../images/Emo204.gif "הטלת ספק בלתי סבירה"???
אני לא יודע אם ראית, אבל אתמול הייתה מסיבת עיתונאים שכינסו הרמטכ"ל ושר הביטחון, ושם האלוף [או משהו] שהיה ממונה על ועדת החקירה שטח את כל הממצאים של הוועדה. אני ראיתי את זה, ואין שום סיכוי שהמשפחה נפגעה מפגז של צה"ל. לא נשלחו טילים לאזור הזה, והטילים שנשלחו לאזורים קרובים בצורה מסויימת לאזור הזה [אל עבר מטרות של יורי קסאמים וכו'] נשלחו בשעות אחרות, במרחק של לפחות ארבע שעות מזמן האירוע. הוא עבר על טיל-טיל מהטילים שנשלחו אתמול, ולגבי כל אחד פירט את האפשרויות. הרסיסים שנמצאו בגופות המשפחה הם מתכות שלא נמצאות בטילים של צה"ל. הפלסטינים לא נתנו לצה"ל לבדוק אם יש שאריות של רסיסים על החוף. הפלסטינים הוציאו מחלק מהגופות את הרסיסים, אולי כדי שלא ימצאו את סוג המתכת שפגע בהם. לעומת זאת, רסיסים על החוף כמה ימים אחרי - אפשר להשתיל בלי בעיה. כמובן, אתה יכול לטעון שהממצאים שקריים לגמרי, אבל מהניסיון שלי - אנחנו קצת, קצת פחות שקרנים מהפלסטינים. אני לא מבין. מה אתה רוצה שצה"ל יעשה? אם היו זורקים קסאמים על ת"א היית מצפה שצה"ל לא יעשה כלום? או שאתה חושב שיש טיל שיצליח בדיוק רק לעשות חור בגלגלים של האוטו של משגרי הקסאמים, וימנע מהם להגיע למקום השיגור? צה"ל מנסה לפגוע רק בחוליות של המחבלים. זה נכון שלפעמים הוא קצת מגזים בתגובה והוא לא מספיק עדין, אבל באופן כללי מה אתה מצפה שנעשה?