לא התאפקנו...

מצב
הנושא נעול.

סביון1

New member
האכזבה גדולה ואין מילים

עכשיו זה רשמי

היה עכשיו בגלגל"צ "אם יש לך שמש". לנו אין...
האכזבה גדולה ואין מילים

צוקה1

New member
היי שגיב ויפעת אולי עכשיו נעלמה

עכשיו זה רשמי

היי שגיב ויפעת אולי עכשיו נעלמה
השמש אך היא תיזרח -אין ספק! באמת נורא עצוב .נורא רוצים כבר ולא ממש הולך . סבלנות המון אמונה ותראו שזה יגיע מאחלת לכם המון הצלחה ואושר צוקה

I N K A

New member
יש לכם שמש../images/Emo24.gif

עכשיו זה רשמי

יש לכם שמש

היא פשוט זרחה בכיוון הלא נכון הפעם
. בפעם הבאה היא תלמד לקח לזרוח איפה שצריך! תאספו כוחות מחודשים, ויחד עם השמש צאו למסע הבא-המנצח:)

sagivkr

New member
תודה לכולם

יש לכם שמש

היא פשוט זרחה בכיוון הלא נכון הפעם
. בפעם הבאה היא תלמד לקח לזרוח איפה שצריך! תאספו כוחות מחודשים, ויחד עם השמש צאו למסע הבא-המנצח:)
תודה לכולם
כוחות אנחנו יכולים איכשהו לאסוף, וסבלנות נגיד שגם יש לנו. הבעיה היא שהכסף הולך ואוזל, ואם הקפואים שברשותינו לא יניבו פירות אנחנו פשוט לא יודעים מה נעשה...

נ א ו י

New member
גם עם זה אני מזדהה!

תודה לכולם
כוחות אנחנו יכולים איכשהו לאסוף, וסבלנות נגיד שגם יש לנו. הבעיה היא שהכסף הולך ואוזל, ואם הקפואים שברשותינו לא יניבו פירות אנחנו פשוט לא יודעים מה נעשה...
גם עם זה אני מזדהה!
גם אני לא יודעת מה אעשה אם לא יצליח לי עם הקפואים. אז זה יצליח הפעם ויהי מה
גם לכם

צוקה1

New member
שגיב מבינה ועוד איך על מה אתה מדבר

תודה לכולם
הטיפול הזה שוחק לא רק נפשית אלא הרבה מאוד גם מבחינה כספית. אני עצמי עושה הפסקות גדולות בין טיפול לטיפול גם בגלל השחיקה הנפשית וגם בגלל ש..פשוט אין לנו מספיק כסף, וכבר אמרנו זה עולה הון. מקווה מאוד עבורכם ועבור כולנו שנהיה בקרוב מאוד כולנו בהריון . אישית אני מרגישה די תקועה מבחינה חומרית אנו חוסכים הרבה עבור הטיפולים וזה כמובן בא על חשבון דברים אחרים ולפעמים זה קשה ומכביד . תודה שגיב על על שפתחת את הנושא -איפשרת גם לי להוציא קצת קיטור שעומד אצלי בחזה אאאוףףףף מלא זמן. די מספיק כבר מפחי נפש המון בהצלחה מכל ה-
צוקה

../images/Emo50.gif

הטיפול הזה שוחק לא רק נפשית אלא הרבה מאוד גם מבחינה כספית. אני עצמי עושה הפסקות גדולות בין טיפול לטיפול גם בגלל השחיקה הנפשית וגם בגלל ש..פשוט אין לנו מספיק כסף, וכבר אמרנו זה עולה הון. מקווה מאוד עבורכם ועבור כולנו שנהיה בקרוב מאוד כולנו בהריון . אישית אני מרגישה די תקועה מבחינה חומרית אנו חוסכים הרבה עבור הטיפולים וזה כמובן בא על חשבון דברים אחרים ולפעמים זה קשה ומכביד . תודה שגיב על על שפתחת את הנושא -איפשרת גם לי להוציא קצת קיטור שעומד אצלי בחזה אאאוףףףף מלא זמן. די מספיק כבר מפחי נפש המון בהצלחה מכל ה-
צוקה

|שגיב חבל על הכישלון אבל אנחנו עם הפנים קדימה ובטח שיצליח עם המוקפאים אין אופציה אחרת בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה