לא היה לי קליק עם קליק

אורז

New member
לא היה לי קליק עם קליק

מצטער חברים, לא התחברתי לקמפיין החדש של קליק (באומן בר). לא יודע, לא עשה לי את זה. לא מצחיק אותי לראות איך נפטרים מכל מיני אנשים לא רצויים וזה פשוט לא מעניין. חבל, אמנם הקונספט לא גאוני, אבל נדמה לי שאפשר היה לעשות דברים הרבה יותר מעניינים ונועזים כדי להעביר את הרעיון של "איך נפטרים מאנשים אחרים כדי לאכול לבד". במיוחד שמדברים אל קהל צעיר. מישהו חושב אחרת?

yos3221

New member
מישהו כבר חשב על האסטרטגיה הזו קודם

ועשה אותה הרבה הרבה יותר טוב: צ'יטוס - מי שאוכל לבד אוכל יותר...... פרסומת פח זבל נוספת מבית החרושת "הגאוני והאסטרטגי" באומן בר'ס.... לא מעניין לא מושך להתנסות במוצר ולא..כלום בעצם אין אסטרטגיה, אין קריאייטיב, קשה, קשה...

copypaste

New member
יש לך רעיון מוצלח יותר?

שלח לי במייל ואולי תתקביייל

yos3221

New member
מר מעתיקמדביק הנכבד

מה בדיוק אתה רוצה שאשלח לך במייל? ולאן אתקבייל? וברצינות - אני לא איש קריאייטיב כפי ששמת לב כבר (איך קראתי לי? דוקטור בריף משהו...) אבל ברור שיש לי רעיון מוצלח יותר...

shiri33

New member
בשביל שוקולד לקפד חיי אדם ???

נו באמת גם אני לא אהבתי רעיון טפשי

yos3221

New member
אויש - מה הצדקנות הזו?

הפרסומת גרועה לא בגלל "קיפוד חיי אנוש" - אלא מאלף ואחת סיבות אחרות

AbraCadabrA

New member
גם

השפה הגרפית שם... אוקיי ברור מה ניסו לעשות עם ה דו מימדיות שם ,שימוש באייקונים שלקוחים מחוברות ההסברה... עבודות כאלה היו באופנה לפני משהו כמו 4 שנים אחת הפירסומות הכי לעוסות שנעשו. עכשיו לשאלה שלי: איזה קמפיין הכי עשה לכם את זה השנה {דגש על מקוריות} *ירון

shiri33

New member
מה הכי אהבתי?

את גוף האדם שלום ! סידן נמוג ! התפוגג! אבל תפתח על זה שרשור חדש אם זה חשוב לך

lady inferno

New member
דווקא אהבתי את העיצוב

אין כמו האיורים בחוברות הסברה, רק חבל שיש שם פריימים שלמים שמועתקים מהקליפ הגאוני של royksopp - remind me...

yos3221

New member
שירי תגידי - את על תרופות?

זה פורום כבד ורציני תרגעי סתאאם יהיה בסדר

למעלה