לא הכי "קינקית" אבל..........

ערן 34

New member
לא הכי "קינקית" אבל..........

יש אשה אחת....אין לי מושג מי היא. מעולם לא נפגשנו כך שכרגע היא רק בדמיון. היא נשואה באושר ועושר. יש גם שני ילדים. כמה מפתיע השעה כבר 10 בבוקר, הילדים וגם הבעל אינם בבית. היא לבדה בסלון יושבת על הכורסא ומשוטטת בין ערוצי הסרטים, מחפשת להרוג את הזמן עם איזה סרט שכבר שודר שם כל השבוע. זה לא שהחיים שלה עצובים או משהו. באופן כללי היא ממש מאושרת וטוב לה. גם הסקס עם בעלה ממש בסדר. אבל בסדר... היו לה פה ושם מחשבות על דברים אחרים ופנטזיות כמו שלכולן בטח יש..... ואפילו עם בעלה היא מימשה חלק גדול מהן אצלה זה אפילו לא העניין של לבגוד. סתם בא לה להתפרק. רגע.....זו פנטזיה שלי!!!!! אני נכנס אליה לסלון ועומד מולה.... היא יצאה קודם ממקלחת, אני יורד על הברכיים ומפשיט את החלוק מגופה מלטף את כל הגוף שלה ולא מפספס סנטימטר....יונק את שדיה עד שנשימותיה נעצרות והיא קרובה אליי... יורד למטה אל כל כולה ועושה את זה הכי טוב שרק אני יכול... והיא גומרת פעם אחר פעם כשאני מחובר אליה... אני נעמד ונותן לה כמה דקות להירגע ולהסדיר את הנשימה.. היא מתיישבת ומתחילה את שלה... היא יודעת את המלאכה אבל היא לא ידעה עד היום כמה היא אהבה.... מכל הלב היא נותנת לי להרגיש בשמיים....וזה רק עם יד ושפתיים.... אני גומר ומוציא את כולי עליה.....והיא עוזרת לי להנות יותר ויותר היא קמה אליי...לוקחת לי את היד.... "בוא...." יש עוד מקומות.....

למעלה