לא האמנתי עד שראיתי

FootballH

New member
לא האמנתי עד שראיתי

אני לא זוכר את שם המאמן האשי של הליונס השנה, ולפי איך שזה נראה עכשיו, הם לא יאלצו לשנן אותו הרבה זמן. זה מתחיל בהתקפה. הם הביאו את מארץ, שאני מאוד אוהב, להיות המאמן ההתקפי. מה שנראה כמו מהלך טוב - מארץ הוא גאון התקפי ועל זה הוא בנה את השם שלו בראמס. לא ככה בכלל. כבר משחק שלישי, וההתקפה שלהם נראית זוועה. יכול להיות שזה גלל טעויות של מארץ אבל מי שהביא אותו היה המאמן הראשי. אבל זה עוד לא החלק הטוב....ההגנה. ההגנה... הגנה יכולה לנצח לך את המשחק. היא גם יכולה לא לשנות, והיא יכולה להפיל אותך לקרשים... בואו נראה כמה ההגנה שלהם רעה... ארון ברוקס לא הפך פתאום לסופר סטאר, הוא לא גאון פתאום.. נמר לא הופך חברבורותיו וברוקס לא שחקן טוב. ונגד הליונס - 187 יארד, .2TD. במחצית!!! זו הופעה שלא מביישת אפילו שחקנים שבהיכל התהילה, ועם להכבוד לברוקס, הוא לא באות מעמד. שוב, זה לא שהוא טוב, זה שהם גרועים!!! אני מאחל לאריות שיהיה להם הרבה במזל העונה, הם יהיו צריכים אותו. הם כרגע מזכירים חתלתול נטוש ומסכן, ולא אריות. (הייתי חייב)

yBm555

New member
מה אתה מתפלא?

זה לא שדטרויט היתה קבוצה מנצחת ונעשתה גרועה.. הם תמיד היו גרועים והם עשו הרבה שינויים השנה בצוות והתוצאות לא יבואו היום או מחר.. תן להם קצת זמן לדעתי הם ישתפרו משנה שעברה העונה אבל לא בצורה משמעותית אולי עוד שנתיים הם ידברו חזק

למעלה