מה אפשר להזדיין עם מאובנים? אולי בגלל זה הם נכחדו?
ג גניפר14 New member 31/7/13 #23 אני מזמינה אותך אליי, אבל גם אצלי לא כל כך נוח. כלבים וחתולים וזה. טוב ברצינות תרססי את הבית ואז בבוקר תמצאי אותו מת באיזשהו פינה
אני מזמינה אותך אליי, אבל גם אצלי לא כל כך נוח. כלבים וחתולים וזה. טוב ברצינות תרססי את הבית ואז בבוקר תמצאי אותו מת באיזשהו פינה
W wish2 New member 31/7/13 #45 זה היה מדליק הקטע שהבאת עכשיו והייתי נהנית ממנו הרבה יותר אם לא האירוע המצער שעברתי הערב. אבל סתם שתדע. אני הכי לא נראית סקסית עכשיו. יש לי בנדנה סגולה מגיל 17 על הראש כדי שהג'ק לא יקפוץ לי עליו.
זה היה מדליק הקטע שהבאת עכשיו והייתי נהנית ממנו הרבה יותר אם לא האירוע המצער שעברתי הערב. אבל סתם שתדע. אני הכי לא נראית סקסית עכשיו. יש לי בנדנה סגולה מגיל 17 על הראש כדי שהג'ק לא יקפוץ לי עליו.
W wish2 New member 31/7/13 #49 עידו מותק שלי הייתי נותנת לך לעשות את זה. אני באמת צריכה חיבוק. אני סתם מתבאסת שיש לי ריח של K300 עכשיו. חולה עליך. תמיד.
עידו מותק שלי הייתי נותנת לך לעשות את זה. אני באמת צריכה חיבוק. אני סתם מתבאסת שיש לי ריח של K300 עכשיו. חולה עליך. תמיד.
ג גניפר14 New member 31/7/13 #7 לא בבקשה על תגלה פאפו אני רוצה שזה יהיה בגדר סוד כזה. שזה יהיה מסתורי עם מתח באויר.