לא הכי קשור...

November rain

New member
לא הכי קשור...

אממ.. אני מודע לעובדה שזה לא פורום של שירה אבל בכל זאת במטאל יש המון משמעות לליריקס והייתי מעוניין לקבל תגובות לשיר הבא... Beneath the sky In the dark deep ocean Where dead spirits found their place One soul screaming in pain Her echo won’t be heard Far away in the depths When the ground has rotted the bodies Single voice crying in loud Violate the silence above Disappear in the shivering emptiness Who will make it and survive Coldness of hell made by Satan Dead spirits and souls must be alive Looking for shelter only from themselves Sunset colored the sky in dark red Poured blood cover the earth The end of our lives is ahead

theAMP

New member
מצטער על הבורות

אבל מה אתה מנסה להגיד בשיר הזה? אני לא קיבלתי ממנו כלום, אולי בגלל שאני לא אוהב מילים כאלה, (שום דבר אישי באמת, אני פשוט לא רוצה לכתוב משהו שהוא לא נכון) אבל תסביר את עצמך בבקשה, אולי אז אני אוהב את זה

November rain

New member
חופשי...

אם לא התחברת אליו אז זכותך להרגיש ככה... אני לא יסביר למה אני מתכוון כי קודם כל יכולות להיות לזה כל מיני משמעויות... כל אחד יכול לתפוס את זה בצורה שונה... דבר שני אני כותב לעצמי... אני לא מסביר את מה שאני כותב... סתם החלטתי לפרסם את זה... אם אתה לא אוהב זכותך... אני מקבל כל ביקורת...

*Dark Of Night*

New member
../images/Emo45.gif

אל תיתן לקמצני המילים פה לדכא את יצר הכתיבה שלך... לשיר הזה פחות התחברתי מאשר לקודם ששלחת לי אבל הוא גם יפה מאוד... תמשיך לכתוב ולשלוח שירים "יש לך את זה"!
Dark

למעלה