לא הספקתי...

לא הספקתי...

לא הספקתי להגיד לו לא חשבתי שצריך אני בטוח שידע אבל עכשיו אני מצטער כי לא הספקתי להגיד לו גם כשהתחילה המלחמה לא חשבתי שצריך הייתי בטוח שהוא יודע שבטח תהיינה הזדמנויות לספר לו לנשק לו אבל עכשיו בכל זאת אני חושב שצריך הייתי לספר לו עד כמה אני אוהב

renee

New member
../images/Emo24.gif

ידעתי שתכתוב וטוב שכך מקווה לקרוא מיצירותיך קבל
של ידידות

liat1953

New member
חזק ואמץ../images/Emo24.gif

שמחתי לראות כי החלטת להיצטרף לחברתנו בפורום ולהביע את אשר אתה חש.אין כמוני להבין עד כמה זה לא קל, בלשון המעטה.אני גם ,אינני מרבה ליכתוב כאן עדין ,אך מידי פעם מגיבה לדברים שניכתבים.אני חשה שהדברים נכתבו במאמצים מרובים. ליאת

אשחר1

New member
כמה שזה נכון - כמה שזה מציק.

אני חושב שהמחשבה הזאת והצער על "לא הספקתי" מלווה רבים מאוד מהאנשים שחוו אובדן של אדם קרוב מאוד. המחשבה הזאת היא חלק מההכרה בסופיות... ביטאת זאת בצורה פשוטה כל כך ונכונה כל כך עד שהמילים התיישבו בלבי כמו היו שם תמיד - היו שם תמיד! אני מבקש להציג לך כמה שורות משירו של המשורר יצחק שלו, העוסק במחשבה הזאת: שירו נא למתים בטרם ימותו שירו נא למתים בטרם ימותוכי מה בצע בשירכם להם והם חרשים משמוע ואטומים מהבין? הן יש אשר הקל בהגה פיכם יחזק את לב הלוחמים החיים עדיין... ... למדו נא מן האימהות אשר כל טובן תענקנה לבניהןהחיים. עליהם תתפללנה, בעדם תעתרנה ולא תדענה מה לעשות לבניהן ולא עשוהו... ... כי אם גדולים במותם היו - בחייהם על אחת שבע ואם קדושים אחרי המוות קדושים גם לפניו... ברגשי אחווה אילן

tomasina172

New member
חלומות,

חלומות, בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי "אומרת יותר" לאנשים, כמעט נפרדת מהם כמו שצריך (על כל צרה שלא תבוא...) ובו בזמן מאוד מצטערת שאיתו לא הספקתי. דווקא איתו שכל כך הגיע לו. ומה שבעצם רציתי להגיד זה שמה שכתבת מאוד מדובר אליי.

זה מזכיר לי...

בפעם האחרונה שראיתי את אחי ז"ל רבנו ריב שטותי של אחים והתעצבנתי עליו, לפני שהוא נסע הוא אמר לי בחביבות "לאן את הולכת?" ואני כ"כ כעסתי שאמרתי לו : "זה לא עניינך!". ממש קשה לי לחיות עם זה שדווקא בפעם האחרונה רבתי איתו ולא אמרתי לו כמה שאני אוהבת אותו...

BooBee

New member
ואני חושבת שהוא ידע

וגם לי יש את הרגעים האלה, שאני חושבת שאני לא אמרתי מספיק. ואז נזכרת שכן אמרתי. ואז קצת נרגעת. מחבקת אותך, רויטל.

למעלה