לא הוגן

לא הוגן

מענין למה תפוז אתמול פיתאום קרסו עד שעה 12 איזה יד מכוונת היתה שם? ועים כבר מקום שני שיהיה בפרופורציה למקום ראשון לפחות חופשה בארץ

לזוג מהחלומות

תהיו הוגנים עים עצמכם אתם רוצים להיתחרות תציעו לחברים שלכם בתפוז ראש בראש ניראה מי לוקח הצופים יקבעו

לכל הצופים

מי שראה אתמול את הבלוף שפתאום קרס הבלוג דווקא עד שעה 12 בלילה תיכתבו על זה שתפוז יראו ויבינו אנשים לא טיפשים

הודעה לכולם

על כול הליכלוכים שלכם וחוסר הפירגון וכול הרמאות של תפוז אנחנו מפסיקים לשדר לכם סופית!!!!!!!!!!! הפסד של כולם !!!!!!!!!! באמת חבל ש......... זה ככה משחק מלוכלךךךךךך אנחנו יודעים שאנחנו מקום 1 בלי עזרה ובלי כלום ותפוז טוב שלו נתתם לנו מסטיק בזוקה

אוי כמה חבל../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

(חשוב לציין שזאת תגובה של דין בלבד) בכל 4 התחרויות האחרונות שזכינו בהם תמיד המקום השני התלונן שיש פה רמאות, קומבינות ושאר דברים שרק ישראלים מבינים... אז פעם ראשונה היתה זאת רונית פעם שנייה שוב רונית בתחרות השלישית היה את בישבש (מי זוכר אותו היום??) והנה היום תראו מי מתלונן... לידיעתך שרלילונת... השיא העלוב הזה שלנו (1169) נקבע כבר ביום הראשון לתחרות והיה לכם חודש שלם לעקוף אותו.. (אנחנו בתחרות הקודמת היינו צריכים לעקוף 1500 כדי לזכות). סעמק איתכם תחשבו רגע שאם תפוז היו רוצים לתת לנו מתנה כדי שנשדר הם לא צריכים לערוך תחרות בשביל זה.. יש להם את כל הפרטים שלי כולל כתובת והם יכולים לשלוח לי לשם מה שהם רוצים כדי שלא נעזוב (בכל זאת, אנחנו שווים להם שקל או שתיים). מישהו זוכר את התחרות הקודמת? איך פתחנו שידור כל ערב ונתנו את הנשמה בשביל הכרטיס טיסה לפאריז? זוכרים את כל מי שניסה להכשיל אותנו? חשבתם שזה מה שישבור אותנו אה.. אבל זה רק חיזק אותנו וגרם לנו לרצות לזכות בכרטיס (כמעט) בכל מחיר ולהעמיד את רצף הנצחונות על 3 ומאוחר יותר על 4 זכיות רצוף. בכל אופן מה שניסיתי לומר בסיפור הקצר הזה הוא שאין פה שום קומבינה או רמאות ואתם יכולים להתלונן עד מחר.. שיהיה לכם בתיאבון.. הזוג מהחלומות הכי (ר)טובים שלכם.

חחחחחחחחחחחחחחחח

יאלה יאלה רק שלא תבכי אאוי מסכנה ככה מזהים פרחה אמיתית פרחה שרק בוכה שלא יודעתלהפסיד בכבוד די אל תבכי חחחח איפה בני מלך הסטלנים שהיה מראה תמונות של שני ושרון בוכות ואומרות שהן תתבענה את תפוז? חחחחחחחחחחחח

(עכשיו גם אנג'ל מגיבה)

קודם כל אני רוצה להגיד: דייייייייייןןןןןןן יה חמוד שלי! אתה יודע שאני לא אוהבת שאתה מגיב בשם שנינו אז יופי שזכרת חחחחח אוהבתתתתת
אבל הפעם אני מסכימה עם דין שלי שרלילונת... את קצת לוקחת את הדברים waaaaay out of proportion!!! אין לנו שום קשר לזה שתפוז קרס אתמול.. אם לא שמת לב, אנחנו אלו שלא הצלחנו לשדר ולעומת זאת את הצלחת לשדר ולעבור את ה1100!! אנחנו אפילו לא היינו שם כדי להתחרות בך. מה את רוצה?? כמו שדין אמר התחרות הזאת בכלל הייתה עייפה אם 1169 היה השיא שלה. אף אחד מהמשדרים (כולל אותנו ובמיוחד אנחנו) לא היה במיטבו ונתן את כולו וכולם בטוח שמו לב לזה אחרת מזמן השיאים היו מגיעים ל1500 ויותר. אז לנו פשוט נמאס והתעייפנו כי כמו שאת אמרת, נמאס מצופים שלא מעריכים, כפויי טובה ומקללים.. זאת הסיבה שלא התאמצנו, כי פשוט לא הגיע להם ולא היה לנו חשק וזאת גם הסיבה שהחלטנו לקחת הפסקה ארוכה. עכשיו תנשמי עמוק, תחשבי קצת, ותביני שאנחנו לא אויבים שלך, לא שונאים שלך ולא כלום שלך... אנחנו בדיוק כמוך! עבדנו קשה בתחרות, התחלנו לשדר כי היה לנו כיף והפסקנו כי יצא לנו מכל החורים. אז די לאכול סרטים על זה שאנחנו לא בסדר ואנחנו משחקים לא הוגן ואנחנו מקושרים לכל העולם.. חוץ מזה... אני מסכימה איתך שהפרס השני לא מספק בשביל תחרות כזו.. אבל זה כבר לא קשור אלינו.. אז שיהיה לכם חג שמח, ארוחה משביעה ורק תחשבו פעמיים לפני שאתם שולחים הודעה לא נאותה עלינו כי בחיים לא לכלכנו עליכם.

ערס לייט

זה ניקרא להפסיד בכבוד עים זה היה אמיתי אני הייתי מפרגנת להם עים סמתה לב אנחנו לא דיברנו בפורום אף פעם אבל היום זה שקוף מגעיל ומעצבן ולמי שיש טיפה שכל בראש מבין את זה ופעם הבאה תיזהר להגיד פרחההה ימעפן

פשוט לא שווה לנו לשדר לכם!!!!!!!!!!

זה כולך ברור ש.. זה משחק מכור אני בטוחה במיליון אחוז שזוג מהחלומות הם המושתלים של תפוז הוא שיש להם עזרה מי תפוז אנשים קלטו תמשחק שלכם ובגללכם יפסיקו לשדר ובצדק אבל מבחנתנו אנחנו נמברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר 1 בכול הבחינות הוכחנו זאת זה מספיק לנו ואני מבקשת ממכם אנשים תכתבו בפורום מה אתם חושבים על התקלות עד השעה 12 הגענו ל1100 צופים נחתנו ל300 צופים בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה זה כולכך ברור שיש כאן יד מכוונת!!!!!!!!!!!!!! אל תשתקו לזוג מהחלומות ותפוז אני חושבת שצריך לפסול את זוג מהחלומות מסיבה 1 הם לא יכולים לזכות בפרס כשביום האחרון של התחרות יש תקלות מוזרות ואם אתם זוג הוגנים בוא ראש בראש אנחנו יודעים שאנחנו לא סופרים אותכם אתם נימאסתם על כולם!!!!!!!!!!! מושתלים וגם צבועים

טוב מספיק

אני מבינה שכמו שאת לא משהו בכתיבה את גם לא יודעת לקרוא.... (וגם לא להגיב לשרשורים) את חיה בסרטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט צאי מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תראי כבר מה שכתבנו לך, קחי רגיעון ולכי לישון!!!!!!!!

סליחה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני חברה שלך? "נדבר בערב?" מה יש לך? אני מתחילה לחשוב שאת בת 12 ומאוד מפותחת....

ותפסיקי לפתוח שרשורים חדשים!!!!

את לא יודעת להגיב?!?!?!? סופגי.... שלחי לה את הלינק לאומנות השרשור דחוףףףףף חחחחחחחחחחחח

אנחנו לא התכוונו לריב

פעם חשבתי שאת בחורה אטלגנטית מסתבך שאת לא!!!!!!!!! פשוט מרגיז אותנו שאתם מנצחים ברמאות זה לא פייר

אנחנו ממש לא תכננו

לריב וגם לא התחלנו.... אם שמת לב את זאת שהתחלת ללכלך אנחנו מנסים לסביר לך שאת הוזה וממציאה סיפורים ואם את לא שמה לב את זאת שמנסה להסית פה את כולם נגדינו. לפי מה קבעת שאני לא אינטיליגנטית? לפי זה שזה פשוט הורס אותי מצחוק כמה שאת לא הגיונית? מה שתגידי... את יודעת מה? למה שלא תשלחי מסר להנהלת תפוז שהם כבר יענו לך כי אין לי יותר כוח לשטויות שאת ממציאה או יותר טוב... חפשי הוכחה קונקרטית להמצאות שלך ותגדירי בדיוק איפה הייתה פה רמאות.. אז אולי יהיה לנו על מה לדבר ערב טוב שיהיה לך

למעלה