ראית עד סוף העונה הראשונה או השנייה
מה שהרבה אנשים לא הבינו, זה שערוץ 3 לא שם את העונה הראשונה, אלא את שתי העונות הראשונות אחת אחרי השנייה, מה שגרם לבלבול, אם ראית רק 6 פרקים, אז באמת ראית רק את העונה הראשונה, אם ראית 18 פרקים, אז ראית את שתי העונות הראשונות מה שבדיוק מתחיל עכשיו שוב בערוץ 3 זה העונה השלישית, והפרק שהיה ביום ראשון זה מין פרק לקט של כל מה שקרה עד עכשיו בגלל שאני לא יודע לאיזה עונה התכוונת (הראשונה או השנייה, למרות שאני משער שהשנייה), אני אסביר מה קרה בסוף של כל אחת מהם... סוף העונה הראשונה: טום בולדווין ודיאנה הלכנו עם הבן של טום (קוראים לו קייל, נכון?), למקום שבו הוא נכנס לקומה (החוף ים הזה), שם היה מן אור כחול שקלע את קייל ואת טום למשך זמן קצר, שם קייל הסביר לטום שהוא לא הבן שלו אלא מישהו מהעתיד, ואמר לו שה4400 באו כדי להציל את האנושות, אחרי זה האור הפסיק, וקייל חזר לעצמו, וחזרו אליו כל הזכרונות שלו עד מתי שהוא נכנס לקומה סוף העונה השנייה: גילו שיש את המחלה לכל ה4400 שנבעה בגלל שהבוסים של דיאנה הזריקו להם חומר שבלם את הכוחות המיוחדים שלהם וגרם להם לחלות, היחידה שלא קיבלה את החומר הזה היא איזבל (הבת של זאתי שחזרה בהריון), לקחו מהם דלה מספיק חומר כדאי ליצור תרופה אחת, נתנו אותה לאחיין של טום (זה עם הכוחות ריפוי), שהחלים ישר, וריפא עוד כמה אנשים שמהדם שלהם השיגו מספיק תרופה להציל את כולם. ממש בסוף הפרק, רואים מישהי בשנות ה20, באה מול זה עם הכוחות ריפוי (נו זה שמנהל עכשיו את המוסד של ה4400, שחכתי תשם שלו

), ואומרת לו, "שלום, אני איזבל". ואחרי זה יש עוד סצינה אחת שדיאנה מדברת עם אחותה בבית שלה ואומרת "איזה מזל שהכל נגמר" ואז באה הבת שלה (זאת שיכולה לראות דברים שעומדים לקרות), ואמרה "זה רק מתחיל", דיאנה שואלת מה מתחיל, והילדה אומרת "המלחמה". מקווה שזה מרענן את הזיכרון שלך