לא!!!!!!!!! זה לא קורה לי!!!!!!!!!!

לא!!!!!!!!! זה לא קורה לי!!!!!!!!!!

זה סיוט, זה מה שזה. אם החיים שלי לא מתוסבכים גם ככה, אז עוד משהו נוראי מתווסף לזה. זוכרים את מפגש הפורום, שקבעתם שיהיה ב-5.10? אז זהו, באותו היום התיאטרון שלי יוצא לפסטיבל עכו. מה אני אמורה לבחור? בין מפגש פורום שהיה בערך חלום חיי מאז שנכסתי לפורום הזה, או הצגות רחוב משעשעות, יום מלא תיאטרון והעשרה? אוף אולי תדחו את זה ביום או משהו? בבקשה...........

גלושש

New member
אם אני לא טועה המפגש ב-6-10

או שאני טועה?! אבל אני כמעט בטוחה "כך ראיתיך עומדת ומצפה ובפנייך אור ועצב רב כך לקחתיך איתי אל החופה את היחפה עם כתר של זהב" אין לי מקום בחתימה אז נאי יצרף את זה כל יום חחחחחח

גיגי123

New member
בסוף זה ב 5.10??? ../images/Emo98.gif

סורי... אז גם אני לא יכולההה תהנו

KiShKooSh

New member
יש לי פיתרון יצירתי../images/Emo3.gif

בואו נעשה תמפגש פורום בפסטיבל עכו
מוטי
חח השתגעתי
אני האמת מציאה תלכי לעכו, לפי הציפיות שלי(ואני תמיד צודקת) יהיה משעמם למה
כי כולם באים עם ציפיות גבוהות

אבל אני לא בטוחה

אם אני רוצה בכלל ללכת לפסטיבל עכו. אני ממש רציתי את מפגש הפורום, להכיר אותכם אנשים........ אוף אני לא יודעת וואט טו דו..... איפה הגמדת שלי כשצריך אותה?!

אבל בשירשור של מאיה

מאיה=אפרת וטלי השוות כולם מסכימים שזה יהיה ב-6-10 כי גם ליר לא יכולה ועכשיו גם את ואני רוצה לראות את שתיכם

גיגי123

New member
את רוצה לראות אותי?!??! ../images/Emo98.gif

רק תגידי לי מי אתתתתתתתתתת במסר אולי.... חחחח איזה כבודדד רוצים לראות אותי

אם זה בשישי

אז אני מאושרת!!!!!!!!! אוף גמדית פליז תנסי לשכנע את טובינקי שתבוא למפגש...... אני רוצה לדעת איך היפיופה שלי נראת......................

אם את לא מצליחה אני יצליח?

חחחחחחחח
אמא מפרסמים פה תמונות מפחידות שיוני או ירדן ימחקו אותם פליזזז

גמדית שלי!!!!!!!!!!!!

התגעגעתי אליך............. אוף אני עצובה...... את יכולה לשים שוב את ציור הסמיילים המתוק הזה שלך?

כמובן

רק רגע
אמאא מישי פה פתחה הודעה עם תמונה מפחידה לא ראיתי את התמונה אבל ראיתי מה שהיא רשמה יאבהה שמישו יכנס ויגיד לי מזה בלי לצרף את התמונה פליז פליז

פרצו לה למחשב

ושמו לה תמונה מזעזעת.....תמונה של בנאדם עם ציורים מוזרים עליו...אמא'לה זה ממש מפחיד....

כבר התחלתם להפחיד אותי שתהיו לי

בריאים...!!!! סך הכל לקחו תמונה של אפרת וקישקשו עליה חשבתי כבר איזה תמונה של אדם עם צלקות מפחידות בפנים עזבו יש לי טראומות.. זבלים מי שעשו את זה

למעלה