לא התאפקנו...

מצב
הנושא נעול.

sagivkr

New member
לא התאפקנו...

לא התאפקנו...
קנינו בדיקה ביתית. יצא שלילי. עכשיו כולם יגידו שזה לא מדוייק, אבל שמעתי גם דעות שהבדיקות האלה מאד מדויקות. ומה הסיכוי שבכמה שעות ישתנה משהו? הלוואי שאני טועה, אבל האופטימיות שהייתה נמוגה...

I N K A

New member
למדתי מהפורום הזה דבר אחד חשוב:

לא התאפקנו...
קנינו בדיקה ביתית. יצא שלילי. עכשיו כולם יגידו שזה לא מדוייק, אבל שמעתי גם דעות שהבדיקות האלה מאד מדויקות. ומה הסיכוי שבכמה שעות ישתנה משהו? הלוואי שאני טועה, אבל האופטימיות שהייתה נמוגה...
למדתי מהפורום הזה דבר אחד חשוב:
לא מספידים עד לבטא!!!!!!! וחוץ מזה-לא לומר נואש ולאסוף כוחות אחד מהשני מהר ולהמשיך מיד הלאה :) מי יתן ואתם הולכים וקרבים לילד/ה המיוחל/ת

סביון1

New member
שגיב, ראיתי המון בדיקות ביתיות

לא התאפקנו...
שליליות שהפכו לבטא חיובית. לפי החישוב שלי אתם עושים את הבטא מחר בבוקר, האם אני צודקת?

sagivkr

New member
נכון

שליליות שהפכו לבטא חיובית. לפי החישוב שלי אתם עושים את הבטא מחר בבוקר, האם אני צודקת?
נכון
ותוך כמה שעות יכול להתהפך הכל?? חוץ מזה, היינו עד כדי כך אופטימיים שכבר חשבנו על תאומים, ובמקרה כזה, הבטא כבר אמורה להשתולל... לא??

סביון1

New member
תראה..

נכון
ותוך כמה שעות יכול להתהפך הכל?? חוץ מזה, היינו עד כדי כך אופטימיים שכבר חשבנו על תאומים, ובמקרה כזה, הבטא כבר אמורה להשתולל... לא??
תראה..
סביר להניח שאם היום היתה בדיקת שתן שלילית אז מחר לא תראו בטא 900... אז אולי תסתפקו בלפנטז על סתם בטא חיובית בינתיים? לא רוצה לנטוע תקוות שוא כי אני יודעת כמה זה כואב אחר כך. אבל מצד שני אסור, פשוט אסור לסמוך על הבדיקות הביתיות האלה. זאת עובדה שבנות בפורום פוריות דיווחו יותר מפעם אחת על בדיקת שתן שלילית שהפכה למחרת לבטא חיובית. סביון

chompi XL

New member
אצל אפרסקה היתה בדיקה שלילית

נכון
שלמחרת הפכה לחיובית והיום היא בשבוע 16, תהיי אופטימית. חוץ מזה את לא יודעת שכל הבדיקות הביתיות מקולקלות.

סביון1

New member
בבקשה.. אם מוחמד לא בא אל ההר,

שלמחרת הפכה לחיובית והיום היא בשבוע 16, תהיי אופטימית. חוץ מזה את לא יודעת שכל הבדיקות הביתיות מקולקלות.
בבקשה.. אם מוחמד לא בא אל ההר,
ההר בא אל מוחמד: לא צריך ללכת לחפש הוכחות בפורום הריון אחרי טיפולים, צ'ומפי מביא לנו את הסיפורים עד הבית.. תודה צ'ומפי.

צוקה1

New member
היי יפעת ושיגיב ../images/Emo24.gif התיקוה

נכון
היי יפעת ושיגיב
התיקוה
עדיין לא נגוזה -אין טעם להספיד את הטיפול . מתפללים ומקווים יחד איתכם לבטא חיובית וחד משמעית
צוקה

ayoosh

New member
אני מחכה איתכם למחר...../images/Emo45.gif

לא התאפקנו...
אני מחכה איתכם למחר...

וממשיכה בנוהל
בעניין בדיקות ביתיות- אני חסרת ניסיון לחלוטין ולא יכולה לעזור, מלבד המקרים הרבים בפורום פוריות של בדיקות מטעות. אז מקווה שהבדיקה החשובה והאמיתית- מחר, תפתיע לטובה לפחות טוב/ה אחד/ת...
גדול

לא לסמוך על בדיקות ביתיות - כבר

לא התאפקנו...
לא לסמוך על בדיקות ביתיות - כבר
אמרו לפני. מחזיקה אצבעות חזק חזק להיום בבוקר.

נטאשה

New member
חושבת עליכם ומחזיקה אצבעות

לא התאפקנו...
חושבת עליכם ומחזיקה אצבעות
לבטא חיובית היום!!!!

אריאלה22

New member
לא להרים ידיים עדיין!!!!

לא התאפקנו...
לא להרים ידיים עדיין!!!!
אז אולי לא מדובר בתאומים, אבל אולי מדובר בעובר אחד שעדיין צריך את היממה הזאת כדי להכפיל את עצמו... גם אני לא רוצה לטעת תקוות, אבל זה עדיין לא סגור, אז תחזיקו מעמד עד מחר ובינתיים אני מחזיקה אצבעות.

sagivkr

New member
עכשיו זה רשמי ../images/Emo7.gif

לא התאפקנו...
עכשיו זה רשמי

היה עכשיו בגלגל"צ "אם יש לך שמש". לנו אין...

ayoosh

New member
מה אפשר לומר????

עכשיו זה רשמי

מה אפשר לומר????
כל כך כל כך קיוויתי שהעיכוב בהודעה שלכם הוא לא מהסיבה הזו.... ממש אין לי מה לומר, אני יודעת ובטוחה שהכוחות להמשך יימצאו , כמו שאני יודעת ששום דבר לא יכול לעודד עכשיו. הזמן- הוא החבר הכי טוב שלנו בשלבים האלה... מחכה איתכם לשמש שלכם, שתזרח, ובקרוב.

אריאלה22

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif

עכשיו זה רשמי

אין מילים. האייקונים שבכותרת מסמלים את תחושותי בנוגע להודעתכם. אני אסיים בציטוט משיר אחר על שמש, שמסמל את תקוותי עבורכם, בשינוי קל: "הו, אלי, אלי, רק תפילה אשא, שהשמש תעבורעליכם". אין ספק שזה נורא וכל אכזבה כזו מכרסמת אנושות בתקווה, אבל עם הזמן (כך אני מקווה) התקווה תחזור אליכם ותמשיכו הלאה בדרך אל הילד שמחכה לכם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה