לא הולך לי בכלום

judith st

New member
לא הולך לי בכלום

תאריך לידה 22/02/76 אני על הפנים מבחינה ריגשית כל הלילה אני בוכה ואני בדיקי

שלום לך וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לא הבנתי במיוחד את מה שביקשת לכתוב בהודעה הזו שלך. את מוזמנת לעיין בהודעת המנהלת על מנת להבין את הלך הרוח בפורום. שיהא לך יום של אור ואושר :)

judith st

New member
לא יודעת לפתוח בטארות!

אני לא כמו האחרים בפורום שיודעים פתוח בקלפים,אבל היתי אצל מישהי שאמרה שאני התגרש מהבעל הראשון ושיהיה לי קשה להיכנס להריון ומתקשרת אחרת אמרה שתיהיה לי הצלחה ושאני אמורה ללדת בינואר השנה שזה לא כל כך יכול ליהיות כרגע רציתי לדעת אם אולי את או מישהו אחר בפורום שיודע ליפוח בקלפים יכול לעזור לי תודה.

Romkin

New member
עכשיו באוי נחשוב שניה ביחד....../images/Emo9.gif

אאאאאם מישהי אמרה לך שאת הולכת להתגרש מבעלך ויהיו לך בעיות לידה בזמן שמישהי אחרת אמרה לך בדיוק להפך, סימן שיש כאן משהו פסול, לא ? אין צורך לדעת לקרוא בקלפים ע"מ להבין שמישהו כאן טעה. האם יש לך בעיות מערכת יחסים עם בעלך ? האם את מסנה בכלל להכנס להריון. מי משתיהן נתן לך את הרקע המדיוק יותר ונכון ביותר ? האם היתה בכלל הוגדרה בעיה במערכת יחסים שלך עם בעלך ? כל אחד יכול להמציא לך סיפור או שלפעמים קורה שהקלפים מטעים (עקב סיבות אלו ואחרות). תפעילי את היגיון שלך ותחליטי לבד. כמו כן לצערי העולם מלא ברמאים שחושקים בכספך ויגידו לך כל אשר תרצי תמורת כך. ולסיכום. גורלך נמצא בידים שלך, הקלפים מנבאים את הסבירות הגבוהה ביותר אך בעזרת הידע תוכלי תמיד לשנות את המצב.

judith st

New member
צודקת מאה אחוז

תודה כחזרת אלי וזה ברור לי שיש המון נוכלים בשוק הזה ובאמת שילמתי הרבה כסף,אבל כן יש בעיות בזוגיות וכן אנחנו מנסים להרות ולא הולך אבל חשבתי שאולי מישהו מהפורום הזה שיודע לפתוח בקלפים הפתח לי ויעזור לי קצת לצאת מהדיקי תודה

שלום לך.

אני מבינה שקראת את הודעת המנהלת והבנת את הלך הרוח בפורום. אנחנו לא עוסקים כאן בפריסות אישיות אלא בלמידה של הקלפים. בפורום ישנם מספר חברים מנוסים וותיקים בפורום שיוכלו לתת לך ייעוץ מקצועי באופן פרטי. אני מציעה לך לעיין ב"לוחות" של הפורום (בשורת הסרגל העליונה) יש שם מספר פרסומים. כמו כן את יכולה לעיין כאן בפורום בתשובות ובתגובות של המשתתפים ולהבין שכאן אין שרלטנים (מנסיון :). אני מאחלת לך שהפעם תמצאי מישהו הגון וישר שבהחלט יוכל לעזור לך ולהאיר לך את הדרך. שיהא לך ערב של אור ואושר הילה :)

למעלה