לא הצגתי את עצמי...

Prophet

New member
לא הצגתי את עצמי...

שלום, אני חדש פה.. אני אוהב להשתמש בפוטושופ אבל אני לא משהו בזה פשוט אוהב את זה ! אבל פוטושופ יותר מדי בעייתי אז יש לי תוכנה עם קצת יותר אפשרויות adobe image ready מישהו מכיר ?? ואם כן אז אתם יכולים לתת לי upgrade לעברית בבקשה ?? אני לא יכול לכתוב בעברית רק באנגלית ובג´יבריש

Prophet

New member
אתה מדבר על image ready ??

כי בפוטושופ אני יכול לכתוב עברית אבל אני שונא את פוטושופ... ב-image ready יש כאלה משבצות שאומרות שזה לא חלק מהתמונה ובפוטושופ אין את זה...

Prophet

New member
לכולם..

מישהו יכול לתת לי עבודה יחסית קלה כמו לעשות למשהו לוגו או וולפייפר אבל משהו מוכר... אני רוצה לבחון לעצמי את היכולות

הכבוי

New member
שיטה שלי לבחון לעצמי את היכולת:

תשמע שיר טוב (אני בוחר בעיקר בpantera). תראה בראש שלך תמונות בהשראת השיר הזה. תדמיין ויזואלית מה הוא אומר לך. שב על פוטושופ או אימג´ רדי יום יומיים שלושה, תראה עד כמה מה שעשית תואם את מה שהיה לך בראש.

Prophet

New member
זה לא אותו הדבר...

אני לא מעצב מי יודע מה, אבל יש לי רעיונות עיצוביים לא רעים ומאוד פשוטים. אני לא יודע לצייר או משהו, כל מה שאני רוצה זה להכין וולפייפר או לוגו... תראה דוגמא של עיצוב שהכנתי זה היה מאוד אבל מאוד פשוט וזה יצא בכלל לא רע אני חושב לעשות עם זה למישהו וולפייפר אבל אין לי על מה או על מי

הכבוי

New member
אז תעשה מה שאני עושה

-- עריכת תמונות! קח כמה תמונות מכמה מקומות שונים, תעתיק, תדביק, תוסיף פילטרים, תתאים ע"י צבע וקונטראסט (ניגוד), העיקר שאתה משנה את המקור עד שאתה רואה מה שהיה לך בהתחלה בראש- על המסך. אגב, זוהי דרך טובה מאוד ללמוד פוטושופ או כל תכנה אחרת שאתה רוצה להשתמש בה. הוספתי את העבודה הראשונה שלי בפוטושופ שהיא די (מאוד) מסריחה, אבל רק כדי שתבין את הרעיון...

למעלה