לא זז

geoni

New member
לא זז

אתם שמים לב ששום דבר לא זז בהפועל? הניהול מעפ`ן רק דני קליין הזכיר את וויל סלומון ישר באו השחצנים מתל אביב והחתימו אותו מתי ילמדו בהפועל לסתום את הפה ולהתחיל לעבוד? שילמדו קצת ממכבי! אף אחד לא דיבר על סלומון ופתאום הם החתימו אותו

AGENT SHESH

New member
אתה שם לב למה שאתה אומר?

מצד אחד - למה לא יודעים לסתום את הפה, ומצד שני - "שום דבר לא זז". ידידי היקר, "שום דבר לא זז בהפועל" מאחר והם הסיקו את מסקנות עניין סולומון, ולא מוציאים דבר לציבור עד שהוא סופי, אני יכול להבטיח לך שכבר עכשיו ישנם מספר שחקנים בכירים במו"מ עם הפועל, שרק שומרת על השקט בנושא כדי שלא יהיו מחטפים נוספים מצד המאפיה של מזרחי.

eari

New member
מכבי!

אפשר לומר על מכבי הכל! אבל חייבים להודות שהניהול הוא מס` 1 באירופה, ואם ירושלים רוצה אי פעם ליהיות קבוצה גדולה, היא צריכה להתחיל מניהול, השאר יגיע עם הזמן.. לא זז כלום??? בטח שזז! סוף סוף למדו ממכבי שלא מפרסמים כלום עד שזה לא סגור, מה שנקרא שקט תעשייתי.. (בערך..) מקוה שהם אכן למדו את הלקח.. מה שלא הורג רק מחשל.

z dead

New member
אח שלו...

הניהול של מכבי לא טוב...ויש 1,000 הוכחות בשטח. גם קליין,עם 14 מיליון דולר בונה אימפריה.

eari

New member
אתה חושב?

זה שהניהול של מכבי הוא הטוב באירופה, לא אני קבעתי, נכון שגם בור כמוני שם לב לזה, אבל גדולים וטובים, וביניהם "דני קליין"! כן! הרי מי כמהו משבח בכל הזדמנות את ההתנהלות של מכבי.. ואומר שהם דוגמא להתנהלות שצריך לחכות, בקשר ל 14 מליון וכו` אם אתה חושב שכסף זה הכל, אתה מוזמן להביט אל.. ריאל מדריד, (בכדורגל, ובכדורסל) עיין ברצלונה, צסקא מוסקבא, ועוד ועוד שהשקיעו יותר ממכבי בהרבה ולא הגיעו לחצי מההישגים שמכבי הגיעה, אז בבקשה, מותר להעריך דבר טוב, גם אם הוא אצל היריב.

AGENT SHESH

New member
אני חייב להסכים איתך,

עם כמה שאנחנו שונאים את מכבי, הניהול שלהם הביא אותם לאן שהם הגיעו ולעמדה שלהם כיום. יש למכבי ניהול מצוין, ומבחינה זו - הם יכולים לשחק אפילו בNBA, כי הניהול שלהם באמת על רמה.

AGENT SHESH

New member
שמח שאתם מסכימים איתי.../images/Emo9.gif

למעלה