לא התפוח על העץ שגרם לצרות בגן עדן, אלא הצמד שעל הקרקע. בוקר בוקר בוקר טוב.
א אפי לוג New member 19/3/02 #1 לא התפוח על העץ שגרם לצרות בגן עדן, אלא הצמד שעל הקרקע. בוקר בוקר בוקר טוב.
ז זיוי בת New member 19/3/02 #2 התפוח דווקא כן קובע. בטח אם הוא נופל רחוק מהעץ. קחי תפוח אדום, אפי. מתוק כזה. זיוי [וויליאם טל. בוקר טוב גם לך]
התפוח דווקא כן קובע. בטח אם הוא נופל רחוק מהעץ. קחי תפוח אדום, אפי. מתוק כזה. זיוי [וויליאם טל. בוקר טוב גם לך]
ז זיוי בת New member 19/3/02 #7 אפי, עצרי. hold your horses אל תטעני את הקשת. זאת היתה מנחת ידידות אלייך. רוצה גם אגס? אולי שנדביץ? בפלה? תגידי מה, ואני נותנת. זיוי [קשת רק בענן]
אפי, עצרי. hold your horses אל תטעני את הקשת. זאת היתה מנחת ידידות אלייך. רוצה גם אגס? אולי שנדביץ? בפלה? תגידי מה, ואני נותנת. זיוי [קשת רק בענן]
ז זיוי בת New member 19/3/02 #11 מלצר, אחד שנדביץ עם שינקן אומלט ירקות ושהתפוח יהיה חתוך דק. הבירה עלי! בתיאבון, אפי. זיוי [כוחות סוס משל עצמה]
מלצר, אחד שנדביץ עם שינקן אומלט ירקות ושהתפוח יהיה חתוך דק. הבירה עלי! בתיאבון, אפי. זיוי [כוחות סוס משל עצמה]
S sweeny New member 21/3/02 #13 צר לי יקירתי ../images/Emo11.gif ולכן לא ארחיב אך היות וטלויזיה נעדרת מחיי (כי נהדרת היא לא) לא יתכן התסריט שהעלית אבל תמשיכי הרעיונות המפרים שלך אהובים עלי
צר לי יקירתי ../images/Emo11.gif ולכן לא ארחיב אך היות וטלויזיה נעדרת מחיי (כי נהדרת היא לא) לא יתכן התסריט שהעלית אבל תמשיכי הרעיונות המפרים שלך אהובים עלי
ז זיוי בת New member 19/3/02 #9 אפשר לדרוש הרבה דברים: שיהיה מתוק שיהיה חמוץ שיישבר לרסיסים שלא ייפול רחוק מדי שלא יהפוך לתפוח אדמה. יש הרבה ציפיות מתפוח. זיוי [תפוח אחד רקוב שמקלקל את כל החבילה]
אפשר לדרוש הרבה דברים: שיהיה מתוק שיהיה חמוץ שיישבר לרסיסים שלא ייפול רחוק מדי שלא יהפוך לתפוח אדמה. יש הרבה ציפיות מתפוח. זיוי [תפוח אחד רקוב שמקלקל את כל החבילה]
S softy New member 19/3/02 #12 לפעמים אני רוצה שכבר עכשיו יבוא הסתיו ואז נוכל לשכב ביחד... סופטי שני אדומים