לא הבנתי משו

אוש7יתי

New member
לא הבנתי משו

פה. מה זאת אומרת קיציס מדביק? חיפשתי לי תמונות של קיציס ופרידמן(כי אני מנסה לעשות אתר עליהם)וראיתי את זה..... מה זאת אומרת?

~*~gaL

New member
"מדביק"?

אם הבנתי נכון הכוונה היא לאיזה סוג של קטעים שרצו בעונה השלישית של חלומות בהקיציס, בסגנון של פוליטקלי קורקט. נגיד "אל תדביק תוויות! אם זה שיש לי ציוד לניקוי ארובות בבית, אומר שאני מנקה ארובות, תגיד שאני מנקה ארובות!" (זה מעולם לא היה, סתם משהו דפוק להמחשה...)

אוש7יתי

New member
אההההה....

אוקי... תודה!

Yuvalenko

New member
חחחח..... מנקה ארובות.. ../images/Emo3.gif

למה שלא תיקחי דוגמאות אמיתיות?!? - - מישו כאן עם מכנסיים וקיאק, באורך של זיקפה של קיאק הולנדי מנסה להדביק פה תוויות... - רגע, אתה בא להגיד לי שאתה לא סאדיסט עכשיו... - סליחה, לא לא, באמת, אתה פה שם דברים בצחוק.. (לא הבנתי..) אם בשבילך, זה שאני שם את החתול שלי במיקרוגל בשביל לבדוק אם הוא יכול לעבור שואה גרעינית, זה להיות סאדיסט, אז בוא תדביק לי תווית ותקרא לי סאדיסט. אם בשבילך זה, שבמשחקי כדורגל אני אומר לנכים "נו! קומו!! למה אתם לא עושים גל?! קומו!!! " , זה להיות סאדיסט, אז בוא תדביק תווית ותקרא לי סאדיסט. אם בשבילך זה, שכל יום, כל יום אני מתקשר למשה קצב, ומדבר איתו רק באנגלית, וזה שאני סוגר אנשים לבד בחדר נותן להם ויאגרה ונותן להם לראות את ערוץ "בלו" כל היום, זה להיות סאדיסט... - אה, אופה אופה! זה לא אמרתי.. אתה סוגר אנשים לבד בחדר, מול סרטים של "בלו" עם ויאגרה??? - כן.. - זה לא סאדיסט.. - ואם הם גידמים?... - אז אני אגיד שאתה סאדיסט.. בהחלט..

kfm

New member
../images/Emo6.gifאה אה אה!!!!!!!!

זה ב=ד=י=ו=ק המקום בשבילי!! כל התאי זיכרון שלי מושקעים בזכירת קטעים מחלומות!! אההממ אההממ..*שיעול*..אאאאהממ..*סידור עניבה* "-אז למה את לא מדברת על זה שאת כמו כל המדוזות..איך לומר..מכוערת? -מה..מה..למה אתה מתכוון? -אני מדבר על זה שאת ממש אבל ממש מכוערת.. -מה, למה אתה רומז? -שבוא נגיד שעשו עליך את הסקיצה הראשונה של המזרקה בדיזינגוף -אל תלך סחור סחור גש ישר לנקודה! -בואי נגיד שאת החברה ה*פחות* יפה של תמר גוז'נסקי?..אני מספיק ברור?.. -סליחה?! מישו כאן מדביק תוויות והעולם שותק אוקיי?! סליחה! אם בשבילך זה שכשאני מסתכלת במראה של האוטו אז האזעקה מתחילה לפעול..זה להיות מכוערת, אז בוא תדביק תווית ותקרא לי מכוערת.. אם בשבילך זה שעלי המציאו את המשפט "אבל היא בחורה נורא נחמדהה.." זה להיות מכוערת אז בוא! תגיד פה שאני מכוערת! אם בשבילך זה שזה שיושב לידי במטוס מקיא כבר בביקורת הדרכונים זה להיות מכוערת..אז בקשה בוא תגיד פה לפני כולם שאני מכוערת. אם בשבילך זה שכשאני עוברת ברחוב אז בחורים שורקים לי זה להיות מכוערת אז בוא! תדביק פה תווית! תגיד שאני מכוערת! -וואו וואו וואו..אם את עוברת ברחוב ובחורים שורקים לך..זה לא להיות מכוערת אחות שלי. -אה..ואם אחרי זה הם צועקים "ארצה חומי! ארצה!!" (-אאאאאאאאאאאאז אני אגיד שאת מכוערת.... -אז הדביק או לא הדביק?? קאמ אוןןןןןןן מאן....למרות שאתה כאזה כוסון..הדבקת תוויות..)"

פIלי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגתם אותי!

למעלה