לא האמנתי שיעבדו עלי :)

luckdragon

New member
לא האמנתי שיעבדו עלי :)

קניתי איזה קריסטל מבחור סיני , ויש לו 4000 פידבקים!!! ו - 100% חשבתי שאין מצב שיכולו לעבוד עלי. והנה התמונה אמיתית של הקריסטל והתמונות המפוברקות של המוכר שלחתי לו כמה מסרים ועדיין לא חזר, עם לא יתן לי תגובה מחר. אפתח נגדו קייס.

roy1878

New member
אני לא ממש מבין בקריסטלים

אבל אולי יש לו כמה והם לא בדיוק זהים, עוד דבר יכול להיות שהוא צילם את זה באור ממש חזק ואז זה יצא ככה ויש לי שאלה כמה שילמת עבור הקריסטל? ולאיזו מטרה אתה צריך אותו?

luckdragon

New member
אמינות בצילום

חבר יקר, הקריסטל בצבע חום - שחור. הוא לא צהוב. ואני צלמתי כמו שאני מצלם מוצרים (שאני מוכר) בשולחן אור.

luckdragon

New member
קצת מוזר שהתגובות כאן :)

לא ממש תומכות ,חשבתי שאקבל כא תמיכה חזקה לדעתי. והסיבה היא חוסר תום לב מהמוכר.לא קבלתי צהוב-אדום אלא חום-כהה. ולא שמנה איך אתה מצלם... התמונה חייבת להיות קרובה למציאות גם בצבעים = אמינות.

luckdragon

New member
20 דולר

לאיזו מטרה? נראה לי יפה ומתאים לאוסף קריסטלים. אני מוכר קריסטלים באיבאיי.

noam weissman

New member
לא נראה לי שעבד עליך..

התמונות צולמו בתנאי אור שונים ממה שאתה צילמת. אם תבדוק תראה שזאת אותה אבן

luckdragon

New member
זה אותה אבן , אבל בשום מקרה לא הצבע בפרסום של

לא הגיוני שינוי צבע כל כך חזק. מצהוב אדום ל- חום כהה.

luckdragon

New member
פתחתי קייס, וקבלתי הצעה מהמוכר לריפנד על 10$

כאשר קניתי את האבן ב 20$. לא מוכן לוותר על הטעיה בפרסום, מה זה השטות הזו ? גם אני מוכר קריסטלים -צבע זה צבע, גודל זה גודל! אמינות זה הדבר הכי חשוב. אין לי מושג איך הבחור הגיע ל 4000 פידבקים עם 100% .. עם מוזר, הסינים הללו.

noam weissman

New member
שמע אני לא מתווכח על האם רימא או לא

אני כן מתווכח על הצבעים.. בצילום בתנאי אור שונים יתקבלו הבדלים שונים מאוד.. אתה צילמת בתוך הביית בתנאי אור שונים לגמרי משלו. הוא צילם בחוץ בשמש חזקה. יכול להיות שהייתה פה עבודת עיבוד של התמונות אבל לא נראה כי כל התמונות שלו נראות דומות. כמו כן אמרת שהוא קיבל 4000 פידבקים וזה לא מגיע סתם ככה. תנסה להגיע להסדר איתו לא צריך לריב..

Mידאס

New member
ממש הפתעה

שסינים יעבדו עליך? לאאאאאאאאא כשכתבתי בשבוע שעבר על להימנע מקניות מסינים פתחו עלי ת'פה כאילו אין מחר. אתה לא הראשון ולא האחרון שזה קרה לו.

boltrade

New member
אבן הכוללת מתכות שהתחמצנו...

זוהי אותה אבן כמו בצילומים של המוכר אולם זה לא קריסטל. זוהי אבן הכוללת מתכות שכנראה לפני הצילום עברה "טיפול" בחומר ועד המכירה או במשלוח התחמצנה מחדש וקבלה את צבע החלודה.

למעלה