לא הצלחתי לעלות

זו עליה זו?

אתה זקוק כנראה להמחשה מודרכת

BARRICHELLO

New member
תיסלם

כל הכבוד לחליל המחלל במעלות הארצברגר האוסטרי. דרך אגב אלוף אוסטריה מס´ 9 בתמונה גם נתקע...והוא את האצברגר המציא ראשון!

והאמת שאתמול...

חליל בעצמו עלה עליונת אי שם בפאתי לטרון - צרעה כשבקצהה שיגר את ה-EXC אל על אבל ממש ממש למרומי שכבות הביניים של האטמוספירה ונותר לעמוד על טלפיו הארוכות איתן. ה-EXC שוגר כמו סקאד C לפחות וגבוה גבוה ביצע פליק-לאק שלם לאחור (Backliff) שאפילו מצגר לא היה מתבייש בו (רק מה בלעדי) ונחת על הגלגל הקידמי. לטרון X גיימס... והתמונה העלובה המצורפת אפילו לא מדקדקת את קצה קצהו של הביצוע המקורי

STIVENZ 426

New member
אמרתי לך..

תמכור לי- לא יהיו לך דאגות כאלה.. אצלנו- אנחנו דואגים לחבק את החגב חזק חזק.. שלא ייםחד בנפילה.. ס.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo12.gif הוא לא היה מספיק קדימה?

נשתפר...
ושוב- תודה! ס.

../images/Emo129.gifהקירון../images/Emo129.gif

הקירון נמצא באזור הדיונות של חדרה, קילומטרים בודדים מזרחית לארובות חברת חשמל. כל הענין בקיר הוא אשכים. הטיפוס ממש לא קשה. טייל באזור וחפש תוואי שטח מחצבתי (בתקווה שהוא עוד קיים), קשה לפספס את העלייה הזו, מדובר בקיר יפה בגובה של כשלוש קומות, כשהדובדבן שבו, הוא שכבה צרה של קיר 90 מעלות בסופו. אל תחשוש מהקינוח, כל תפקידו הוא לסייע לך לתפוס כמה שיותר אוויר בשיחרור. רק זכור 2 דברים חשובים. 1. אם החלטת ללכת עליו - לך עד הסוף. לטוב ולרע. 2. אל, אני חוזר, אל תעזוב את המצערת, עד שתגמור לשטוף את כל העליה. 3. אח"כ, באוויר, לא לגעת בבלם הקדמי. להרים אף - עם תוספת מצערת, או להוריד אף - בבלימה אחורית. 4. בנחיתה - מכת גז, לשחרור הבולם האחורי. 5. וכמובן... כל הדרך למעלה - גוף קדימה. הוצאתי לך את החשק?

GalSont

New member
אך אך...

אני כבר מרגיש את האנדרנליון זורם. איך כזה דבר יכול להוציא חשק

GalSont

New member
אנדרנליון :

סוג נילון חדש לפחי זבל גדולים במיוחד, פה הכוונה הייתה - אנדרנלין...

MexMex

New member
אנדרנלין...

סוג של פטרייה מקסיקנית ידועה... אם כבר, אדרנלין...Adrenaline אדיוס

GalSont

New member
אדרנלין...

אם כבר מדברים על המושג אז רצוי להגיד אנדורפין (ציטוט): "מחקרים הוכיחו שבפעילות גופנית שדורשת מאמץ המוח משחרר הורמון, אנדורפין, הגורם לתחושת היי ותורם לשיכוך כאבים וליכולת להתמודד עם תלאות היום. המחקר על האנדורפין החל כאשר התברר שאנשים העוסקים בפעילות גופנית יומיומית הרגישו חוסר שקט נפשי כשלא התעמלו, וכאשר חזרו לפעילות מצבם גופני והנפשי השתפר באופן דרסטי". ואדרנלין (או כמו שעילגים נוהגים לומר אנדרנלין) (ציטוט): "במצב של ירידה מהירה של הסוכר בדם, הגוף נכנס למתח פיזיולוגי ומפריש אדרנלין, המגביר את המתח הנפשי..."

omriCR

New member
בקשר למכת גז בסוף

אפשר אולי להסביר יותר לא הבנתי כל כך את הקטע כאילו על ידיד מכת גז בגלל שהגלגל האחורי הוא המונע(כמובן) אז על ידי מכת גז והרצון של האופנוע לנוע קדימה זה משחרר את הלחץ מהבולם צודק? לא צודק? יש אולי דרכים אחרות או אם תוכל להסביר לי יותר לאט ובזהירות מה ואיך עמרי

אלון DRZ

New member
המקום עדיין קיים

ניסן ואני טיפסנו חלק מהקירות שם לפני כשנתיים. התוואי כנראה השתנה מאז... אלון.

למעלה