לא חגיגי בכלל

רומי 007

New member
לא חגיגי בכלל

ביום שישי בבוקר הפסיקו לי את הטיפול אחרי שהרירית שנאבקה סביב ה-6 במשך שבוע וחצי עוד ירדה ל4.5. כשראיתי את האולטרסאונד (אני מומחית בלי תעודות) כבר היה לי ברור שיפסיקו לי את הטיפול (פעם 3 בשנה האחרונה, תמיד על אותו רקע) וכבר נעצבתי ותפסתי מן פרצוף כזה שמרגישים את עצמות הלחיים לפני בכי שלא יוצא, חצי מהזמן כי אני לא מפרגנת לעצמי לבכות על טיפול שלא כלל זריקות וחצי כי אני משתדלת לעצור את עצמי, כי מה הטעם. אח"כ הלכתי לקניות לקראת שבת וסוף השבוע והרגשתי שאני פשוט לא שייכת: כולם מסביבי היו מבסוטים עם אוירת חג מתקרבת, קונים מתנות, מברכים (אני גרה במקום שכולם מכירים את כולם) ואני חמוצה כזו, בתוך עצמי ואולי זה מקרין כלפי חוץ ופתאום בלי אנרגיות בכלל (גם אני הסתובבתי לפני יומיים וקניתי המון מנות והייתי מבסוטית מהחיים). אז זהו. לא חגיגי לי בכלל, עצוב לי, במידה, לא נקרעת מבכי אבל גם לא נרגעת. תחושה של חולין - לא יודעת אם אני מעבירה את הכוונה וההרגשה. ואתמול בערב התקשרתי למישהי מהעבודה שלא מזמן ילדה (סיפרתי על זה כאן) שדווקא עשה לי טוב לבקר אותה מכל הלב אבל היא החליטה לספר לי ברוחב לב על עוד 3 מהעבודה שנכנסו להריון . ואחרי השיחה הזו בכיתי, מה שלא עשיתי מרגע שנודע לי על הפסקת הטיפול. אוף ושוב אוף. סליחה שככה פתחתי כאן את השבוע.

אולה *

New member
אוי, רומיקו ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

עצוב לשמוע, ממש עצוב. קשה לעודד אותך כרגע, כי זה נכון שרוב האנשים עכשיו במצב רוח חגיגי. אבל אולי זה שיש סוף שבוע ארוך קצת יעודד? כי אותי זה מעודד מאוד. אלף נשיקות, אולה

מיכל ק-ש

New member
רומי

תמיד יש לך מילים חמות ומעודדות עבור כולם. הייתי רוצה להחזיר גם לך משהו מעודד, אבל אני לא ממש מוצאת. המצב הזה נשמע לי כל כך מרגיז ומתסכל שפשוט נותר לי רק לשלוח לך חיבוק ולקוות שבפעם הבאה זה ילך חלק ובלי בעיות ושהרירית המרגיזה תתרצה כבר. שולחת לך
(אבל לא כל כך מחוייך כמו זה), מיכל

תוליק

New member
אני יודעת שצרת רבים - נחמה לטיפשים

אבל אני זוכרת את סוכריה על מקל. איך היא היתה עצובה על הפעם השלישית שהיא פספסה והלך הטיפול. ואחרי הפעם השלישית היא פתאום הודיעה על הריון. זה לא ממש מעודד, אבל יכול מאוד להיות שצריך לרדת ולרדת ולרדת - עד שאפשר לעלות. וגם לך, אפילו שזו הפעם השלישית שמפסיקים טיפול, ויש בעיה ספציפית - אולי יקרה משהו... משהו טוב ומפתיע. אני מחבקת ומחזקת...

שרילי

New member
רומי../images/Emo10.gif

מצטערת לשמוע... מנסיוני, אני כ"כ מבינה אותך, לי היה קשה יותר לקבל הפסקת טיפול מאשר שלילי... רומי, אני ממליצה לך (בהמשך להמלצתה של נועם) ללכת לקרוא את מה שיורק כתבה בפורום המקביל בוואלה, אותי זה ממש הצחיק, אני מקווה שזה קצת ישפר את מצב רוחך! שירלי

אני כל כך מצטערת, רומי

זה מבאס לאללה להפסיד חודש. ואני יכולה מאוד להבין את התחושה הזו שכולם מסביב מתכוננים וחגיגיים ורק את לא. אז טוב שנמצא לך הטריגר שגרם לך לבכות. לא שבהכרח אחרי זה מרגישים יותר טוב, אבל אולי קצת פחות רע? לפחות אין את הגוש הזה בגרון... ואולי אחרי כן תמצאי את הכוח להתחיל להביט שוב קדימה, אל המחזור הבא, שבו תכניעי סוף סוף את הרירית המרדנית.

venus13

New member
רומי יקרה

אני יודעת שמה שלא יגידו לך עכשיו לא ממש ינחם וזה טבעי מותר וכדאי - לפרוק מדי פעם את כל הלחץ התסכול וסבל שאת חווה - ואת חווה זאת ! אולי כדאי לזכור רק שגם כשמתרסקים - מחר מתחיל יום חדש עם הבטחות חדשות וכוחות חדשים - ואחרי הגשם יוצאת השמש - ומחייכת גם לך ולכולנו מגיע להגיע ליום הזה - והוא יגיע ! בינתיים שולחת לך

עמית@

New member
אוי רומי אוי נו!!!!

אוף הדבר היחידי שיש לי לכתוב לך אחרי זה הן אותן מילות תיסכול אוף אוף אוף מתי כבר הדבר הרירי הזה יגדל? מה ? מה??? אני כותבת לך מתוך מקום של הזדהות כל כך מוחלטת שאין לי יותר מה להגיד- אני מוכנה להטות את אפיק הניחומים של יוסי ליום אחד- אלייך זה בטח יעודד אותך בדיוק כמו שזה מעודד אותי כלום כלום
עמית

לרומי - ../images/Emo10.gif עצוב לקרוא מה שכתבת

רירית ארורה שכמותה שגרמה לך להיות עצובה. אני לא יודעת איך לחזק אותך, בינתיים ממני
גדול, אנחנו כאן איתך. אני מקווה שבכל זאת כשהחג יגיע תהיי קצת יותר שמחה, מקווה כל כך... אולי המצות יעשו הפעם טוב? מי יודע, קצת שינויים אולי... מקווה בשבילך רק לטוב...
מכל ה-
ד.

אונה

New member
לרומי../images/Emo122.gif

הרירית המעצבנת הזו עושה בך שמות. מכירה את ההרגשה המבאסת שאת כ"כ מחכה ורוצה ואז המציאות מכה בנו... אבל אני מקווה שבכל זאת תתחילי להרגיש קצת חגיגית ואולי האביב שמגיע יביא עימו בשורות טובות . חוץ מזה יש סופש ארוך להיות עם בן הזוג ולנחם אחד את השני קבלי ממני בינתיים
אחד גדול ואם מתחשק לך לכי לחנות ספרים וחפשי ספרון בשם "יש גם ימים כאלו" שבעלי המתוק קנה לי השבוע אחרי יום נוראי והוא פשוט מעלה חיוך
מקווה שהמשך היום יהיה מוצלח יותר!

נועם@בת

New member
אויש רומיל´ה ../images/Emo24.gif

איך נופלים לנו ימים כאלה. אני זוכרת שחנה כתבה פעם ביואל שהיא מרגישה כמו בשדה תעופה על הפס הנוסע. כאילו לה יש קצב אחר לגמרי מכל האנשים האחרים. אז קודם כל טוב שבכית, ועצוב שהיתה לך סיבה לבכות
אני חושבת שאת צריכה להתייחס אל הרירית שלך קצת כמו אל חלב שלא רוצה לרתוח- להתעלם להפנות אליה את הגב ולא להייחס אליה בכלל. תרצה- תגדל, לא תרצה- לא תגדל. בסוף הן גדלות המרשעות
אחר כך תתקיפי אותה בהתקפה יבשתית משולבת של מדבקות ונרות וזריקות ואני לא יודעת מה עוד- שלא תהיה לה ברירה והיא תגדל ותשגשג ותחבק עובר
בנתים אני יכולה רק לחבק אותך, לקנא קצת בבחורה עם הבטן היפה שעמדה מאחורי בסופר. ולקוות שאיכשהו זה יגיע אלינו מבלי שנצטרך לסבול עוד הרבה זמן.
נועם

טלי2

New member
מצטערת רומי ../images/Emo10.gif

אכן לא פשוט לך, ועצוב. עצובה איתך על הטיפול שנגמר בטרם הגשים את עצמו, ואת לא צריכה לבקש על העצב שלך סליחה מותר לך להיות עצובה, וטוב שבכית והוצאת קצת החוצה. מקווה איתך לימים שמחים יותר, ומהכרות וירטואלית בלבד- סומכת עלייך ועל כוחות הנפש שלך שיעזרו לך להמשיך .

רומי 007

New member
תודה חברות שלי../images/Emo29.gif

ותודה גם לכל הבנות המקסימות ששלחו לי מסר. עוד לא עבר לי אבל כבר יותר טוב והרבה בזכותכן והמילים החמות שלכן. במהלך היום שחלף שיפצתי את עצמי קצת אצל הקוסמטיקאית והספר שלפחות יהיה אפשר להסתכל בראי. ואכן אני מודל משופר עכשיו. אני קוראת שוב את מה שכתבתי בבוקר ואני רואה שאני לא לומדת שום דבר חדש ותמיד מה שמפרק אותי בסוף זה תחושת חוסר האונים והכאילו - עוול שנעשה לי כמו גם ההשוואה ביני לבין שאר העולם שמותירה אותי מרוחה על הרצפה. אני עייפה נורא ועל כן סליחה שלא אכנס כעת להודעות אחרות לשם תגובה. רק מילה לאולה - נכון, זו חברה מעצבנת החברה שלך, היה לי לאחרונה קטע דומה והשתוללתי מזעם ונאלצתי להעמיד פנים שהכל כשורה. אני חושבת שמאנשים חסרי רגישות כאלה צריך פשוט להתרחק. לשם שמירה על שפיותנו אנו. לילה טוב

מוכר וידוע, אומר לך משהו?

כבר שנה מאז הלידה המוקדמת שמפסיקים לי טיפולים ולא נותנים לי להמשיך הלאה. אני מתה שיזריקו לי כבר משהו והכל תקוע ולא זז לשום מקום. שונאת עוד יותר את החג הזה כי הוא נזכיר לי את מה שהיה ואיננו.... אני אמורה לעודד אותך ולא לבאס, אז אני מחליטה לא לכתוב יותר. כאן אני מפסיקה. עימך ועם האחרים הסליחה. סאני.

הרמוניה

New member
שולחת מכאן חיבוק ענק-עד השמיים

עם הרבה תקוות שסוף סוף תוכנע הרירית הסוררת שלך ושתקלוט את התינוק שמגיע לכם... הרמוניה

למעלה