לא הייתה כאן

הוא באמת לא רואה הבדל

הוא באמת לא רואה הבדל בין מה שעשו הבריטים והאמריקנים ובין מה שעשו הגרמנים, ובין המטרות שלהם.

פשע זה פשע זה פשע !!!

ותפסיק להסתתר מאחורי טיעונים מטופשים ומגוחכים כאילו אני רוויזיוניסט או סבורוביסט או נעליים (יסט...). אם אתה ובן זוגך שינובי, רואים הבדל בין מעשי פשע ומצדיקים את חלקם כשהם נמצאים בצד שלכם, אז אתם הם הפרובוקטיבים ואתכם צריך לסלק מכאן. אגב, אם האדון שינובי חושב שגם מנהל הפורום הוא רוויזיוניסט מנוול כמוני, הוא מוזמן לפתוח פורום משלו, ולכאן שלא יכנס יותר. איזה מן דבר זה? שאני מנסה לבקר אלימות, ואני מותקף? ועוד באיזו טענה, כאילו אני הוא הפרובוקטור ! שומו שמיים, הכל הפוך במדינה הזאת !!!

שינובי4

New member
מרשה לך: הסגנון

זה הכל. אבל אם שאלת כבר בן כמה אתה? אגב - מבוגר זה עניין של הגדרה. 35 וצפונה?

אני יתן לך לנחש.

נסה לדמיין אותי. איך אני נראה, איזה גובה, צבע שיער, האם אני נשוי וכו`. תאמין לי שתיהנה מכך. אני מוכן לשמוע בחפץ לב את ניחושיך. גם לי מותר ליהנות, לא ?

שינובי4

New member
טוב אני שמח שחזרת

מהיכן שלא היית. לא החמאתי לך ציינתי פשוט שעקב היותך מבוגר יותר טיעוניך יותר מלוטשים. בקשר לנער - ובכן זה מה יש, מקווה מאוד שהוא יתעורר ויצא מהטעות שהוא נמצא בה. אגב - פבל לא הרגיז, הוא גרם כאן לתדהמה. בכל מקרה אם הוא עשה פרובוקציה, שיבושם לו, הנושא הנ"ל כלל איננו משעשע אותי מכל מקום. דעות אלו יש להשמיד כשהן קטנות. לא הטפנו לאלימות ( וכאן אני נוטל חירות לעצמי לדבר בשמו של טחנת רוח )-ולכן אל תתנשא ואל תפרש בצורה פרובוקטיבית את מה שכתבנו, כשם שאתה התלוננת עלינו לא פעם על מה שכתבנו, אגב יותר על הטחנה מאשר עלי, הרי אתה משוכנע שאני לא מבין כלום. בקשר לקוכלין - יבושם לך, אינני סבור שהוא צדק,אני רואה בדיעות אלו רוויזיוניזם לשמו, כמו גם בדעותיך, למרות שידוע - וכתבתי לך זאת , אך התעלמת בשרשור המיתולוגי ההוא - שאכן היו קציני וורמאכט שראויים לצל"ש על מעשים הומניטריים, אגב היה גם איש ס.ס. שקבל הכרה מיד ושם משום שסרב להשתתף בהשמדות בפועל באושוויץ'. אז מה? המאזן נוטה לרעת גרמניה. לכן אם אתה רוצה להמשיך את השרשור בבקשה, אם אתה רוצה להתבגר גם כן בבקשה.

MCCCCP

New member
יש סניף של המפלגה בארץ

חבל שלא ראיתי את סוף השירשור על הורמאכט... וכן יש סניף של NBP בארץ. אנחנו מונים בערך 40-50 איש שרשומים במוסקבה ועוד כמה מאות שלא רשומים. ואני לא רואה שום סיבה לחסום אותי כפי ששמוליק ציין. פבל

Abbey Road15

New member
חחח

ניסית להלשין ונדפקת, די מצחיק הייתי אומר. חבל שלא מחקו אותך מתפוז. אוהד.

הבהרה

אנחנו חולקים מכל וכל על כל תמיכה בנאצים או ניאו נאצים מכל סוג צבע דת או מין, יחד עם זאת, נעשה כמיטב יכולתנו לשמור על חופש הביטוי ובלבד שלא יפגע בחירות הפרט ובשלומותו. במידה וישנן הודעות ספציפיות הקוראות לעבירה על החוק, או אשר יש בהן הסתה או עבירה חמורה ניתן לפנות להנהלת הקומונות או להנהלת הפורומים במייל בצירוף קישורים להודעות הללו.

למעלה