לא התקבלתי לאת"א!

photoface

New member
לא התקבלתי לאת"א!

זה קצת מוזר לי... חשדבתי שהסכם שלי היה בסדר.. אני לא בטוחה מהו.. בכל מקרה זה לא נורא כי לא ממש רציתי ללכת לשם אבל זה גם לא נעים! מה זה אומר על הסיכויים בטכניון? הם גם לא זימנו אותי למור... אני עתודאית.. רק תזכורת.. ואת"א הייתה עדיפות שלישית... אז למה נדחיתי בכזו נחרצות????

NesiZ 19

New member
סיבת הדחייה?

יכול להיות שנדחית בגלל 'צרכי הצבא', לאחר שהתקבלת לעדיפות אחרת שלך. שווה לברר עם המרכז למרשם(פה דווקא הם מבינים קצת) ועם פנינה. את יכולה לרשום את הסכם שלך?(או לשלוח לי בפרטי). בכל אופן, מוכרת לי ההרגשה הזו של הדחייה, שנה שעברה נדחיתי מארבעת המוסדות ביום אחד
, והשנה באר שבע זרקו אותי אחרי הראיון השני(ועוד לשמוע את זה במענה קולי רובוטי כזה, מדכא...). יהיה בסדר, עם הסכם שלך אין סיבה שלא תתקבלי בטכניון.

itsish

New member
איפה רשום לך???

אני עכשיו בדקתי אצלי וכתוב לי שעדיין לא ניתנה החלטה

photoface

New member
קיבלתי מכתב דחייה בדואר!

זה מה שמוזר... גם לא הגעתי למור או ראיון או מה שלא עושית באת"א.. אז כנראה זה לא הצבא סיבת הדחייה סכם לא מספיק.. יש לי ממוצע מכינה 86.4 בלי בונוסים ו793 בפסיכו.. לטכניון זה מספיק טוב בטוח.. אני לא יודעת מה הסכם שלי באת"א

itsish

New member
כנראה לא עמדת בסף זימון למו"ר

בת"א שעמד על 707. בטכניון היית בראיון? ובירושלים היית במרק"מ?

NesiZ 19

New member
תכנסי לקישור שמופיע

בקישורי הפורום, לאתר של אוני' תל אביב. יש שם לשונית של 'מידע אישי למועמד'. הכניסי שם את תעודת הזהות שלך ומספר התיק(מופיע במכתבים שנשלחו על ידי האוני'), ותוכלי לראות מה הסכם שלך. סביר שהוא נמוך מ707, ולכן לא זומנת למו"ר ובעצם נדחית. אגב, זה נראה כאילו בטכניון הרבה יותר קל להתקבל דרך מכינה(של הטכניון, או בכלל) מאשר בתל אביב, כי הסכם שלך שם גבוה מאוד בהשוואה לסכם של תל אביב(שהוא נמוך מ707, עד כמה שניתן להשוות).

photoface

New member
זה כנראה המצב

ובכל זאת מוזר שיש כזה הפרש.. אני לא בבית אז אין לי את הנתונים מולי, בכל מקרה אני לא מודאגת בקשר לטכניון יותר ממקודם.. רק שיפסיקו לענות אותנו כבר ויתנו תשובות.

למעלה