לא הבנתי משהו

Mייקל

New member
לא הבנתי משהו

"סימבוליזם אקספרסיבי" זאת חופית?! ("חווווווופית") החלפת ניק או שיש שתי חופית?

Ez sLeeP

New member
למעשה יש יותר.

אבל החופית יש רק אחת. למעשה (2), חופית אהובתי, נשאר רק 600 שקל בחשבון, אני מצפה לתשלומים, או שאני מפסיק במסע היחצון הזה.

הצ'ק יגיע בסוף החודש (סתם אני לא בע

ד הציניות). אבל אם רגע אני אמשיך-אז בשביל מה אתה חושב שהלכתי לעבוד היום?? אבל תודה נדבי אתה עושה נעים בלב. (ומרוקן בכיס)

נצל"ש - בקשר להופעה מחר

בטוח שההופעה משודרת ברדיו תל אביב? מחר? מישהו יודע איזה שעה?

בת.. אני בת.

אבל תודה וחוץ מזה אני באה להופעה, כך שאת הקטע של הלשמוע אני די אעשה שם. פשוט יש בי רצון קטנטן להקליט את ההופעה..

lollapalooza

New member
גם אני אנצל"ש

HOT
NOT
משעה 2 בערך, הייתה תקלה בכבלים באיזור שלי. בערך חצי שעה לא יכלתי לראות טלויזיה ומשהו כמו 6(
) שעות לא היה אינטרנט
אווווו הזוועה
לא רק שנפתחו פה מיליוני שרשורים, גם פספסתי אירוע חשוב (הנהלתה, נדבי) ולבי פשוט התמלא געגועים לפורומנו הקטן, לאייסיקיו, למסנג'ר ולאימיילים שלעולם אינם מגיעים ממילא. טיפסתי על הקירות, הטרדתי טלפונית את אנשי תבל (הו, סליחה, "הוט". בעעעעע) ובקיצור יצאתי מדעתי המשובשת ממילא. מה שכן, גיליתי שלא מתים מזה. עזרתי לאמא במטבח ואפילו הכנתי מאפינז. ואפילו יצא יאמי. אני
שלא יודעת לעשות כלום. כולי גאווה.
ומי שלא שמע את שאגות השמחה בבית כשתוקנה התקלה, לא שמע שאגות שמחה מימיו...

Principesa Reut

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

נו, אז רק דברים טוביפם יצאו מהתקלה הזאת, לא
הכנת מאפינס
הבנת כמה אנחנו חשובים לך
וגם לא ממש פספסת "אירוע חשוב"... הנהלתה היה לא משו השבוע... חוץ מזה יש שידור חוזר...

mesh33

New member
עוד נצל"ש..... חזרתי!!!!!

למי שידע וגם למי שלא..... חזרתי מהטיול השנתי הנורא הזה שכ"כ חששתי מפניו... אני יושבת עכשיו מול המחשב (מן הסתם.....) עם חיוך מטורף שכנראה הולך להשאר עוד חודש לפחות (אבל מסיבות אחרות..... *רק עוד 11 שעות!!!!*) בקיצור, נהנתי!!!!!!!! בטירוף!!!!!! לא הספקתי לקרוא את מה שכתבתם לי אז, אבל קראתי את זה עכשיו וממש התרגשתי....
אני לא אשעמם אתכם בסיפורים על מה שהיה, אבל היה כיף. מאוד. חזרתי בריאה ושלמה (טפו טפו טפו) ואני הולכת להופעה מחר!!!!!!!! איזה שבוע מצויין...... מאושרת.... מאוד....

למעלה