לא הכי מדע ,אבל...

• פותח הנושא mbrv
  • פורסם בתאריך

mbrv

New member
לא הכי מדע ,אבל...

חיזוי עתידות :) מישהו יכול להביא לי כמה תחזיות שהתגשמו , וכמה שלא ? :) שמעתי שנוסטרדאמוס חזה איכשהו שב 2004 תהיה נשיאה ( אישה !:)) בארה"ב , ושמעתי עכשיו שהילארי קלינטון מתמודדת ( אולי ? :)) בכלל , אם חושבים על זה , יש קשר חזק בין פיסיקה לחיזוי עתידות , פיסיקה בעצם חוזה עתיד קרוב , וגם כימיה וגיאוגרפיה , וכל המדעים הללו , מה אתם אומרים ?

1100F

New member
עד לפני כמה שנים, בכל תחילת שנה,

אסטרולוגים היו מנבאים שהשנה, אסעד (נשיא סוריה) ימות. וככה במשך אני חושב 10 שנים. כשהוא מת, הם הפסיקו עם זה

Dr Kel

New member
נקודה למחשבה

כל ההשערות שאפשר לעלות בנושא הם יפות אך לא כ"כ פרקטיות. המדע עוסק במשהו יפה ,בחקר היקום שלנו לא משנה מה הוא(המדע עצמו).זה טבעי שבן אדם מתעניין במה שסובב אותו אך לא צריך להתיימר יותר מדי,ז"א אין אני בא לדבר כוזבות על נוסטרדמוס ועמיתיו ל"מקצוע" אבל חברה Get real מה קשור איפו עומד כוכב מסויים בשמיים בזמן לידתי לאיזה חיים יהיו לי.ובקיצור(מקווה שלא עיפתי אתכם מקריאה)אך שכל אחד יעסוק במה שמעניין אותו ויתענג על זרעי הדפנה שקצר במהלך למודיו.

Levos

New member
ישנם שני סוגי חיזוי

חיזוי מקצועי וחיזוי מיסטי. חיזוי מיקצועי לדוגמא זה הערכה של רופא כי החולה ימות תוך חודשיים. תמיד יש מקרים יוצאים מן הכלל אך חיזוי מסוג זה מתגשם לעיתים קרובות. לזוג החיזוי הזה ניתןו לייחס גם את כל המדעים המדוייקים. חיזוי מיסטי בדרך כלל מתייחס לעתיד רחוק יותר, ואינו נשען עלידע מקצועי או מדעי. לרוב נטען כי מקורו בכח אלוהי או כח על טיבעי כלשהו. מן הסתם נבואות אלו לרוב לא מתגשמות (אלא אם כן מעוותים אותם כדי שיתאימו למציאות, פוסט פקטום)

אורן51234

New member
צד מדעי

ראיתי בערוץ 8 כמה תוכניות על "על-טבעי" עם הסברים מדעיים על המון תופעות. עשו מחקר וגילו שלמח האדם יש אפשרות לחזות מה יקרה קצת לפני שהוא קורה באופן תת מודע (חלקיק שנייה לפני). חיברו כמה אנשים לאלקטרודות על הראש והשיבו אותם מול מחשב שבחר באופן רנדומלי תמונות. חלקם תמונות יפות של נוף וילדים שמחים,חלקם סתם של מזלג או חפצים, וחלקם תמונות של רצח ומלחמה וכו'. החוקרים הצליחו לזהות אות חשמלי מסויים שמתריע על "סכנה" (תמונות מזעזעות) חלקיק שנייה לפני שרואים אותה. עכשיו אם הוכח שכל אדם ממוצע יכול לחזות חלקיק שנייה, יכול להיות שלאנשים מעטים תיהיה היכולת לחזות יותר מחלקיק שנייה...

אורן51234

New member
ראיתי תוכנית....

לצערי אני לא יכול לתת לך מידע נוסף או מאמרים מעבר לזה שקראו לתוכנית "מדע מוזר" (סביר להניח שהתרגום לא משהו). sorry.

God Killer

New member
אבל זה יכול להיות בדיקה מעניינת

לשלוח מגידי עתידות להמר על הטוטו או משהו בסגנון... זה כבר יוכיח שהם סתם אנשים חסרי קישורים שמנסים פשוט לעבוד על אנשים תמימים.

למעלה