לא חוזר מ-SLEEP

sssssssh

New member
לא חוזר מ-SLEEP

שלום לכולם, הלנובו N200 שלי עושה בעיות כשהוא נכנס למצב SLEEP, הבעיה היא שמתי שאני רוצה להמשיך להשתמש בו הוא לא מגיב. כלומר, המסך נשאר שחור והדבר היחיד שנשאר לי לעשות הוא לכבות אותו מהכפתור ולהפעיל מחדש... אין סיכוי שזה בריא למחשב... אני יודע שאני יכול פשוט למנוע ממנו להיכנס למצב שינה אבל אז הוא מבזבז לי בטריה... מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות? תודה :)

bar666xp

New member
מה קורה כשאתה לוחץ על מתג ההפעלה ו/או מחזיק..

את FN ל5-10 שניות... ההתקנה של הWINDOWS ע"י לנובו או ??? הותקנו התוספות כמו LENOVO CARE? בכל המחשבים שאני מכיר לחיצה קצרה על לחצן ההדלקה מוציא ממצב המתנה בלנובו/IBM זה בדר"כ לחיצה ארוכה על FN משהו כמו 5-10 שניות עד כמה שידוע לי {אולי יותר}... נסה לבדוק עם התמיכה שלהם לגבי זה. כמו כן בדוק כי כל הדרייברים מותקנים ואם יש תוכנות/תוספות למקשים מיוחדים... הדבר היחיד שעולה לי בראש זה אולי בעיה בדרייבר הATPI {ניהול צריכת חשמל מתקדם} הבעיה היא שהדרך היחידה שאני מכיר לפתור את הבעיה היא לאחזר/לפרמט כי הדרייבר מותקן יחד עם התקנת WINDOWS {אפשר לשדרג אותו אבל בדר"כ מהניסיון שלי אם יש באג מההתחלה הוא יגרר גם לשידרוג אלה אם שודרג לפני שהבאג כבר קרה בפועל למה אל תשאל אותי ואני בספק שאפילו MS יוכלו להסביר למה זה קורה ו/או יתכחשו לכך שזה קורה}.

sssssssh

New member
אני משתמש באקספי שהתקנתי בעצמי שעובדת

ביחד עם הויסטה שהגיע עם הלפטופ.... הפעלתי את הלפטופ דרך הויסטה ושם אין בעיה לצאת ממצב שינה... אז כנראה שהבעיה באמת באקספי...התקנתי את כל הדרייברים וכולם מתאימים לאקספי... יש לך רעיון אולי איפה אני יכול לבדוק את העניין של ATPI, וכמובן שעדיף בלי לפרמט.......?

bar666xp

New member
עד כמה שידוע לי ACPI מותקן בהתקנת WINDOWS...

אפשר לנסות הסרה שלא אבל אני ממש לא בטוח שזה ילך חלק מדי... אם יש לך 2 מערכות הפעלה לא ממש בעיה... תעביר את הקבצים פרמט את הXP מחדש מקסימום מינימום

bonbonori

New member
כנס

הבעיה מוכרת היה לי את זה גם בדיוק. תעשה בגוגל חיפוש לפאצ' שיסדר תבעיה. הבעיה קוראת כאשר אתה משתמש בווינדוס XP עם מעל ל-1 ג'יגה זיכרון. אני לא זוכר פשוט מאיפה להוריד תפאצ' אחרת הייתי נותן לינק. חפש בגוגל.

sssssssh

New member
מצאתי את הפאטץ' אבל הוא עובד רק עבור SP1...

אז זה לא פתר לי את הבעיה

למעלה