לא הספקתם למצמץ עדיין..

לא הספקתם למצמץ עדיין..

עשיתי סיבוב עם המכונית, והופ.. חזרתי. הייתי פה, הייתי שם, נשארתי פה, עזבתי שם. IOL היה ויהיה הבסיס לקהילות המוזיקה השחורה שיצוצו איפה שיצוצו, בסיס המידע, בסיס האנשים, חומר הגלם הטוב ביותר, נכון? אני בחרתי להמשיך את דרכי כאן, בתפוז, מצאתי פה ממשק נוח להפליא ומטיב עם הגולשים, ואת זה גם אתם גיליתם, ומי שלא גילה עדיין, יגלה בקרוב מאוד. תודה גדולה לתותי-בת! שגידלה את הפורום הזה והביאה אותו עד הלום
אני מאחל לנו שנמשיך כאן, כפי שזכורים לי הימים הטובים בIOL! אמן לזה. Mad-DawG עמית

ההתרגשות גורמת לי לשכוח ../images/Emo13.gif

תציצו במכתב המנהלים החדש שלנו! ולא לשכוח, פרוייקט הכתיבה הגדול יעלה בספיישל חגיגי בקרוב! כל הפרוייקטים שיצאו או לא יצאו לפועל, ועוד, בשם השם יתקיימו
אם אתם רוצים לקחת חלק במסע הראיונות של כותבי הפורום עם כוכבי הסצינה, או כוכבים לעתיד, צרו איתי קשר במייל [email protected] הופהופ, הלכתי שיהיה לכולנו יום מהנה ביותר! 17:30, בספורטק ת"א.

בועית

New member
וואו!!!

לליאת ועמית מזל-טוב עכשיו זה רישמי עמית ברוך הבא (שב?) עינבל

da^Lord

New member
עמיתתתתתתתתתתתתתתת

מזל טוב אחי, דברים מסתדרים בסופו של דבר, אה? מקווה שנמצא פה בית חם כמו הבית הישן והטוב שהיה לנו.. אני שמח שהכל הסתדר. עכשיו צריך שיסגרו בוואלה את הפורום לגמרי וזהו.

Gershenman

New member
עמית אחי!!!!טוב שעשית את הצעד..

הפורום הזה צריך אותך.... טוב שבאת אחי בריא עליך! Gershenman

MC JaNaNa

New member
../images/Emo48.gif אני מרים כוסית(שווה) לכבוד

עמית מנהל אי או אל לשעבר ושותפה החדש של ליאת בפורום תפוז (אי או אל מודל 2001) יאמאן! בהצלחה גבר PEACE ג´ננה

BoR|S

New member
אני לא מסכים איתך אמיר....

לדעתי הפורום בוואלה חייב להישאר כארכיון של הקהילה שלנו. בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

BoR|S

New member
עמיתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!

ברוך הבא אחי!!! אין לך מושג כמה טוב זה לראות אותך כאן!!! אני מקווה שתשתלב פה ושתתרום רבות לפורום הזה (כאילו דהההההה!
) בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

babe10

New member
גדול ! ../images/Emo13.gif

כמו שכתבתי לך בוואלה, כשהספינה מוטבעת הטובים לרוב לא עולים על הספינה שהטביעה... שמחה שניצלת ועלית על הספינה הנכונה!!!!

וולקום עמית

ובקשר למפגש פורום , אתה יכול להביא כדורסל?? הפעם אני אנצח אותך נקמה!!!
בהצלחה בניהול הפורום

D.O.D

New member
עמית! החלטה נכונה אחי

שיהיה במזל איש יקר הצטרף, ברכות ואיחולים חמים ממני אחי בהצלחה נ.ב ראיתי גם הודעה של אלין, אז אם את החלטת גם להצטרף יהיה בכלל לכבוד ענקי, שמחה כפולה ואפילו לא יום שלישי היום... :)

sivani

New member
עמית אחי מזל טוב!! ../images/Emo29.gif

אני שמחה שעברת לפה וברוך הבא! הא כן, מזל טוב!

ICANNt

New member
ברוך הבא

עכשיו אתה יכול להוריד את המסיכה ולהסכים איתי עם הדברים שכתבתי בוואלה על וואלה

למעלה