לא הייתה כאן

I Was Hoping

New member
זה בטיפול, אל דאגה

בתקווה שמחר אקבל תשובות מהנהלת הפורומים ואוכל לידע את הקשורים בעניין על החלטה.

שינובי4

New member
אינני דואג

אבל היה כאן משהו ופתאום נעלם...לא הספקתי לקרא הכל אבל זה היה קשור לאומלל מהשרשור הענק על הוורמאכט, הילד פבל. זה פשוט מעניין כי התברר שהנער היה כבר מעורב כאן במשהו - זהו עד כאן בערך קראתי. לכן אודה על פרסום ההודעה של מישאולי.

I Was Hoping

New member
כרגע זה בלתי אפשרי

מכיוון שבלי כוונה ההודעה עברה על חוקי תקנון תפוז. עמך הסליחה

mishauli

New member
סיפרתי בהודעתי, כיצד ניסיתי למנוע

פרסום התעמולה הנאצית-הקומוניסטית על-ידי MCCCCP בפורום זה ובקומונה שלו. אגב כך ציטטתי את מה ש-MCCCCP כתב לי במסרים אישיים, וגם פרסמתי את ההתכתבות ביני להנהלת "תפוז". נאמר לי שביצעתי OUTING - מעשה אסור לפי תקנון "תפוז". אני מקווה שהפעם הודעתי אינה כוללת שום OUTING ולא תימחק.

הדגלים..

זה בדיוק ההבדל בין הוכחה משפטית להוכחה מודיעינית. אצל אהרון ברק אולי זה לא היה מתקבל, אבל בשביל כל מי ששמע על הנאצים והנאו נאצים מספיק מבט חטוף בדגל של ה"NBP" של פבל בשביל לזהות שמדובר בנאו-נאצים, ובמקרה זה לפי האתר שלהם מדובר בענף הרוסי, שכל מה שהם רוצים זה בסך הכל (אני מצטט) להשמיד עד היסוד את הדמוקרטיה, הקפיטליזם, והליברליזם, ואויביהם הם ארה"ב, נאט"ו, האו"ם, וכמובן כל מה ומי שמסמן את העידן הפוסט-קומוניסטי בתוך רוסיה. זה אכן מה שכיניתי בקיצור מקודם "הענף הרוסי המבולבל של הנאו-נאצים". לא בטוח עד כמה בדיוק פבל מכיר ו/או מבין את התוכן הזה שאת דגלו הוא מניף, אבל זה לא משנה. חבל שנותנים להם להמשיך לנשום.

היותו של אדם חבר במפלגה חולנית, אינ

היותו של אדם חבר במפלגה בעלת אידיאולוגיה מעוותת וחולנית, לא צריכה להוות עילה לחסימתו. אני מסכים עם תחנת רוח שמספיק לראות את הדגל של המפלגה הזאת בשביל להבין את מהותה. גם אני דפדפתי באתר שלה והזדעזעתי מהאידיאולגיה המחליאה שלה. מן הסתם, סביר להניח שבארץ הקמת סניף של מפלגה כזאת תוגדר כעבירה על החוק. יחד עם זאת, כל זמן שפבל לא מפרסם הודעות בעלות תוכן גזעני או הקורא לאלימות, אין סיבה לחסום אותו. שלא תבינו אותי לא נכון. הודעותיו של פבל קוממו גם אותי, ולדעתי אין להן כל הצדקה, גם לא גילו הצעיר. אבל הפורום הזה כבר סבל נוכחות של אנשים שאני בספק אם הייתי מוכן ללחוץ את ידם (דוגמא: תקראו את הקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=433&msgid=5006891&FlagSybase=1). כשם שהוא לא נחסם, אינני חושב, בשלב זה, שצריך לחסום את פבל.

שינובי4

New member
האמת ניתנת להאמר

עד שלא נתקלתי בפבל ובראשי התיבות האלו לא ידעתי מה זה בכלל. אני כן חושב שיש לחסום אותו ולסלק אותו לכל הרוחות. על דמוקרטיה להגן על עצמה, כולל מאנטישמים וניאו נאצים בישראל!! לא יאומן כאן במדינת היהודים יש גידולי פרא כאלו, ואנו עוד דנים האם להתיר להם להרעיל את הבארות או לא. רבותי אין סיבה שלא לחסום אותו.

אני הייתי מסכם את ההבדל בין שתי הגי

אני הייתי מסכם את ההבדל בין שתי הגישות באופן הבא: אתה תומך בחסימת אדם בשל היותו חבר במפלגה גזענית אנטישמית. עצם החברות היא, לדעתך, סיבה מספקת על מנת לחסום אותו. לדעתי, חברות או תמיכה במפלגה שכזאת היא תמרור אזהרה, אבל אינה סיבה מספקת לחסום אדם מחברות בפורומים. כל זמן שתוכן ההודעות שלו אינו גזעני, קורא לאלימות או לעבור על החוק, אין סיבה לחסום אותו. אגב, שלא תבין אותי לא נכון. דעתי על המפלגה הזאת אינה שונה מדעתך, ודעתי על פבל אינה רחוקה מדעתך עליו.

שינובי4

New member
אדוני

אין לרחם על אכזריים פן תמצא עצמך מתאכזר לרחמנים. לחסום אותו ושכמותו. חד וחלק.

לרחמים אין שום קשר לנושא

זה לא קשור לרחמים, זה קשור לעמדה מאוד עקרונית אצלי. כאשר מדובר על לחסום את פיו של אדם זה או אחר, מחשבותיו ודעותיו אינן רלוונטיות. מה שכן רלוונטי זה מעשיו והתבטאויותיו. למרות שדעותיו הפוליטיות של פבל, כפי שהתרשמתי מהן עד כה, מחליאות אותי, הן אינן רלוונטיות לשאלת החסימה. לדעתי, תהיה עילה לחסום את פבל רק אם יפיץ תעמולה אסורה, קרי יעודד פעילויות אלימות, יטיף לגזענות וכד'. כל עוד המאמרים שלו לגיטימים (וגם מאמר מקומם יכול להיות לגיטימי) אינני רואה סיבה לחסום אותו.

mishauli

New member
פבל מפנה לאתר מפלגתו, ושם קוראים

לנוער לראות מופת במנהיגים נאציים (גרינג, גבלס), פאשיסטיים (צ'יאנו) וקומוניסטיים (דזרז'ינסקי, ז'וקוב). גם שיטות הפעולה של המפלגה NBP אינן דמוקרטיות. האין זו הסטה למעשים אסורים?

אני מציע להתעלם מפבל לחלוטין,

להתעלם ממנו באופן מוחלט. !!!!! זה פשוט ניופאשיזם פרבוסלבי-רוסי מבולבל ששואב השראה באופן ביזארי גם מהעוצמה הסוביטית כאימפריה רוסית ,כפי שזה נתפס על ידם וגם מהפאשיזם ואפילו הנאציזם ,רק שאת מקום הגרמנים כגזע עליון תופס אצלם כנראה העם הרוסי...

mishauli

New member
אני מצטרף לקריאתך. אין זה קשה, ככל

הנראה - גם הקומונה שלו ריקה. הבעיה היא שכל הודעתו כוללת קישור לאתר של המפלגה שלו המהללת את גרינג, גבלס, צ'יאנו, דזרז'ינסקי...

שינובי4

New member
אני תמיד

חושש מהתעלמות מתופעה שולית, שהופכת מהר מאוד לתופעה בכלל לא שולית. פבל יכול לעורר פרובוקציות על ימין ועל שמאל, ולחולל שרשורים רבים. ראה את השרשור שחולל האדון שחושב ופול, נכון להיום יש שם 169 תגובות ! , כאשר מחולל השרשור אגב נעלם מהר למדי, אחרי שאחרים ( וגם אני, אך לי הוא לא רצה לענות כי אני לא יודע על מה אני מדבר לטעמו...) אכזבנו אותו קשות. אמת פבל הוא ילד/נער, אין לו ליטוש של אדם מבוגר, מה שלחושב היה בשפע. לכן אגב גם את החושב היה צריך אולי לחסום, משום שדעות כמו שלו לגבי הוורמאכט, היו בלשון המעטה מקוממות., מה גם שהוא לא טרח כלל להתעמת או התעמת חלקית עם חלק מהדעות. לכן אני מציע לא להתעלם מדעות כאלו. הן אינן לגיטימיות, זה מעורר חלחלה שבמדינת היהודים מרשים לשרץ כמו המפלגה המטורללת הזאת לפעול. הרי היה כבר חייל ניאונאצי בצה"ל,מקושט בכל אביזרי המפלגה הנאצית כולל קעקוע, לאן התדרדרנו?

yosefpol

New member
רק רציתי להגיד שאני מכיר את פבל ו..

הוא סתם אידיוט, זה לא שהוא מאמין בזה... פשוט הוא לא מאמין בשום דבר אחר
. הוא כל שבוע מחליף "אמונה" (אם אפשר לקרוא לזה כך), פעם הוא מאמין באלוהים, פעם לא, פעם להשמיד את כולם, פעם לא, פעם כושים נחותים, פעם לא, פעם ברה"מ עדייך קיימת, פעם לא. הוא פשוט צריך להתבגר(אני אומר למישו להתבגר, זה מצחיק) עדיין. אתה יודע שאני אוהב אותך. מינה.

לא קרה כלום. היה כמה דברים לסדר,

אבל אני כאן. ובכן, תודה על המחמאה. אני לא חושב שאני כזה מלוטש, אני פשוט מדבר דברים שאני מאמין בהם ויודע אותם להבדיל מהילד ההוא שרק מנסה לעצבן אתכם, ועד עכשיו הוא עושה את זה לא רע. מישהו ניסה להשוות אותי אליו. זה בושה וחרפה. אין שום מקום להשוואה זו. אני מעולם לא התבטאתי באף התבטאות שעודדה או הצדיקה אלימות מכל סוג שהיא. נהפוך הוא, הרי כל השירשור המיתולוגי ההוא שאני הייתי אחראי לו, דן בענייני אלימות. אני גיניתי ושבתי וגיניתי בכל תוקף את פשעי המלחמה של בעלות הברית, ומצד שני שבתי ושיבחתי מעשי הומניטריות שנעשו בידי קציני וורמאכט אלו או אחרים. בשתי העובדות האלה קיבלתי גיבוי והסכמה מצד מנהל הפורום, האדון קוכולין הנכבד. דווקא צמד החמד שינובי 4 וטחנת רוח שעכשיו מטיפים לחסימת הילד זב החוטם ההוא בשל אלימות מילולית ו/או דעות ניאו נאציות, הטיפו אז בעד אלימות ובעד פשעי מלחמה והתנהגות נאצית לגמרי מצד כוחות הברית. אנא שיפטו עצמכם תחילה.

למעלה