לא, זה לא עוד שאלון

לא, זה לא עוד שאלון ../images/Emo6.gif

אלא משהו יותר מלהיב, אולי. הפעם רציתי לספר לכם על אתר חביב שאם תזינו בו את תאריך הלידה שלהם (ותוסיפו כתובת אי-מייל פיקטיבית) תקבלו את השירים שצעדו במקום הראשון ביום שנולדתם, במצעד הבריטי ובאמריקקי. השירים שצעדו במקום הראשון כשהגחתי לעולם: The Reflex של Duran Duran בבריטניה ו-Hello של Lionel Richie בארה"ב. ומה יצא לכם?

HandsomeDevil

New member
LOL../images/Emo6.gif

שלי היה I Should Be So Lucky by Kylie Minogue בבריטניה ובארה"ב Father Figure by George Michael (27.2.1988)

ענבל מ

New member
אכן משעשע

לי יצא שבארה"ב When Doves Cry של פרינס היה בראש המצעדים, ובבריטניה- Two Tribes של פרנקי הולך להוליווד.

rain6

New member
מעניין

נראה שנולדנו באותו תאריך. האם זאת יד הגורל שיצאו לי שני שירים שאני אוהבת? (טוב, את טו טרייבס אני לא מכירה אבל אני אוהבת את פאוור אוף לאב שלהם, אז העקרון זהה).

סליחה שאני נדחף, אבל

זה לא אומר בהכרח שנולדתן באותו תאריך. השירים הללו, When Doves Cry בארה"ב ו-Two Tribes בבריטניה, שמרו על המקום הראשון במשך למעלה מחודש ימים. When Doves Cry שהה בצמרת המצעד האמריקני מה-7 ביולי ועד ל-11 באוגוסט, בעוד ש-Two Tribes שהה בצמרת המצעד הבריטי מה-16 ביוני ועד ה-17 באוגוסט (אכן כן). בזמנו שירים החזיקו מעמד הרבה יותר זמן במקום הראשון.

StormLord

New member
לי יצא

US take my breath away של berlin UK dont leave me this way של the communards טוב נו שנות השמונים

NeonGreen

New member
בואו נראה...

uk: I Just Called To Say I Love You by - Stevie Wonder us: Let´s Go Crazy by Prince אכן, שנות השמונים....

ענבל מ

New member
7.7

אגב, שלחתי לך מסר אחה"צ, אבל קצת התפקשש לי וזה מהיוזר של אחי... sorry.

Charlotte

New member
כבר עשיתי משהו דומה..

אבל למה לא לעשות את זה עוד פעם?
במצעד הבריטי זה היה Who´s That Girl של מדונה. ובאמריקאי (כמעט כתבתי אמריקקי דאמיט
) זה היה Alone של Heart (מי?
) ובגלל שמשעמם לי אז בדקתי גם את של אח שלי: גם בבריטי וגם באמריקאי היה את MmmmBop של הנסון (
)

Useful Idiot

New member
שלי -

בבריטניה - always on my mind של הפט שופ בויז באמריקקה - faith של ג´ורג´ מייקל. פייר, יותר אהבתי את הביצוע של לימפ ביזקיט (בחיים לא חשבתי שאני אגיד דבר כזה.. ברררר...) np - tool - משהו מאופיאט. לא זוכרת את השם.

ענבל מ

New member
את!

לא היה לי אותך באייסיקיו שלי מתישהו? (אני צ´ילי. אם את זוכרת)

Useful Idiot

New member
אני! וגם את!

כן, היה לך אותי ולי אותך. למען האמת, את עדיין שם, איפשהו. שלחת לי שיר של גראנדדי.. *חיוך* np - liquid tension experiment - biaxident

אוקיי

אז ככה: בראש המצעדים בבריטניהצעד השיר only you- flying pickets ובאמריקה (כאילו למישהו אכפת מה הם שומעים..) say say say של פול מקרטני ומייקל ג´קסון. np: Kathleen wilhoite- wish we never met

../images/Emo12.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני ה-מ-ו-ם. איך אפשר להעדיף את הגירסה של לימפ ביזקיט? נו מילא, על ריח אין טעם להתווכח. np - coldplay - in my place (כבר ציינתי את אהבתי לאלבום החדש שלהם, והסינגל הזה פשוט לא יוצא לי מהראש, מומלץ בחום)

star breather

New member
אפשר גם אפשר..

וגם הגרסא של פיית´ נו מור ל"איזי" עדיפה על המקורית. שמע, קורה.. (אבל אין מה להשוות בין פיית´ נו מור ללימפ ביזקיט, דונט גט מי וורונג..) אגב "איזי" ואיזה ביצוע יותר טוב - היה לי ויכוח מעניין עם אמא שלי (שיש לה חיבה מסוימת לליונל ריצ´י, המבצע המקורי) על איזה ביצוע יותר טוב. היא התעקשה על המקור, אני על הקאבר. אחרי הרבה הרבה זמן (הויכוח נגמר בלי החלטה) שמתי את הקאבר של פיית´ נו מור, ואמא שלי אמרה - "נו, את רואה? זה הרבה יותר טוב מהקאבר!". ברגע שהיא גלתה שזה היה הקאבר, היא הסמיקה עד שורשי השערות שלה, ואמרה שצדקתי. האאא. אז זה לקח חצי שנה, אבל הוכחתי שפיית´ נו מור יותר טובים. יי! np - chris cornell - can´t change me אמא אהבה את השיר הזה. באמת.

a white swan

New member
באמת שיר יפה

משום מה תמיד כשהוא אומר :and i´ll wait for you זה מזכיר לי את with or without you של יו2,כמובן.

למעלה