לא הבנתי את הקטע עם ה-SIMS ONLINE

nicky28180

New member
לא הבנתי את הקטע עם ה-SIMS ONLINE

מישהו יכול להסביר לי? מה זאת אומרת משלמים על המשחק 50 ש"ח לחודש? (למי שיש את המשחק ויש לו אינטרנט או כל אחד בלי שום קשר לאינטרנט ויש לו את המשחק?)

elcool

New member
אז ככה:

את צריכה שיהיה לך את המשחק המקורי (THE SIMS) ($) אז את קונה ($$$) את הסימס אונליין במשחק יש כמה חפצים חדשים בשביל המשחק הרגיל ואת האפשרות לשחק עם אחר און ליין (באינטרטנט) אבל זה עולה איזה 50 דולר לחודש בנוסף לקניה של התוספת ($$$$$$$$$) בקיצור: יקר לאללה!!

Original Sims

New member
פשוט להחרים את זה

אני חולה אנורקטי של הסימס מהשנייה שהם רק הובאו לעולם הלכתי לישון ממש על יד החנות כדי שאף אחד לא יקנה את המשחק לפניי ואני מחזיק טונות של דורות של סימסים מתוקים אבל אני אומר לכם!!! זה כבר ממש חוצפה - לשלם כדי לשחק במשחק ?? הם מנסים לעשות דור חדש של משחקים - בהם אתה לא משלם פעם אחת אלא ממשיך לשלם כל הזמן - =אסור= שהמגמה הזאת תצבור תאוצה אחרת רק הצרכנים יפסידו מזה ככה לא חולבים את הצרכן פעם אחת - אלא כל הזמן אנחנו =לא= צריכים לשלם באופן חודשי על משחק שקנינו !! אני מצטער מאוד אבל אני לא אשלם - יש גבול לחוצפה !

Axvenom

New member
כמה שאתה צודק אבל...

אני מסכים איתך אני לא ישלם שום אגורה בשבילם אבל (!) תחשב גם על מיליוני הג´יגה בית שהם צריכים לקנות בשביל לאכסן את כול הסימים של כול העולם, הם חייבים לשלם על זה איך שהוא

למעלה