אז מבחינתך אם בניסיון רצח הרוצח הפוטנציאלי החטיא אז לא בוצע שום פשע? ואם בחורה שניסו לאנוס אותה הצליחה לברוח ממי שניסה לאנוס אותה אז לא בוצע שום פשע כלפיה?מה קרה לפרש ?
אז מבחינתך אם בניסיון רצח הרוצח הפוטנציאלי החטיא אז לא בוצע שום פשע? ואם בחורה שניסו לאנוס אותה הצליחה לברוח ממי שניסה לאנוס אותה אז לא בוצע שום פשע כלפיה?מה קרה לפרש ?
לא יודע אבל אתה הייתה מסכים שיזרקו עליך לפיד בוער ויפספסו?
תתמקדו באירוע "הפגנה" שזה מקרה אלים מעצם ההגדרה בכל מקרה. (זה לא מקרי הקיצון שאתה מביאים).אז מבחינתך אם בניסיון רצח הרוצח הפוטנציאלי החטיא אז לא בוצע שום פשע? ואם בחורה שניסו לאנוס אותה הצליחה לברוח ממי שניסה לאנוס אותה אז לא בוצע שום פשע כלפיה?
הפכת לפלסטיני שהם קוראים לזריקת אבנים "הפגנה עממית לא אלימה"?אלימות זה: אקדח, רובה, סכין, חרב, RPG, אגרופן, נבוט ושוט
הכל פרשנויות,אין לי כוח לקרוא על זה, אז תביאו לי תקציר של חכמי המדינה
צפה בקובץ המצורף 101379
זה מונע מאמבולנס מציל חיים לעבור וכו' זאת אלימות ברברית חשוכה אנטי דמוקרטית חמורה ביותר .הכל פרשנויות,
אפשר לומר שגם לחסום כביש זה אלימות.
רק להציל חיים ומה עם לחיות את החיים?זה מונע מאמבולנס מציל חיים לעבור וכו' זאת אלימות ברברית חשוכה אנטי דמוקרטית חמורה ביותר .
להעמיד לדין ולהטיל עונש של 10 שנות מאסר .
במקרה זה שום דבר. רק שהימין מנסה לקבע עצמו עם דיבלים לקרנות מזבח השלטון.אין לי כוח לקרוא על זה, אז תביאו לי תקציר של חכמי המדינה
צפה בקובץ המצורף 101379
זה כמו לטעון שהקליע שקיבל בנט זה כלום כי הסתבר שהשולחת היא קשישה.במקרה זה שום דבר. רק שהימין מנסה לקבע עצמו עם דיבלים לקרנות מזבח השלטון.
איזו השוואה הזויה. אף אחד לא שלח קליע לנתניהו. רק מפגינים נגדו.זה כמו לטעון שהקליע שקיבל בנט זה כלום כי הסתבר שהשולחת היא קשישה.
והלפיד הוא המצאה של תומכי נתניהו?איזו השוואה הזויה. אף אחד לא שלח קליע לנתניהו. רק מפגינים נגדו.
המפגינים בכיכר ציון ב-1995 היו חמושים?אין לי כוח לקרוא על זה, אז תביאו לי תקציר של חכמי המדינה
צפה בקובץ המצורף 101379
הלפיד הוא מפגין שהתעמת מול שוטר. מקרה פרטי. שום דבר מזה לא באמת מסכן ברמה הבטחונית את המנוול בראשות ממשלת ישראל.המפגינים בכיכר ציון ב-1995 היו חמושים?
צריך גם להפגין מול הבית של בני גנץ שבהיותו שר הבטחון הרחיב את כניסת הפועלים מעזה שזה ממש היתה הפקרות בטחונית.הלפיד הוא מפגין שהתעמת מול שוטר. מקרה פרטי. שום דבר מזה לא באמת מסכן ברמה הבטחונית את המנוול בראשות ממשלת ישראל.
חבל שזה מה שמטריד אותו ולא ההפקרות שהוא אחראי לה שגרמה פה לאסון ב 7.10.
עכשיו אתה נזכר לזנק. שהוא לא שר ביטחון יותר? ומדוע לא הפגנת מול ראש הממשלה אז שאחראי עליו?צריך גם להפגין מול הבית של בני גנץ שבהיותו שר הבטחון
אתה מקשקש בשכל!!! בג"צ רוצה להגן על חיילים על מנת שלא יתבעו בבית דין בי"ל. לצערם של סדיסטים ימנונים, אסור לירות במפגינים במטווח ברווזים לשם ספורט. כן מותר לירות במקרה של סכנת חיים.וגם להפגין מול בג"ץ שבגללו צה"ל נמע מלירות על מפגינים עזתיים שהתקרבו לגדר ואספו מודיעין , ואף רצחו חייל צה"ל ( בראל חדריה שמואלי ).
עכשיו כולנו רואים את הנזק שגרם בני גנץ שאיפשר הרחבת כניסת פועלים מעזה ( ונכון גם ביבי אשם ).עכשיו אתה נזכר לזנק. שהוא לא שר ביטחון יותר? ומדוע לא הפגנת מול ראש הממשלה אז שאחראי עליו?
אני בטוח שאימא של בראל חדריה שמואלי היתה מעדיפה "לסכן" את בנה בהאג , ושיהרגו את אותו רוצח עזתי "לא חמוש" לכאורה שהתקרב לעמדה שלו ואז שלף אקדח ורצח אותו.אתה מקשקש בשכל!!! בג"צ רוצה להגן על חיילים על מנת שלא יתבעו בבית דין בי"ל. לצערם של סדיסטים ימנונים, אסור לירות במפגינים במטווח ברווזים לשם ספורט. כן מותר לירות במקרה של סכנת חיים.
לינק להלן....
ידיים קשורות? בג"ץ שומר על חיילי צה"ל
לאחר מותו הטרגי של בראל חדריה שמואלי בגבול עזה, הרמטכ"ל אמר - וצדק - כי הוראות הפתיחה באש מאפשרות ללוחמים להגן על עצמם אל מול האיומים. כבר ב-2018, כשהתחילו צעדות השיבה, בג"ץ הכשיר את המדיניות החדשה שנקבעה בצה"ל כלפי ההתפרעויות, והקים קו הגנה ללוחמים מפני משפט בהאגwww.ynet.co.il
ופסיקה של בגץ 3 שנים לפני כן שם דווקא דחה עתירות לגבי ירי על מפגינים בגדר עזה. לינק נוסף.
אם תקרא את התחקיר הצה"לי הטעות הייתה בהערכות המבצעית, ללא כל קשר לבג"ץ שכן מאפשר ירי בסכנת חיים.אני בטוח שאימא של בראל חדריה שמואלי היתה מעדיפה "לסכן" את בנה בהאג , ושיהרגו את אותו רוצח עזתי "לא חמוש" לכאורה שהתקרב לעמדה שלו ואז שלף אקדח ורצח אותו.
כנראה למדו מהערבים שזורקים אבנים כמו שזרקו אבנים בהוצאות להורג בסקילה בימים עתיקים וטוענים שמדובר בהפגנות שקטות לא אלימות." לא הבנתי מה אלים בהפגנות של אנשים לא חמושים "
לא הבנתי מה לא אלים בהפגנות אלימות ???
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.