התחוור לי שהיא מתגלגלת בחומר מגולגל לטוב.
- אני עומדת לשכר אותך, אמרה תוך שאוחזת בכף ידי הפנויה מההגה .
- אני מקווה שתדע להעריך את זה שהכנתי את גופי למפגש שלנו, אמרה בהתרסה. השקעתי לא
מעט, חסר שתאכזב אותי ....

משהגענו חלצנו נעליים ופקק של בקבוק שיראז. אני אלמד אותך. ככה: בשאיפות קטנות אך עמוקות. וכך תוך שמגלגלים בינינו שיחה על דא ועל הא, היא שואלת מה אני אוהב ? ושוב אני נבוך ושותק. מרכין ראשי וטומן פניי בין שדיה המתפרצים. שתה עוד, אמרה, תוך שנטלה את בקבוק היין ומוזגת לגביע שהושיטה לשפתיי.
- אני רוצה אותך חופשי ומשוחרר, ללא עכבות – אתה שומע מה אני אומרת לך? ועכשיו אני רוצה שתתפשט, תיצמד לדלת ותראה לי איך אתה נוגע בעצמך.
אני נצמד לדלת. עוצם עיניי. ומתחיל ללטף באיטיות את גופי.
- תפקח את העיניים. אני רוצה לראות את המבט שלך, ותפסיק להתמזמז. אני רוצה לראות איך אתה באמת נוגע בעצמך.
ואני, ממלא אחר מבוקשה. מעז לגעת באמת ושולח יד לעבר אבריי הרגישים.
-בוא . תתקרב. רוצה לראות את העיניים שלך בתוך אלו שלי.
אני ניגש ומתיישב עליה ומבטי שוקע בעיניה. תוך שאני מתחכך בבטנה החמה.
-אני רוצה שתספר לי מה אתה רוצה שנעשה עכשיו.
אני בולע רוק, מהסס, ותוך לגימות נוספות של יין מתחיל לתאר כי אני רוצה לשכב על הגב . שהיא תתיישב על פניי. רוצה להחדיר את לשוני לכוס שלה. לחור התחת. להרגיש את הפלחים של ישבנה מועכים את פניי. אין לה מושג כמה זה מרגש ומחרמן, אני מוסיף.

( המשך יבוא )

למעלה