לא הבנתי...

M ShadY

New member
לא הבנתי...

הקליפ סופרמן יהיה ר-ק בדי.וי.די של 8 מייל? או שגם יהיה אפשר לראות אותו באם.טי.וי וכאלה?

M ShadY

New member
קראתי באמינם וורלד...

שסופרמן יהיה בלעדי על הדי.וי.די של 8 מייל. וזה נראה לי ממש משונה... אולי בגלל שיש שמה פול קללות אז זה רק בדי.וי.די.

Psycho BuZZ

New member
אין קשר בכלל...

הקליפ ל-"Superman" יהיה באמ טי וי כמו כל קליפ אחר...

M ShadY

New member
הוא לא יהיה

אם.טי.וי עשו חרם על הקליפ. ת'אמת, אני מבינה אותם, יש שמה פול קללות והמסרים מאוד שובינסטים. ומעניין מאוד איך הקליפ... עוד במיוחד שהוא עם כוכבת פורנו.

M ShadY

New member
...

זה מעצבן לראות קליפ שכל שנייה מצנזרים. ונסלח לך על זה שאתה אומר שזה לא שוביניסטי כי אתה בן... תעבור על הליריקס.

Psycho BuZZ

New member
שומדבר שוביניזמי!!!

אם זה כן אז כל שיר של ראפר איפה שמזכירים בנות הוא שוביניזמי!!!

keeeren

New member
זה כמעט ונכון... רק כמעט../images/Emo70.gif

כמעט וכל השירים של הראפרים הם באמת שוביניסטים... גם של אמינם
אי לא מתכחשת למציאות! למה אתה חושב שכל כך הבה שונאים אותו? לא רק בגלל שהוא יורד על זמרים אחרים או שהוא לבן או שהוא "לא יודע" לשיר אלא גם בגלל המסרים השוביניסטים בשירים שלו...

Psycho BuZZ

New member
תני לי מסר שוביניסטי אחד!!!

אני פשוט רוצה לראות שאתם לא זורקים סתם מילים לאוויר...

M ShadY

New member
אוקיי

קודם כל שתדע שכבר המילה 'ביץ'' זה איזה סימן שוביניסטי, אבל בגלל שמשתמשים בזה כ"כ הרבה זה כבר מיותר. I'll never let another chick bring me down הגבר שולט. לקטנוניים נא לפתוח מילון בערך שובינזם. Play no games, say no names, ever since I broke up with what's her face, I'm a different man, kiss my ass, kiss my lips, bitch why ask? Kiss my dick, hit my cash, i'd rather have you whip my ass, Don't put out? i'll put you out, Won't get out? i'll push you out, תיאורים שבנות שפחות מן של גברים, ומכות קלות. וקטע שרומז שבנות נחותות מבנים: Superman aint savin shit, girl you can jump on shady's dick, Can't we fuck? Bitch so what? שוב... הבנות שפחות מין של גברים. Woman Screaming תחשבו לבד I don't wanna flip when I see you with guys, לא צריך להסביר, כן? I'll snap you off that bar stool גם לא צריך להסביר... End up with two back hands, לא צריך להסביר..................... ותאר לך גם שאבא שלך קורא לאמא שלך כל שניה זונה, זה לא יראה מוריד את כבודה של אמא שלך? אבל אני מבינה אותך, אתה בן, אתה לא מתעמק בשובינזם.

keeeren

New member
תודה M ShadY ../images/Emo8.gif

אתה צריך עוד כי אני בטוחה שהיא הסבירה מצוין
...

Psycho BuZZ

New member
תגובות!!!

"ביץ'" - לא סימן ולא נעליים... המילה "ביץ'" לא מיועדת לנשים בלבד! "I'll never let another chick bring me down" - הוא אומר שלא רוצה לתת לעוד בחורה לדכא אותו... Play no games, say no names, ever since I broke up with what's her face, I'm a different man, kiss my ass, kiss my lips, bitch why ask? Kiss my dick, hit my cash, i'd rather have you whip my ass, Don't put out? i'll put you out, Won't get out? i'll push you out תתרגמי את זה ואז תחזרי אליי... נראה אותך אומרת את אותו הדבר אחר כך... Can't we fuck? Bitch so what אין פה בכלל מילים שמנסות להגיד משהו... *אישה צורחת* הוספות להפקה! I don't wanna flip when I see you with guys כן צריך להסביר! I'll snap you off that bar stool גם צריך להסביר! את צריכה לנמק!!! End up with two back hands גם צריך להסביר!!! bitch זה לא זונה אלא כלבה... יש לו גם קללות אחרות אז מה זה קשור??? ואני יודע יותר ממך על שוביניזם, ואמנספציה ועוד דברים... את לא מכירה אותי - אל תשפטי אותי

M ShadY

New member
אוקיי

לא קראתי ת'הודעה עד הסוף, אבל תן לי להסביר בלי ציטוטים: אם היה שיר פמניסטי, לא היית יוצא נגדו?! זה בדיוק מה שאנחנו מרגישות! וניתן לעוד בנות להגיב...

Psycho BuZZ

New member
לא הייתי יוצא נגדו!!!

אני מאמין בדמוקרטיה ובחופש הביטוי!!! מה כשמישהו מוציא שיר שכולו מוקדש לנשים אז ישר מתנפלים עליו???

Altryne

New member
צודק

את לא הבאת בכל ההוכחות שלך כמעט שום מסר שוביניסטי הוא רק אומר דבר ספציפי למישהי ספציפית וזה לא שוביניזם מה רק בגלל שזה כלפי אישה אז זה שוביניזם? מה נגיד חס וחלילה מחבל מתאבד הולך ומתפוץ באיזה קניון שבמקרא יש שם רק נשים אז את תגידי שהוא שוביניסט כי הוא הרג רק נשים??? אני יודע שזה מאד מוגזם להביא דוגמא כזאת אבל באמת....

Donutz

New member
...

wont put out? ill put you out אתה לא חושב שזה שובניסטי?!

M ShadY

New member
עזבו את זה!

אתם בנים! מה לעשות! יפה שאתם אומרים שלא הייתם יוצאים נגד שיר פמניסטי אבל פשוט אין שיר כזה! ואין לכם בכלל קנה מידה, על העלבה. תראה לי בת אחת שלא תגיד שזה שוביניסטי (כמובן שאין לה סימנים שמצביעים על קוקסינליות). וגם השמעתי את השיר לחברות שלי שרובן די נטרליות לגבי אמינם, ואמרו שהשיר ממש יפה אבל הוא שובינסטי.

למעלה