לא הלך לי...

לא הלך לי... ../images/Emo10.gif

שירשרתי הודעות בהודעה הקודמת שלי...עוד שאלות ופיספסת אותי... אז בבקשה תעני לי שתוכלי. תודה

על זה......תודה ../images/Emo140.gif

ד"ר ברנע לא רציתי להגיב קודם אך עכשיו אני רוצה. ד"ר ברנע היא רופאה מעולה, מקסימה, אנושית ומבינה עבורי היא תמיד זמינה וכמוך מעודדת גם שהמצב לא הכי... לגבי ההקרנות קיבלתי 28 הקרנות בהדסה רדיו תרפיה לפני 3.5 שנים. 2 ניתוחי ראש ב-92 וב-99 בקנדה. אז את בעצם אומרת שהאופציות הן: 1. קרינה נוספת (אולי ממוקדת לאדנומה). 2. כריתת אדרנלים. גם ד"ר ברנע אמרה שזה שינוי משמעותי מה-MRI האחרון בשנה שעברה. בקודם לא נראתה האדנומה ועוד 21 מ"מ. אבל אם יכרתו את האדרנלים אין סיכון גדול יותר למחלת נלסון? אז מה אפשר לעשות? תודה לך על התשובות,

אז אני מציעה שתצרי שוב קשר

ושתוודאי איתו שהוא שם לב לתשובת ה-MRI, ותשאלי אותו חד משמעית האם לאור הממצא החדש, הוא עדיין סבור שהניתוח צריך ללכת לפי התוכנית. לא פספסתי אז דבר. בתשובה הראשונה שלי התיחסתי לאינפורמציה החדשה הזו. אחר כך רק הבהרת לי את נושא ההקרנות, אבל זה לא ממש שיה ולכן לא מצאתי לנכון להוסיף. כל מה שאני יכולה לומר הוא, שאם הממצא הזה באמת חדש (אגב, הבאת לפרופ' שטרן את הצילומים עצמם?), יתכן כי יש מקום להקרנות נוספות בצורה של רדיוכירורגיה. לא הייתי הולכת רק על זה כי גם אם זה יעבוד זה יקח זמן, והרי את כבר רוצה להפטר מהמחלה, אבל יתכן כי יהיה לזה מקום כדי למנוע צמיחה נוספת. אגב, מה היה ה-ACTH שלך בתקופה שנטלת ניזורל? ומתי היה ה-MRI הקודם?

ה-ACTH

היה גבוה גם עם הניזורל (פי שתיים מהנורמה) וה MRI הקודם היה לפי 9 חודשים. התקשרתי אליו ושאלתי על התשובה ואז הוא אמר לי להביא את הצילומים. טוב, נקווה שהגידול לא צמח לו כך ב-9 חודשים. תודה לך על הכל!

למעלה