לא הדוקטור...

לא הדוקטור...

עשו סקר ב- 4ALANIS... על הגרסה האהובה של NTD.... 126 הצביעו.... ישראל ראשון לציון זכה..... גם אני חושב ככה... אחלה אחלה גרסה... משהו בנזו$#.... Not the doctor" - Best live version Live @ Tel Aviv, Israel 2000 54.8% Live Acoustic @ Buenos Aires, Argentina 1996 19.8% Live @ New Orleans 1996 14.3% Live @ Roskilde 1996 6.3% Live @ Seoul, Korea 1999 4.0% Live 1996 "Hard to swallow" bootleg 0.8% Live 1996 "Makes the Point" bootleg 0.0% Live 1996 "Eyes of a child" bootleg 0.0% Total Votes: 126

BaBa LiVe

New member
מסכים בהחלט!

אחד מהביצועים היותר טובים של אלאניס! מאז ומתמיד

AlanisJunkie

New member
וואו...באמת כבוד וגאווה.

עכשיו נותר רק לתהות מה כל כך מיוחד בנו, שדווקא לנו היא החליטה לשיר ביצוע כל כך מהמם...:)

Lotzifer

New member
ורק אני לא שמעתי את הגירסה הזאת....

מיאו...... אני דיי מפגרת אחרי כולכם בדברים האלה..... וגם המחשב שלי זכרונו לברכה הלך ואיתו כל קיבץי אלאניס למיהינם....... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

BaBa LiVe

New member
לדעתי...תהתי והגעתי למסקנה..

היא החליטה לשיר כאן שיר אחת ולתמיד שיהיה יפה ונזכור אותו.. כי היא לא מתכוונת לחזור לכאן.. אז היא השאירה לנו מזכרת מתוקה

BaBa LiVe

New member
אנשים מה קורה לכם!?

אין לכם את הגירסה הזאת ואת ההופעה בכלל? יאללה לעבודה.. מי שרוצה זה האיי סי קיו שלי 124925274

Lotzifer

New member
אין לי אי סי קיו......

וגם אין לי מחשב!!!!!! בעעעעעעעעעעעעע אולי מסנג'ר? או אימייל?

מלכוש

New member
O - M - G - !!!!!!!

זה מהמם. שמעתי את זה עכשיו בפעם הראשונה. כל הגוף שלי צמרמורות, רעדתי, והלב שלי דפק עצמתי עיניים והרגשתי כאילו אני מרחפת, כאילו הצלילים נוגעים בכל עצב בגוף שלי הרגשתי באשליה בחלום וואו. מדהים.

BaBa LiVe

New member
יפה..

אהבתי את התיאור.. בייחוד בשיא...שהיא מסיימת "לצעוק"... זה השיא של השיר... אין עליו..

ד"א

עכשיו ב4alanis יש סקר "איזה גרסה של יוטופיה הכי אהבתם" אתם מוזמנים להשתתף...

j u n k

New member
דבר ראשון מלכוש הזכירה לי

את הפעם הראשונה שאני שמעתי את הגרסה המדהימה הזאת, ובכלל את כל ההופעה, פשוט מחריד איך זה מילא בי את החללים הריקים בגוף,בלב,בנשמה.. מה שמוזיקה עושה... דבר שני- אתם מוזמנים לפנות אליי באיי סי אני אשמח לשלוח לכם את הגרסה הזו בעצמי (תתבישו שעדין אין לכם )

למעלה