האכזבה גדולה ואין מילים
האכזבה גדולה ואין מיליםעכשיו זה רשמי![]()
היה עכשיו בגלגל"צ "אם יש לך שמש". לנו אין...
האכזבה גדולה ואין מיליםעכשיו זה רשמי![]()
אוף!עכשיו זה רשמי![]()
כל כך מצטערת - אוף אוף אוףעכשיו זה רשמי![]()
צר לי.....עכשיו זה רשמי![]()
צער ליעכשיו זה רשמי![]()
אספו כוחות לפעם הבאהצער לי![]()
![]()
בנתיים קחו את הזמן שלכם ואיספו כוחות.אני בטוח שתאוושו מהר וכן יהיה לכם שמש.![]()
![]()
היי שגיב ויפעת אולי עכשיו נעלמהעכשיו זה רשמי![]()
יש לכם שמשעכשיו זה רשמי![]()
תודה לכולםיש לכם שמש![]()
היא פשוט זרחה בכיוון הלא נכון הפעם. בפעם הבאה היא תלמד לקח לזרוח איפה שצריך! תאספו כוחות מחודשים, ויחד עם השמש צאו למסע הבא-המנצח![]()
![]()
גם עם זה אני מזדהה!תודה לכולם
כוחות אנחנו יכולים איכשהו לאסוף, וסבלנות נגיד שגם יש לנו. הבעיה היא שהכסף הולך ואוזל, ואם הקפואים שברשותינו לא יניבו פירות אנחנו פשוט לא יודעים מה נעשה...
שגיב מבינה ועוד איך על מה אתה מדברתודה לכולם
כוחות אנחנו יכולים איכשהו לאסוף, וסבלנות נגיד שגם יש לנו. הבעיה היא שהכסף הולך ואוזל, ואם הקפואים שברשותינו לא יניבו פירות אנחנו פשוט לא יודעים מה נעשה...
שגיב מבינה ועוד איך על מה אתה מדבר
הטיפול הזה שוחק לא רק נפשית אלא הרבה מאוד גם מבחינה כספית. אני עצמי עושה הפסקות גדולות בין טיפול לטיפול גם בגלל השחיקה הנפשית וגם בגלל ש..פשוט אין לנו מספיק כסף, וכבר אמרנו זה עולה הון. מקווה מאוד עבורכם ועבור כולנו שנהיה בקרוב מאוד כולנו בהריון . אישית אני מרגישה די תקועה מבחינה חומרית אנו חוסכים הרבה עבור הטיפולים וזה כמובן בא על חשבון דברים אחרים ולפעמים זה קשה ומכביד . תודה שגיב על על שפתחת את הנושא -איפשרת גם לי להוציא קצת קיטור שעומד אצלי בחזה אאאוףףףף מלא זמן. די מספיק כבר מפחי נפש המון בהצלחה מכל ה-צוקה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.