לא חוזרים אחורה

לא חוזרים אחורה

ככה פתאום זה עולה לי בשצף מכל מיני תמונות מילים ושרשורים.. יודעת שגם אם היה חוזר מישהו אל חיי אחד שהכי הכי אהבתי ודחה את אהבתי לא הייתי משנה כיוון מה שהיה היה כמה שאהבתי שם היה שם בעבר ואת העבר אי אפשר להחזיר ואת ההרגשה אי אפשר לקים מהמתים. קרה לכם שאהבתם מישהו כל כך וזה נחסם מסיבה כל שהיא לאו דוקא אי אהבה אלא אי התאמה מסוג אחר, ואז פתאום אחרי כל כך הרבה שנים הבנתם שהבן אדם משדר רוצה מתקרב אולי אפילו יותר מידי..
הייתם מנסים לחזור ולשחזר
מחשבות שישי אחרי כל כך הרבה סרטים דרמתיים ..

r e d head

New member
תלוי...

אם יש שינוי מהותי מהסיבות שהיו בעבר. חוץ מיזה אני בעד ניסיונות, מקסימום אח"כ בוכים יום וחצי וזה עובר. אבל תזכרי שהחיים זה לא סרט דרמטי, יותר דומה לקומדיה של מצבים.

לא אצלי הכל ממש קומי כאן

פשוט ראיתי ברציפות כמה סרטים מלאים במבול של דמעות אז נסחפתי.. קומדיה של מצבים = כמה שאת צודקת ככה צריך להסתכל על זה ואני מסתכלת בחיי מחייכת.. בקשר ליום וחצי לא יודעת, כשזה קשר שהיה בו משהו טוב יש על מה לבכות גם יומיים זה בסדר אבל קשר שהיה סתם קשר אני לא מזילה גם חצי דמעה.

קרה באבו אבוהה קרה

רק באמת כל מקרה לגופו לשחזר אי אפשר וגם לא רצוי יחד עם זה מאמינה שבמקרים מסויימים מאוד ניתן לבנות משהו אחר אם יש רצון אם יש בשלות אם חל איזה שינוי |ניצת אחרי הסרט - מתנה משמיים|

רו נה

New member
לא חזרתי..

מהאיש שאהבתי נפרדתי כי לא יכולתי יותר, היו דברים שכאבו כל כך וימים בהם הרגשתי שלמרות האהבה הגדולה עדיף לסיים את הקשר. נסיונות החזרה שלו גרמו לי להבין שהוא אוהב ולא מוכן לוותר בקלות, אבל אני הייתי פגועה, עוד לא עכלתי את הפרידה אחרי שנים מענגות כל כך איתו, הקפאתי את הלב כששמעתי את קולו... זה לא היה קל בלשון המעטה, אך אין בי צער ולא חרטה, הגעגועים קיימים, השארתי לו מקום בלב, בלתי אפשרי היה מבחינתי לחזור אליו.. לא הייתי צריכה להתלבט עם החברים האחרים שלי. נגמר, הסתיים, ועם אחד מהם נשארתי בקשר ידידותי חם שאין סיכוי שיהפוך לאהבה. אין חוקים, אי אפשר להכליל, מניחה שיש פעמים שחוזרים אחורה והכל טוב..תלוי בנסיבות.

עוד לא עכלתי

אבל אני בעצם מדברת על קשרים שכבר עכלנו טחנו ועשינו את הגרפס של אחרי ואז אחרי שהכל מת תם נשכח נשלם ונסענו קדימה בא אותו אדם ומציע את נכונותו לחזרה. מה אז?

blonda3

New member
לא הייתי חוזרת

ככה נדמה לי עכשיו. שמה? שעוד פעם יתחרט ויזרוק אותי ? בשביל מה? לא חושבת שזה בריא.

s h o o s h a

New member
לחזור או לא לחזור-זו השאלה

לא חושבת שיש תשובה חד משמעית לשאלה הזו. שכן כמו שחלו בנו שינויים עם הזמן, בהחלט ייתכן שגם באדם השני חלו שינויים והוא היום בנוי יותר, ערוך ומוכן יותר להיכנס למערכת מחוייבת על כל מה שמשתמע מכך. חושבת שגם מאד תלוי בנסיבות שהביאו לפרידה הראשונה וזאת משום שישנם דפוסי התנהגות מסוימים שגם חיים שלמים לא ישתנו באדם. ולכן, על כל אחד ואחת לעשות את חשבונות הנפש שלה/שלו לעצמה/עצמו. אבל, בהחלט לא פוסלת על הסף את האפשרות. הפעם עם יותר תשומת לב והקשבה לדברים הקטנים (אצבע על הדופק-כל הזמן) וייתכן שדווקא הניסיון הנוסף יביא עמו הצלחה. וייתכן שלא. אבל לפחות נדע שניסינו ולא נסתובב עם התחושה של "אויש, יכול להיות שהיה מצליח ופיספסנו בגדול".

רו נה

New member
גם אחרי העיכול..

לא חוזרת, לא במקרה שלי...לדוגמא - גבר שטוען שהוא מחויב לילדים שלו בלבד, אמנם אוהב את האשה שאיתו, אך עם פזילות קשות לצדדים, לא ישתנה, נכון?, אולי יהיה מוכן לקשר מונוגמי רק בבית אבות כשהוא מהלך עם ההליכון...אולי גם אז יפזול לצדדים, לי זה לא מתאים!

../images/Emo79.gif השיר לא תם הוא רק מתחיל

אם יש לנו עיניים מקדימה - למה מביטים לאחור?

מאדי 1

New member
גם אצלי תלוי

אם מדובר על "אחד שהכי הכי אהבתי ודחה את אהבתי" הייתי חוזרת אליו בריצה. אם אני חושבת על אותם גברים שמאוד רציתי ולא רצו אותי, רוב הסיכויים שאותן תכונות אופי שגרמו לי להימשך אליהם עדיין מהוות חלק מהאישיות שלהם. בדרך כלל התכונות שמדברות אלי הן הבסיס של האישיות כמו אנטיליגנציה, מעוף, תאבת חיים ומידה של קלות. תכונות שנראה לי שמאפיינות את האדם לאורך כל השנים. וזה בעיקר נכון לגבי גבר מסוים שבכל מקום ובכל מצב הייתי לפחות שוקלת את ההצעה. ובעצם, תגידי לי למה לא? בשבילך וגם בשבילו
לא היית אפילו מנסה?

תראי אני לא יכולה להגיד שנדחיתי

אבל פעם אחת אהבתי קצת נדחקה, לא שחלילה זלזלו בה גם אני לא בו, אבל היא נקטעה כי ככה היה צריך לקרות מסתבר, היום בדיעבד יודעת שזה לא היה עובד, יכולה להיות שם ולנסות זה לא יוביל לכלום אלא לגילוי נוסף של למה זה לא מתאים כלל וכלל.. מנסים מה שנקטע במקום הנכון ויכל להמשיך למקום נכון יותר..

למעלה