לא הולך לי...

nooofar

New member
לא הולך לי...../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

לפני כמה שנים מזה התעניינתי בחלומות צלולים,וכל פעם שהייתי על המחשב הייתי קוראת חומר על זה!! כמה ימים אחרי שהתחלתי לקרוא חומר,היה לי חצי שניה של חיצלול במודעות מלאה!! (
) הכל היה כ"כ מוחשי ומגניב כזה..אבל הוא התחיל ממש לקראת הבוקר,אז אמא שלי העירה אותי כמה שניות אחרי שהוא התחיל
,ככה שהספקתי רק לעשות בדיקת מציאות,לגלות שאני בחלום, להתלהב כמה שניות ולהתעורר...... מאז ניסתי עוד מלא פעמים,והיו לי עוד איזה 3 בערך ממש קצרצרים,עם מודעות ממש נמוכה והכל היה מטושטש...... הפסקתי לנסות ולפני בערך חודש נזכרתי ב"חיצלולון" הראשון ושוב התחלתי לנסות ופשוט לא הולך לי.......... חרשתי את האתר של אלון ברמן נסתי את כל השיטות שאי פעם קראתי עליהם חוץ מ-ווילד *כתוצאה מקריאת יתר על השיטה,אני מפחדת לנסות.......* אממ למישו יש מושג מה לעשות איתי?! אני מתה לחצלל לזמן ארוך יותר משניה וחצי...:[

silverhawk

New member
מממ

קודם כל, זה בהחלט מזל רע שמעירים אותך מייד לאחר קבלת המודעות.
בכל מקרה, אולי תפרטי יותר על מה את כן מנסה? יומן חלומות? בדיקות מציאות קבועות? אילו מהשיטות המתקדמות ניסית והאם התמדת בכך?

nooofar

New member
אז ככה:

אממ מלא פעמים ביום אני עושה בדיקות מציאות-ההיא עם השעון... + כתבתי על היד בדיקת מציאות ואני מסתכלת על זה הרבהה במשך היום ועושה "אני חולמת עכשיו?" וכל זה..
יומן חלומות פעם כתבתי,ולא הסתדרתי אז הפסקתי אחרי תקופה קצרה אבללל במקום זה כל בוקר אני קמה ומשחזרת בע"פ את כל החלומות שלי ואני זוכרת מצויין,אז כל הפואנטה של היומן נראתה לי לא ממש חשובה פה...:] מהשיטות המתקדמות ניסתי את mild,*בגלל הזיכרון שלי חשבתי ילך לי טוב אבל לא..בעעעע* ואממ לאחרונה,שמתי ליד המיטה שלי שעון בשביל להתרכז בו ולנסות את wild אבל כל פעם כשאני מגיעה למצב של כמעט שינה ואני עוד שומעת ת'שעון,אני מרחיקה אותו *אפקט המכשפה נשמע מפחיד במיוחד!!* וזה כבר כמה פעמים...
השיטה עם הצמא גם לא הלכה לי......*עם כמה שהחלומות שלי מוזרים,לא יצא לי לחלום שאני בדרך לשירותים כלשם..* אממ וזה בערך הכל.....יש מצב שניסתי עוד לפני כמה שנים אבל לא זכור לי כרגע.. ויש לציין שלפעם הראשונה שהיה לי תחצלול,לא התאמצתי בכלל..!פשוט בא.. ואחותי יש לה כל שני וחמישי חיצלול והיא מתלוננת על שאין לה מה לעשות בהם אז היא ממשיכה אותם רגיל...לא מבינה אותה זאתי..

silverhawk

New member
כמה זמן ניסית את המילד?

כנ"ל את הווילד? השיטות המתקדמות דורשות לעיתים ניסיונות רבים עד שהמצליחים אותן.

nooofar

New member
את המילד

אני כמעט איזה חודש או משו כזה...כל בוקר..
את הווילד רק בשבועות האחרונים,כמה ימים בשבוע,כשאני מתייאשת מהמילד.. בגלל זה אני לא מסתמכת על השיטה הזאת כ"כ..... אבל הבוקר קרה לי משו מוזר! באמצע הלילה התעוררתי וכשחזרתי לישון, כבר הייתי כמעט רדומה אבל ראיתי ת'שעון ואמרתי יאללה ננסה שוב...והתחלתי לספור לפי התיקתוק : 1 אני חולמת 2 אני חולמת עד בערך 26 ונירדמתי כנראה... ואז אין לי מושגגגגגגגג מה הלך לי בראש אבל ראיתי רק שחורר!! והיה לי רגש שאני כנראה חולמת,כי היה לי ברור שאני ישנה..אז רציתי לנסות להגדיל צלילות כי הרגשתי שעוד רגע אני מתעוררת,אז חשבתי צריך להגיבר מודעות, וכל השיטות שאני מכירה נמחקו לי מהראש,נזכרתי רק בשיפשוף ידיים.... ולא היה לי שמץ של מושג איך לעשות את זה כי פשוט ראיתי רק שחור!! לא ראיתי את עצמי או משו..... אז פשוט אמרתי לעצמי בראש שזה מה שאני צריכה לעשות ולא יודעת איך פשוט גדלה לי המודעות או משו כזה והתחלתי לראות צורות צבעוניות ואז דמויות משתנות...וזהו.....
אני לא זוכרת כלום ממה שקרה אח"כ....!!! כנראה שנפלתי לחלום רגיל..... אני בטוחה שלא חלמתי את כל זה וזה היה אמיתי... ואם זה כל האפקט של ווילד,אז כנראה אני אנסה אותו שוב....*למרות שהדמויות המתחלפות היו דיי מבהילות..." *וסורי על כל המגילות שאני יוצרת
*

zivnew

New member
היי

למה את מגלה שזה חלום רק שניה לפני שאמא שלך מעירה אותך? את שומעת קולות של אנשים במציאות וזה מגביר לך את המודעות. את צריכה להתאמן בלדעת שזה חלום הרבה לפני ואז יהיה לך זמן לחזק את רמת הצלילות וכו'. בהצלחה!

למעלה