לא חדשה:)

adderal

New member
לא חדשה:)

הייתי little לפני כן.. אני מגמגמת מאז שאני זוכרת את עצמי, אימא שלי טוענת שמגיל שנתיים שלוש. יש לי גמגום של עצירות בדיבור. רציתי לברר על פסיכיאטר שמטפל בהיפנוזה. למישהו ידוע משהו על פסיכאטר כזה? תודה.

כן...

יש רופא שמטפל בהפנוזה קוראים לו ד"ר אלכסנדר ויליקין. אבל הוא מטפל דרך קופת חולים כללית. למרות שנראה לי שאין לו בעיה לטיפול פרטי. ואגב, הוא אחלה רופא והטיפול שלו עוזר !

הטיפול...

כשאתה מטופל, אתה נמצא במין 'טראנס' אתה לא מהופנט במאה אחוז אבל אתה יותר רגוע ויותר קשוב, עצם הטיפול הוא גם לשפר את הביטחון שלך לדבר והביטחון העצמי, (כידוע שהגימגום והביטחון העצמי קשורים אחד לשני). העבודה היא גם כביכול על הדיבור הפיסי והנפשי, אבל יותר מפחינה פסיכולוגית...

littlef

New member
תודה, אני צריכה עוד פרטים..

באיזו מרפאה הוא עובד? באיזו עיר? אולי יש לך טלפון?

הממ..

הרופא עצמו גר בקריות. הוא עובד (מטפל) במרפאת זבולון (רפואה אלטרנטיבית ) בקריית ביאליק... אם את רוצה אני ישיג לך את המספר של הקבלה שם...

3583

New member
מה זה נקרא עזר?

יש לך דוגמאות על עצמיך ואחרים לפני ואחרי ולכמה זמן זה מחזיק? ולמי הוא עוזר ואיך ? זה מאוד מעניין

עוזר ז...

כשהתחלתי את הטיפול אצלו הייתי לפני הגיוס, נגיד אם תקח את הגימגום שלי אז שזה נגיד מאה אחוז, הגימגום השתפר לפחות ב60 אחוז (והבטחון) עד שעזבתי את הטיפול כי התגייסתי..

למעלה