לא הספקתי לספר לכם

תלתלית

New member
לא הספקתי לספר לכם

שהרחקתי לכת שוב לדיקסי, והיה ממש נהדר. כל כך כיף. השעה היתה בערך 11:00 בבוקר יום שבת (אחרי שכבר שכנעתי אותו שכדאי שניסע לאכול ארוחת בוקר בשעה 4:00 בבוקר, התעייפתי ופשוט נרדמתי).. הגענו אחרי שהזמנו מקום. מה שלא היה צריך כי לדעתי רוב האוכלים עדיין לא קמו ממיטותיהם והיה מלא מקום. הזמנו את האגז בנדיקט שהיה חלומי ממש כפי שסיפרתם. זה המקום להודות
וגם להתגאות בעצמי על כך שאכלתי ביצה שבושלה מים ולא חוותה מימיה צריבה על המחבת... אני ללא ספק משתכללת. מנה מופלאה שאפסיק לכתוב עליה ממש כעת משום שהמחשבה עליה מרעיבה אותי ברמות גבוהות מאד. שתינו מיץ תפוזים סחוט טרי שלדעתי היה לו טעם של קלמנטינה, אבל זה בכלל לא הציק לי, להיפך. את הביצים ליווינו עם סלט קצוץ שקרוי פטוש (18 ש"ח), שלדעתי לא היה בו שום דבר מיוחד, אבל הוא הסתדר נהדר עם הלחם והחמאה. והכי חשוב תפוחי האדמה הנהדרים שמגיעים עם ארוחת הבוקר.יאמי.יאמי. ללא ספק-ארוחת בוקר משובחת, משביעה, לא יקרה ונעימה עד מאד. לקינוח הזמין הבחור שלי כנפיים- טעמתי מעט- הרי מקום לי כבר לא נשאר. עם הארוחה גם מגיע קפה אמריקאי אבל שכחנו ממנו לחלוטין. השירות היה סבלני ומקסים. נשוב לשם שוב ממש בקרוב. שאלה לי אליכם- האם הלחם כלול בחשבון? החשבון יצא כ- 105 ש"ח לא כולל שירות. יצאנו מאושרים מאד.

עמית@

New member
נשמע נהדר

אני פה כמטחווי קשת מדיקסי (בעבודה) והריר נוזל על המקלדת מי יתנני ציפור כנף...

Lear22

New member
למה לא

הלכתם על הר הפנקייק החלומי? הוא מושלם לבוקר!

לפחות פעם בחודש אני עם כנפיים

ומשום מה לא של הדיקסי...
כיף לצאת לארוחות בוקר
! אחלה שנהניתם. המקום לא מושך אותי, אבל מביקורת לביקורת, נראה לי שאני אמצא את עצמי שם מתישהו בקרוב לפנקייקים וכנפיים (מי שרוצה את המתכון "המסווג" שיפנה במסרים
).

תלתלית

New member
ה"מסווג"

מסתובב בפורום מתכונים לפחות אחת לשבוע.
. בפעם הבאה אנסה את מגדל הפנקייק.

רעננה ומשועשעת../images/Emo6.gif ולך תלתלית-

לא כולם מכירים את כל הפורומים- אז אין צורך בנימה מתנשאת. זה לא מתכון סודי

תלתלית

New member
זו לא היתה

נימה מתנשאת כלל. סתם שיתפתי. זה החיסרון במסך, לא שומעים את הטון.

liti

New member
הכנפיים של דיקסי ולביבות הבטטה

של אורנה ואלה, נמצאות כמעט בכל אתר או פורום המכבדים את עצמם. נראה לי שאלו המנות המבוקשות ביותר במסעדות. מכירים מנות נוספות כאלה?

מנות מיוחדות/אתגר../images/Emo88.gif

ברחוב שינקין יש את הסנדבצ'יה של רותי ויצחק. בוטיק קטן, ימבה שנים, מחירים שפויים, גזוז של פעם במחיר של פעם אבל גולת הכותרת היא הסלטים...הכי טובים שטעמתי
. המתכונים עברו מהאמא לבן והבן=אבא של חברה ואף היא לא מספרת. מתה להשיג את סלט החצילים
וסלט הקישואים
. משהו...?!

לאמא של- איציק לא יצחק ../images/Emo6.gif

והקטע שם שהם מתחילים בשש בבוקר וכשנגמרים הסלטים הם סוגרים והולכים הביתה... רק למשקימי קום

למעלה