לא הבנתי משהו אחד

o c e a n

New member
לא הבנתי משהו אחד

בפרק שהיה בערוץ 2 יכול להיות שזה בגלל העיפות או כי סתם פיספסתי משהו אבל מי בסוף היה זה שרצח את הבן של ג'ון דוגט??????.

לפי מה שאני הבנתי

ממה שהרגאלי הזה אמר לג'ון בסוך בבאר,אז בוב הארווי הוא זה שחטף אותו (הוא יה פדופיל),ורגאלי נכנס לחדר\בית ששם בוב הרווי היה עם לוק,ורגאלי הרג את לוק כי הוא פחד שלוק יהה אותו כשבוב ישחרר אותו. ככה אני הבנתי.

o c e a n

New member
סבבה תודה אבל

השאלה אם זה בטוח כי זה נראה מוזר כי אם באמת הריגלי הזה הרג את לוק אז למה דוגט לא הרג אותו במקום למה הוא יצא אחריו מהבר דקה אחר כך כדי להרוג אותו?

דוגט היה צריך כמה שניות בשביל לעכל

את מה שהוא שמע ,אבל לדעתי הוא בכלל לא רצה להרוג אותו,הוא רצה לתפוס אותו ושהוא יכנס לכלא,רק שלקח לו קצת יותר מדי שניות לעכל...

קרייצק

New member
מסכים איתך חוץ מ.....

לדעתי הוא אכן תיכנן להרוג אותו. אפשר להבין זאת מהמבט שהיה לו בעיניים ומהדרך בה הוא הוציא את האקדח.

אכן דוגט רצה להרוג את רגאלי

לקח לו כמה שניות לחשוב על זה ולעכל את הסיפור. אבל כשהוא יצא מהבר זה כבר היה מאוחר מידי ומישהו אחר כבר עשה את העבודה. אם החננה הזה (שכחתי איך קוראים לו) לא היה הורג את רגאלי ודוגט היה הורג אותו סביר להניח שהיו מכניסים את דוגט לכלא. מה אתם חושבים שיקרה עכשיו לחנון הזה? יפטרו אותו? הוא יכנס לכלא? או שהוא ישתמש בקשרים שלו בשביל לצאת מזה נקי?

קוראים לו בראד פולמר,

וקודם כל לא נראה לי שהוא יופיע בהמשך (כולה 2 פרקים,לא ממש המשך),אבל אני אישית חושבת שיעיפו אותו לכלא אם יגלו שהוא שיתף איתו פעולה. ואם דוגט היה הורג את רגאלי,לא נראה לי שהוא היה נשלח לכלא על הרג של מאפיונר אכזר שהרג מי יודע כמה אנשים. תזכור שהוא סוכן FBI,הם הורגים ותופסים אנשים כמו ריגאלי כל הזמן,זה לא פשע,זו העבודה שלהם.

תשובות באופן מסודר יותר

בוב הרווי היה פדופיל והוא חטף את לוק כדי לבצע בו מעשי סדום. בוב הרווי עשה עסקים עם המאפיונר רגאלי ורגאלי הזה נכנס בטעות לדירה של הרווי בזמן שהוא התעלל בלוק. רגאלי המאפיונר לא יכל להסתכן בכך שהילד יספר למישהו שהוא ראה אותו (אפילו שרגאלי לא עשה שום דבר רע ללוק) ולכן הוא הרג אותו.

o c e a n

New member
אני חייבת לציין עוד דבר

אם באמת זה הסיום של פרשת הרצח של לוק אז זה ממש מאכזב כי בתכלס זה כאילו לא היה שום דבר חדש דוגט אמר כבר שבוב הרווי היה חשוד שלהם כבר לפני 9 שנים אני אהבתי איך שהם עשו בפרק שפוקס מצא את אחותו כשהוא הבין שכל מה שחשב לא היה נכון ושהכל קרה אחרת טוב נו אבל מימלא העונה התשיעית לא משתווה לשאר העונות..

קרייצק

New member
דווקא בקטע של סמנטה זה נשאר

די מעורפל. מצד אחד מולדר תופס את הרוצח ומצד שני היא נמסרה לחייזרים כבת ערובה. לגבי הפרק האחרון, לא ברור מדוע הבוס של דוגט חיסל את המאפיונר. הרי המאפיונר הבהיר לו שאם הוא נעלם אז עברו המפוקפק יחשף.

המאפיונר איים לחשוף את עברו המפוקפק

ולא נשארה לפולמר אפשרות אחרת חוץ מלהרוג אותו. אגב, הוא קלע לו בעין ממש יפה, ממש קליעה של צלף. כל הכבוד לפולמר.

o c e a n

New member
זה בכלל לא מעורפל

כל העניין היה שהיא נחטפה נמסרה לחייזרים ואז הוחזרה וחיה בבסיס הצבאי ההוא ולאחר מכן ברחה לבית חולים ושם היא נעלמה כלומר כנראה שם היא מתה...

hrgo

New member
לדעתי כולם טועים. פאלמר הרג את הבן

של דוגט. וזה מה שהרגאלי רמז לו במשל שסיפר לו. על האדם שקיבל כסף ממישהו מהמאפיה, וילד קטן ראה אותו, ולכן הוא הרג אותו (כדי שלא יהיו עדים). הנמשל: פאלמר קיבל שוחד מהרגאלי, ולוק ראה אותו, ולכן הוא הרג אותו.

hrgo

New member
אם כי לא מובן לי מדוע פאלמר שאל

את הרגלאי כשהם היו ברכב יחד, האם יש לו קשר להרצחו של לוק. אולי הוא שאל זאת כדי שהרגלאי לא יחשוד בו? ייתכן.

o c e a n

New member
זה כבר הפך לעוד אחת

מהחידות הבלתי פתורות של תיקים באפלה טוב נו בגלל זה אנחנו כל כך אוהבים אותה

hrgo

New member
רק שהפעם מדובר בפרק משמעותי בפרק

ולא בעניין צדדי. זה כמו שלא תביני בדיוק מה קרה לאחותו של מאלדר - סמנתה. אופס, דוגמה לא כ"כ טובה. אנחנו לא באמת יודעים בדיוק מה נסגר איתה. (או שאנחנו יודעים אבל לא לפתרון הזה פללנו...)

o c e a n

New member
לא יודעת אני דווקא

יצאתי די מרוצה מהפתרון שנתנו לסמנתה ות'אמת ? כמאלדר אמר "אני חופשי" גם אני הרגשתי סוף סוף חופשייה חיכינו לזה הרבה זמן והם נתנו לנו משהו שווה

scoutlavie

New member
סוף סוף!

מיששהי שחושבת כמוני! גם אני כ"כ אהבתי את הסוף כשהוא אמר שהוא חופשי , כ"כ התחברתי לדמות הזאת עם השנים , שזה ממש נגע בי כשהוא הסתכל על סקאלי ואז למעלה ואמר שהוא בסדר, שהוא חופשי . זו היתה אכן סגירה , לא משנה מה היה התירוץ למוות של סמנתה, אני אהבתי את הסיפור. את רואה אורית, חלק מסכימים איתי..

למעלה