לא חבל על הבושה..

cckuki

New member
לא חבל על הבושה..

הרי ברור שעם המצב הפוליטי שלנו, כל מדינות העולם נגדנו עכשיו והשיר שלנו גם אם יהיה הטוב ביותר לא יקבל נקודות אף מדינה לא תצביע בעבורנו במצב הנוכחי

טליה ג

New member
גם ב-83 וב-88 היינו מאוד שנואים

ובכל זאת עופרה חזה הגיעה בעיצומה של מלחמת לבנון למקום שני בהפרש של 6 נק´ בלבד מהמקום הראשון וירדנה ארזי הגיעה בתקופת האינתיפאדה הראשונה למקום השביעי שזה בכלל לא רע בהתחשב בכך שכל מדינות סקנדינביה החרימו אותה. ולא לשכוח שבאותם הימים הצביעו הוועדות עבור השירים, שבד"כ היו מורכבות ממוסיקאים ואנשי תרבות שמן הסתם הם בד"כ יותר שמאלנים. עכשיו מצביע האדם הפשוט. זה נכון שלא שומעים עלינו בדיוק דברים מחמיאים בחדשות, אבל את עקרת הבית מהלסינקי או את סוכן הביטוח ממדריד הפוליטיקה שלנו לא בדיוק מעניינת. גם הדעות ששומעים מחובבי אירוויזיון בכל העולם הן לא מדגם מייצג של דעת הקהל העולמית. מה שכן, השיר שלנו קצת בעייתי מבחינת הסגנון ועלול לא למצוא חן בעיני אנשים מבוגרים יותר או לחילופין צעירים ששומעים אך ורק פופ. שרית מבצעת את השיר ממש יפה ולא מגזימה בסלסולים, אבל עדיין סגנון השירה שלה הוא דיי מזרחי ועלול איכשהו לא למצוא חן בעיני הקהל האירופי הממוצע.

אייל_18

New member
"מצפון תצא רעה"

גם בגלל שהחיזבאללה דואגים לנו לחימום קל בחורף הקר פה בצפון, וגם בגלל שרוב הסקנדינביות דפקו לירדנה 0 נקודות (פינלנד נתנה לה 6, נו בכל זאת). אני לא מסכים איתך בנוגע לסיגנון השיר. המזרחית שלה היא מזרחית לייט והסילסולים שלה לא צורמים מדיי באוזן. ההרגשה שלי היא שצביקה פיק תידרך אותה להתחיל בסילסול ולמשוך את הקול אחריו, כאילו לרכך את ה"מכה". ובכל זאת, סילסול או לא סילסול, הקטע הפוליטי ועוד איך ישחק פה. אני בטוח שכשאנשים צפו באליפות השחיה ממוסקבה היום בצהריים וראו על המרקע שלהם שחיין ישראלי ואת דגל ישראל, משהו במוח שלהם קישר את זה ל... ערפאת הקורבן והחלש שנצור בלשכתו כבר שבוע. דווקא אותה עקרת בית מהלסינקי (נינה אמסטרום?) תראה 23 אופציות שרצות לה מול העיניים, ותבין שיש שם 22 מדינות שהיא לא שומעת עליהם 3 פעמים ביום בחדשות. אבל על אחת מהמדינות היא כן, שלא לדבר על הדברים נוראיים היא שומעת... היא תסתכל על הטלפון שמונח לידה ותגיד לעצמה: "טוב ישראל בטוח לא". *וזה בטח נשמע יותר טוב בפינית.

למעלה