מי את מהמרת זוכה?
S shminia com New member 27/12/05 #16 הם עשו הופעה שלמה עם שירים וזה לא רק לשיר זה גם לדע תשמות ומילים של שירים
O Oshi love Tamir New member 27/12/05 #19 יאאאאא תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif אני אכוון את הוידיאו להקלטה...באיזה שעה זה
ל ליהי לאב הילי New member 27/12/05 #23 תודה!!!! אני מהמרת שיתחרו שירה ועדי מול ידידיה ואבי סתם ניחוש אני מקווה שהילי תתחרה למרות שלא נראה לי שהיא תבוא היא אף פעם לא באה לאירוחים מפגשים וכל אלה...
תודה!!!! אני מהמרת שיתחרו שירה ועדי מול ידידיה ואבי סתם ניחוש אני מקווה שהילי תתחרה למרות שלא נראה לי שהיא תבוא היא אף פעם לא באה לאירוחים מפגשים וכל אלה...
K KiShKooSh New member 27/12/05 #28 אם זה חי אז לא....... אל תשכחו, ידידיה ואבי גם לומדים, בערב, אבל גם לומדים פשוט הילי בשנה ג' הם כל הזמן עובדים/לומדים.... אני מאמינה שיביאו את הרבעייה הרגילה מיכאל דני דון ועדי/שירה
אם זה חי אז לא....... אל תשכחו, ידידיה ואבי גם לומדים, בערב, אבל גם לומדים פשוט הילי בשנה ג' הם כל הזמן עובדים/לומדים.... אני מאמינה שיביאו את הרבעייה הרגילה מיכאל דני דון ועדי/שירה
G gal love sims New member 28/12/05 #29 כמה פעמים שמעתי את התאריך הזה יש לי 3 עבודות להגיש ביום הזה!!מדעים,גיאוגרפיה ולשון והבעה ויש לי עוד עבודה בהיסטוריה שאני צריכה להגיש...אממממממ...אני אפילו לא יודעת ואחר כך יש לי תקופת מבחנים אבל במבחן המסכם באנגלית קיבלתי 90 טוב זה לא ממש אמור לעניין אותכם
כמה פעמים שמעתי את התאריך הזה יש לי 3 עבודות להגיש ביום הזה!!מדעים,גיאוגרפיה ולשון והבעה ויש לי עוד עבודה בהיסטוריה שאני צריכה להגיש...אממממממ...אני אפילו לא יודעת ואחר כך יש לי תקופת מבחנים אבל במבחן המסכם באנגלית קיבלתי 90 טוב זה לא ממש אמור לעניין אותכם