לא הולך

barsella40

New member
לא הולך

לאחר 12 שעות, בסוף התהליך, לא נוצרו 2 ספריות האודיו והוידאו. אני מצרף קבצי הTXT שקיבלתי וצילום של כל הספריה שנוצרה. אנא עזרתכם

Ven0m

New member
פתח את קובץ ה MPV

בנגן כלשהו (עדיף MEDIA PLAYER CLASSIC או VLC) ואמור מה אתה רואה.. כל הסרט תקין ? עתה, פתח את קובץ ה MPA (לא ה MPA.WAV!) ב WINAMP או נגן אודיו כלשהו ואמור מה אתה שומע.. האודיו תקין ? הבעיה הייתה ב MUXING, כלומר חיבור האודיו לוידאו מסתמן שהבעיה היא באודיו. לך ללשונית AUDIO בD2S. האם מסומן שם Do not convert audio (use source audio) ? a אם כן, תעיף משם את הסימון, ומהר. אם לא, סמן את האפשרות הזו, התחל קידוד כלשהו, לא משנה מה כל עוד הוא גם מ AVI ל DVD, חכה שמסתיים קידוד האודיו (ראה לפי הלוג) ואז תעיף אותו (סגור את התכנה), הפעל שוב את D2S חזור ללשונית AUDIO ותעיף את הסימון מ DO NOT CONVERT AUDIO. עכשיו נסה שוב להמיר. שים לב, שאם ה MPV מתנגן היטב זה אומר ש TMPG עשתה את עבודתה נאמנה וחבל לחכות שוב 12 שעות לקידוד שלה. במקרה הזה, ברגע שיש לך קובץ MP2 תקין - וזה סוג הקובץ שאמור להיווצר לך כאשר DO NOT CONVERT AUDIO לא מסומן ולא MPA כמו שנוצר לך - תוכל להמשיך את התהליך "לבד". הכוונה היא שתעתיק את הפקודה של MPLEX ואת הפקודה של SPUMUX ל RUN של התחל, רק זכור להחליף כל הופעה של קובץ ה MPA בקובץ ה MP2 בפקודות. לאחר מכן לך לקובץ ה D2S בספריה בה נוצרו הקבצים פתח אותו ב NOTEPAD חפש את השורה PROJECT POSITION=X והחלף את X (הכוונה שיהיה שם מספר כלשהו) ב 64. שמור את הקובץ. או אז גש ל RECOVER של D2S בלשונית MISC, בחר את קובץ ה D2S בספריה בה נוצרו הקבצים ואשר. בחר בתיבה את שלב ה AUTHORING ולחץ CONTINUE. אני יודע שקצת סיבכתי את העניינים, תשתדל לעשות את כל מה שביקשתי ואם נתקלת בבעיה מסוימת ציין מהי ובאופן מסודר, לגבי כל שלב מהשלבים שפירטתי.

barsella40

New member
אני מריץ מהבוקר קובץ נוסף...

כשיסתיים אעשה כל הנחיותיך לפי הסדר.אני מניח שמחר או מחרתיים נדע עם זה עובד. חן חן על המאמצים

barsella40

New member
טוב אז ככה...

קובץ ה-MPV יצא תקין. קובצי ה-MPA טובים ומנגנים. DO NOT CONVERT AUDIO היה מסומן אז מחקתי אותו.קיבלתי קובץ MP2 ןהוא מנגן. עד פה הבנתי ועשיתיכנאמר. לא הצלחתי להריץ שני הקבצים מתוך-RUN אז נכנסתי לספריה והפעלתי משם. המסכים השחורים הופיעו לחלקיק שניה ונעלמו. עדיין אין לי קבצי TS_***** בספריה אז איך לצרוב?

Ven0m

New member
שתי הפקודות שאתה צריך להריץ הן

"C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\mplex.exe" -f 8 -o "D:\output\output 1\MPlex_Muxed_File00.mpg" "D:\output\output 1\Encoded_Video_TMPGEnc_NTSC.mpv" "D:\output\output 1\Encoded_audio_1.mp2" שים לב ששיניתי את ה MPA מהפקודה המקורית ל MP2 ! ואח"כ "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\spumux.exe" -m dvd -s 0 "D:\output\closer\iw1-1.xml" < "D:\output\output 1\MPlex_Muxed_File00.mpg" > "D:\output\output 1\MPlex_Muxed_File00-subbed.mpg" לפני הפקודה הראשונה, עליך לוודא שקיימים ותקינים (כלומר מנגנים היטב - תדגום בחלקים שונים של הקבצים, גם באמצע וגם לקראת הסוף) הקבצים D:\output\output 1\Encoded_Video_TMPGEnc_NTSC.mpv D:\output\output 1\Encoded_audio_1.mp2 באם הפקודה הראשונה פועלת היטב, בדוק שקיים ותקין "D:\output\output 1\MPlex_Muxed_File00.mpg" ואז תריץ את השניה אחריה אתה בודק שקיים ותקין D:\output\output 1\MPlex_Muxed_File00-subbed.mpg את תקינות הכתוביות אתה יכול לבדוק, אם אני לא טועה, באמצעות הנגן MEDIA PLAYER . CLASSIC אתה פותח בו את הסרט , כפתור ימני, ואז או SUBTITLES או ב FILTERS יש לך את שם הקובץ עם חץ כזה שפותח אפשרויות לכתוביות (בין היתר) באם הנ"ל תקין אתה עושה את ה RECOVER כפי שהסברתי ב POST הקודם... אגב, אם אתה רוצה פחות כאב ראש אתה פשוט יכול להריץ את כל הקידוד מהתחלה בלי הסימון ב DO NOT CONVERT AUDIO, גם ככה עכשיו לילה ותוכל להריץ אותו OVERNIGHT.. אבל איך שאתה רוצה, גם אם זה רק לידע כללי זה בסדר גמור מבחינתי

barsella40

New member
גדול!!!!!!!!!!!!!!.....

אלף תודות על הכל. אנסה בהמשך היום. אדווח התקדמות. תודה.

Ven0m

New member
בהצלחה

אני לא אהיה כאן שבוע אנא התאזר בסבלנות

למעלה