לא הספקתי לספר לכם
שהרחקתי לכת שוב לדיקסי, והיה ממש נהדר. כל כך כיף. השעה היתה בערך 11:00 בבוקר יום שבת (אחרי שכבר שכנעתי אותו שכדאי שניסע לאכול ארוחת בוקר בשעה 4:00 בבוקר, התעייפתי ופשוט נרדמתי).. הגענו אחרי שהזמנו מקום. מה שלא היה צריך כי לדעתי רוב האוכלים עדיין לא קמו ממיטותיהם והיה מלא מקום. הזמנו את האגז בנדיקט שהיה חלומי ממש כפי שסיפרתם. זה המקום להודות
וגם להתגאות בעצמי על כך שאכלתי ביצה שבושלה מים ולא חוותה מימיה צריבה על המחבת... אני ללא ספק משתכללת. מנה מופלאה שאפסיק לכתוב עליה ממש כעת משום שהמחשבה עליה מרעיבה אותי ברמות גבוהות מאד. שתינו מיץ תפוזים סחוט טרי שלדעתי היה לו טעם של קלמנטינה, אבל זה בכלל לא הציק לי, להיפך. את הביצים ליווינו עם סלט קצוץ שקרוי פטוש (18 ש"ח), שלדעתי לא היה בו שום דבר מיוחד, אבל הוא הסתדר נהדר עם הלחם והחמאה. והכי חשוב תפוחי האדמה הנהדרים שמגיעים עם ארוחת הבוקר.יאמי.יאמי. ללא ספק-ארוחת בוקר משובחת, משביעה, לא יקרה ונעימה עד מאד. לקינוח הזמין הבחור שלי כנפיים- טעמתי מעט- הרי מקום לי כבר לא נשאר. עם הארוחה גם מגיע קפה אמריקאי אבל שכחנו ממנו לחלוטין. השירות היה סבלני ומקסים. נשוב לשם שוב ממש בקרוב. שאלה לי אליכם- האם הלחם כלול בחשבון? החשבון יצא כ- 105 ש"ח לא כולל שירות. יצאנו מאושרים מאד.
שהרחקתי לכת שוב לדיקסי, והיה ממש נהדר. כל כך כיף. השעה היתה בערך 11:00 בבוקר יום שבת (אחרי שכבר שכנעתי אותו שכדאי שניסע לאכול ארוחת בוקר בשעה 4:00 בבוקר, התעייפתי ופשוט נרדמתי).. הגענו אחרי שהזמנו מקום. מה שלא היה צריך כי לדעתי רוב האוכלים עדיין לא קמו ממיטותיהם והיה מלא מקום. הזמנו את האגז בנדיקט שהיה חלומי ממש כפי שסיפרתם. זה המקום להודות