לא התכוונתי

r e d head

New member
לא התכוונתי

הוא זרק כפפה, ואני נתתי מספר טלפון הוא התקשר מייד....טררם טררם טררם טררם בקושי הצלחתי להשחיל מילה מרוב מרץ שיצא ממנו הוא קבע ובחיי שלא היתה לי אפשרות אפילו לחשוב פעמיים ואני בד"כ חושבת וחושבת וחושבת וממשיכה עם המחשבות ובכלל אני בהפסקה מהכרויות אז אין ברירה מחר בליינדייט.... ואני צריכה להתעורר עד מחר....להצליח להתמודד עם פרצי אנרגיה שכאלה. נו נראה....red כבר יודעת רוח וצילצולים זה לא תמיד ככה באמת....

../images/Emo6.gif

הצחקת אותי עם התאור שלך ברירה בטח שיש אבל דפקא נראה שפרץ האנרגיה הזה עשה לך משהו אז יאללה זרמי

האלי

New member
זה נכון

רוח וצילצולים זה לא תמיד ככה באמת.... אבל מצד שני, יכול להיות אולי לפעמים שזה כן? איך אמרה לך המינהלת, תזרמי עם זה. שלך, האלי.

ophra

New member
קודמקול ../images/Emo9.gif

טוב מאד שפעם אחת לא חשבת וחשבת ועוד חשבת קצת... זה נעים לפעמים להפסיק לחשוב לא?
פרצי אנרגיה עודפים יכולים לעתים לעייף... (אותי לפחות) ויכולים גם להיות נעימים ואפילו להדביק את הסובבים (או במקרה שלך - את הסובבת
) ובינינו red.... כולה בליינדייט קטן עלייך צאי תבלי יהיה מה שיהיה עפ
(מנסה לחשוב כמה זמן עבר מאז הבליינדייט האחרון שלה)

r e d head

New member
להאלי ולעפרה...תודה

זורמים זורמים.... הוא לא כל כך מתאים לפי הנוסחאות....בלי להכנס לפרטים. גם אותי עודף אנרגיה מפחיד ....גם זה צריך במידה אז נקווה שהוא הגזים קצת רק שהסיטואציה ונחישות שלו, בכלל כל הגישה שלו היתה מצחיקה במובן חיובי יתכן שזה מחוסר ניסיון....!! אני צריכה לפעמים מישהו שיחליט בשבילי כדי שדברים יזוזו.....כולה בליינדייט. הפואנטה היתה בדרך שלו.....טררם טררם...

ophra

New member
ככה חשבת להתחמק? ../images/Emo6.gif

מגניבה הודעה ריקה ככה בשקט-בשקט שאפחד לא יראה.... מה היה??? למה?? כמה?? איך?? עפ
(הסקרנות אכלה את ה
)

*יערית

New member
לדעתי......./images/Emo13.gif

גם זה הישג טוב לשתות יין טוב בבלינדייט ולצאת משם עם טעם של עוד.... כוס יין טוב כמו זה
יש אנשים שפשוט לא מבינים ביינות!

r e d head

New member
יעריתוש....זה נחמד שאת כזאת

אופטימית. את יודעת...כשמישהו אומר לי שהוא אוהב יין אדום יבש וסיגריה הולכת עם זה ביחד...זה יותר נינוח לי.

אני אתמול דיברתי עם מישהו....

זו היתה הפעם השנייה ששוחחנו והוא אמר לי שאני גרה רחוק מדיי..... הלווווו חצי שעה נסיעה זה רחוק???? זהו... נמאס לי רשמית.... עד הפעם הבאה...

ובשקט בשקט

מגלה שאחרי שעתיים וחצי שינה קמתי עם חיוך על הפנים
וזהו בינתיים

למעלה