לא גן של שושנים...

האמת שקשה לי להגיב להודעה שלך

ולא בגלל שלא מאמינה לך על מה שעברת ועוברת, אלא בגלל שאני יודעת באיזה מקום כואב וכאוב את נמצאת בינתיים שולחת לך המון חוזק ואורך רוח ועצה קטנה לדרך, גם אם את רואה עכשיו את הכל שחור, תמיד תשאירי לך פתח קטן לאור, כי בוודאות מבטיחה לך, השחור הזה יתפוגג מהר מאד ותתחילי לראות המוןןןןןןןןןןןןןןןן אור. ולעולם אל תתייאשי או תרימי ידים. תצעקי את חפותך לכל מי שרק מוכן לשמוע, אל תוותרי!!!!!

Kטלנית

New member
מאותה הסיבה גם אני לא הגבתי

מכל ה
תהיי חזקה וכמו שסופי'ה אמרה תצעקי
תלחמי
את תוותרי

Kטלנית

New member
את=אל*(תיקון)

בטח שבוודאי אללללללללללללללללל!!! חלילה את
הנה כמו שצריך: אל תותרי

robbar

New member
תשמעי - עליי לא עובדים עם סיפורי

עורך דין דפק אותי והסכמתי להודות בגלל שעורך הדין אמר לי לעשות את זה . תדעי לך שבמדינת ישראל 99 אחוז הרשעות ומגישים כתב אישום על " התעללות בקטין" רק אחרי שמחלקת תביעות קוראים עדויות ממש קשות של קטינים ואחרי שיש חוות דעת של "חוקר ילדים" מומחה שחוקר את הילדים וממליץ האם להעמיד אותך לדין או לא . עורך הדין שלך המליץ לך להודות בכתב האישום ואם לא היית מקשיבה לו אז כנראה השופט היה מתעצבן עליך ושלח אותך לכלא על מה שעשית ועל זה שגם לא התחרטת. עורך הדין המליץ לך להודות בתיק - אחרי שהוא קרא את חומר החקירה וראה את האותנתיות שלו. זה לא מספיק שנאשם עולה לדוכן ואומר לא עשיתי - יש ראיות שצריך להדוף. הסיפור הזה של האבא הסית אותם נגדי מזכיר מאוד סיפורים של אנסים במשפחה שכל הזמן מספרים שמישהו במשפחה הסית את הילדה בת החמש לספר איך הדוד הוציא את הבולבול ושם לה אותו בפה. מספיק עם הקשקושים. אני חושב שאחרי שהודית במעשים את צריכה ללכת לטיפול ולראות איך את מהווה פחות סכנה לילדיך. הזמן הוא מרפה אבל את צריכה לשנות בך בתוכך את המקום שממנו באו המעשים הנוראיים שלכאורה עשית. אני גם לא מאשים את חמותך. אם אני במקומה ושכל אחד ישים את עצמו במקומה - גם אני לא הייתי רוצה שתהיי ליד הילדים . גם אם אני אמא שלך או אבא שלך גם אז לא הייתי רוצה שתהיי ליד הנכדים שלי. בקיצור יקירתי - במקום לכעוס על העולם תחשבי טוב טוב על מה שעשית בחיים שלך. זה שאת עבדת והוא היה בבית זה לא צידוק למעשייך. אני רוצה לראות מישהו שמצדיק אב מתעלל רק בגלל שהוא היה המפרנס . שיבוא לכאן ויגיד ויספר על זה ותראי איך מעיפים אותו בבעיטה. אנשים גם צריכים להבין מתי מגישים כתב אישום על התעללות. לא מגישים כתב אישום בגלל סטירה או סרוב קניית פלייסטיישן לילד. אני מדבר על מעשים חמורים כמו כיבוי סיגריות על הגוף או כליאה למשך הרבה שעות בלי אוכל ומים. זה התעללות בקטין. זהו, אמרתי מספיק , קחי טיפול - ילדייך יצתרכו אותך בשלב מסויים בחייהם. דפקת להם את החיים עד עכשיו- אל תדפקי להם גם את מה שנשאר.

gila411

New member
לא מסכימה

בעלי לא ראה את הילדה שלו שנה שלמה והסיבה היתה הגרושה, שלא רוצה שיהיה בקשר עם הילדה והמציאה אינסוף תירוצים למה היא לא יכולה להביא את הילדה למרכז הקשר אחרי שנה שלמה של מאבקים החל קשר הדרגתי ועכשיו, תודה לאל, תמקיימים הסדרי ראייה, אין לאף אחד זכות לשפוט אותה, הגרושה של בעלי האשימה אותו פעמיים בהתעללות מינית בבת שלו, בהזנחת קטין, בפגיעה בה, באיומים ברצח ומה לא, אני הייתי עדה ל"מקרים" הללו- לא היה ולא נברא ועדיין פק"ס היו לצידה של האישה ולא לצידו של הגבר

robbar

New member
בעלך אידיוט עם קבלות

אני פונה לכל המפגרים למיניהם הקוראים לעצמם אבות גרושים ושאינם הולכים להפגש עם ילדיהם. חבורת שמוייקרים בלתי מכובדים שלי. תזיזו את הישבןמ שלכן מהכורסא שגידלתם על התחת בצפיה בכדורגל ולכו מייד לראות את ילדיכם. אתם בושה למין הגברי. אין לכם זכות קיום ללא ביצוע האמור לעיל. אין לי ולא תהיה לי שום חמלה או סליחה לגבר שלא הולך לראות שנה את ילדיו- מצידי שיאשימו אותו וירשיעו אותו על רצח רבין וארלוזורוב. ברגע שהוא מנע מילדיו את האב שהם זקוקים לו - הוא מאבד אצלי את כל זכויותיו כאזרח שראוי לזכויות של צדק והגינות. אצלי הוא יקבל קיר אטום. קיר בטון. סרוב פגישה עם ילדים הנו מעשה נבזי שאין לי מילים לתאר את הסלידה שלי ממנו. אין סליחה ואין מחילה. כל התחמקות הנה בבחינת נסיונות שווא של נאשם להסיט את הדיון מעוונותיו.

gila411

New member
אין לך זכות לדבר כך

בעלי במשך שנה נאבק בכל הכוח ומול כל הגורמים כדי לראות את הבת שלו זה לא שהוא לא רצה, זה לא שהוא לא הגיע למקום- הוא הגיע -לכל פגישה שאמורה היתה להתקיים אבל האמא לא הביאה את הבת, הוא לא פיספס שום פגישה במשך 6 שנים, גם אם כל פגישה דרשה השקעה של שעה וחצי נסיעה לכל כיוון- כדי לדעת שהאם לא הביאה אותה!!! גם אם בגלל שעות הנסיעה הוא פוטר מהעבודה!!! גם אם הוא שילם ומשלם מזונות גבוהים מאוד, אם האמא לא רוצה להביא ילדה קטנה למקום המפגש, אם יש נגדו צווי הרחקה שלא יתקרב לבית, איך את מצפה שהוא יראה אתה, מה את חושבת שהוא לא יודע כמה אבא חשוב לילדיו?? הילדה לא חשובה לא?? את סתם שונאת גברים ואני לא מקנא בגרוש שלך

robbar

New member
סליחה - זאת הייתה אי הבנה שלי

מבלי לחזור בי במילה אחת ממה שאני חושב על גברים שאינם באים לבקר את ילדיהם אני מתנצל על הדברים שאמרתי על בעלך - אני חשבתי שהוא לא בא לראות את הילדה שלך כי אשתו לא מסכימה. חשבתי שהמדובר בגרוש שלך. טעות. ושוב אני חוזר ואומר שאינני חוזר בי במילימטר מכל מה שאמרתי על גברים שלא באים לראות את ילדיהם וכשחזרתי וקראתי את הדבריחם ההרגשה שלי הייתה שהייתי יותר מדי עדין איתם.

גליה39

New member
תתפלא...

תתפלא עד כמה עורכי דין לא יודעים את העבודה שלהם, ובמיוחד עורכי דין מהסיוע המשפטי, חס וחלילה אני לא מכלילה את כולם...יש כאלה וכהוכחה יש לי את עורכת הדין החדשה שלי שנלחמת בשבילי וזה קשה להאמין כמה במקומות שהקודם הרס היא הצליחה לתקן. ולגבי ההודאה שלי במשפט, אני הודתי כי אני לא יודעת "לדבר". לא רציתי להודות, רציתי להמשיך ולהלחם בצדק שלי. רציתי להלחם בחפות שלי, אבל לא היו לי כוחות נפשיים. החיים שלי היו בתוך בועה. התיק ניסגר בעיסקת טיעון כי לפרקליטות לא היה איך להוכיח את כל הטענות, אבל לצערי השופטת היתה מרירה, מה גם שבתקופה הזאת היו הרבה (ועדיין יש..) מיקרים של התעללות בילדים וליבי כואב על כך. נכון להיום אני נמצאת בפיקוח של שרות המבחן, אני נמצאת בקבוצת אימהות שעוברות טיפול בעזרת קצינת מבחן ופסיכולוגית. אז כן, זה עשה לי טוב, כי הוצאתי את המרירות שלי ואת כל הכאב שהיה אצור בתוכי וסיפרתי ודיברתי בדמעות ולאט לאט הכאב הזה פחת, מה שלא נתנו לי לספר בבית המשפט סיפרתי בקבוצה. "סכנה לילדייך"...לתת פליק בטוסיק (לא מכות!!!) בגלל שהילדה חוזרת מאוחר מאוד בלילה, ואני מדברת על ילדה בת 11, ילדה שלא מודיעה איפה היא נמצאת ואני תולשת שערות מהראש מרוב דאגות וחיפושים זה נקרא התעללות???? לדעתי זה נקרא חוסר אונים!!!, לדעתי זה נקרא "תפירת תיק" לקחו מקרה קטנטן וניפחו אותו ושינו אותו מכל הכיוונים. (הגיס של הגרוש שלי הוא שוטר ואני מאמינה בכל ליבי שהיתה לו יד בדבר). אני לא באה להצטדק, היום זה כבר מאחוריי ואני חושבת רק על הקשר המחודש עם הילדים, לא חושבת על משהו אחר. ומי שדפק להם את החיים כהגדרתך, זה לא אני אלא האבא שלהם והמשפחה שלו. עד כאן!

d a n i e l s 5

New member
קראתי את הכל....

מודה ומתוודה שגם לי קשה לקבל שכולם היו לא בסדר ורק את הבסדר. איכשהו זה אף פעם לא מסתדר לי, הטענה הזאת. אבל...בואי נניח שאת באמת "הקורבן" ובאמת "תפרו לך תיק" , את כרגע נמצאת בקבוצת תמיכה , יש מסביבך מערכת מטפלת של קצינות מבחן ופסיכולוגים....קחי משם את כל מה שאת צריכה לחיזוק, ובעיקר לחזרה לחיים השפויים והנורמלים...... אני רק רוצה להאמין שהיום את תהיי אחרת והיום תעשי הכל בכדי שהילדים שלך יהיו לצידך. בהצלחה לך.

הסיוע המשפטי של רמת גן..

במקרה שלי כן הם "דפקו אותי"..כן הם עשו לי עוול נורא..לי ולילדים. כן..עד היום לא שוכחת ולא סולחת רק רצו לסגור תיק אז מאמינה לגברת למעלה..שהמערכת דפקה אותה..זה קורה כל יום.. ואת שם למעלה ..הלחמי על שלך!!!!

robbar

New member
גליה גליה גליה נו נו נו

את ממשיכה אני רואה עם הרטוריקה הזאת של " אני לא אשמה - אני דרייפוס" "התיק ניסגר בעיסקת טיעון כי לפרקליטות לא היה איך להוכיח את כל הטענות, אבל לצערי השופטת היתה מרירה, מה גם שבתקופה הזאת היו הרבה (ועדיין יש..) מיקרים של התעללות בילדים וליבי כואב על כך." תגידי את חושבת אנחנו מטומטמים לגמרי ???! באים לפה אנשים נותנים לך עצות מכל הלב לבוא ולשפר את עולמך וכל מה שיש לך להגיד להם זה שסגרו איתך עסקת טיעון כי לא היה להם ראיות? לידיעתך אני עורך דין פלילי כבר הרבה שנים ואני לא מכיר פרוצדורה שבה מגיעים לעסקת טיעון במצב שבו אין ראיות. אין ראיות אז חוזרים מהאישום ומזכים את הנאשם. מגיעים לעסקת טיעון מסיבות אחרות לגמרי- כשיש את כל הראיות וחבל על הזמן לנהל משפט ולבזבז זמן של בית משפט ולהביא עדים כשברור מה התוצאה- אז מגיעים לעסקת טיעון- הבנת? אז גם השופטת הייתה מרירה - מעניין מה היא קראה בכתב האישום שבו הודית שגרם לה לא לייך אלייך ? מה היא קראה שם ? שנתת סטירה לילדה בת 10 שחזרה מאחר בלילה ? אני לא חושב עם כל הכבוד שזה מה שהיא קראה. מכיוון שיש לי את הגישה לכל המאגרים המשפטיים אם לא אכפת לך לתת לי את מספר התיק ובאיזה בית משפט זה היה אני מוכן לבדוק את העניין. הנה לך ותרימי את הכפפה ונראה אם המדובר בסטירה לילדה בת 10 על זה שהיא חזרה מאוחר. בואי נראה מה היה כתה באישום מתוך ההודיה שלך במשפט ונשווה את זה לגירסה שלך ואז נבין את המצב. אני לא עושה את זה לשם הווכחנות. ממש לא מעניין אותי לקרא עוד תיק - יש לי אלף כאלה מדי יום שאני קורא. הסיבה לכך היא שאת נמצאת כרגע אצל קצינת מבחן. זה אומר שעדיין לא נגזר דינך. כשהשופטת תקבל את תסקיר המבחן לפני שהיא תגזור את עונשך הדבר העיקרי שמעניין אותה הוא האם כל פוטנציאל ההתעללות עבר ממך. אם לא את בצרות . אם כן אז כנראה שהשופטת תנהג איתך במידת הרחמים . ובנוסף לזה יש סיכוי טוב שתחיי יום אחד כאדם שלם עם הילדים שלך. אני יושב כאן ב 2:00 בלילה רק כדי שאולי אני יגרום לך להבין את המעשה הפסול שלך כי קבלת אחריות היא המדרגה הראשונה והבלתי נמנעת של כל אדם לקראת מהפך בחיים - ואת צריכה מהפך. את קיבלת עורך דין מהסנגוריה הציבורית שייצג אותך במשפט הפלילי שלך. זה שונה מהסיוע המשפטי שנותן עורכי דין לייצוג בהליכי גירושין . אלו שני גופים נפרדים. כך או אחרת כמובן שיש תמיד עורכי דין טובים ועורכי דין פחות טובים אבל אף אחד לא סוגר תיקים כי הוא לא רוצה לעבוד. כשיש מלחמה להלחם עליה אז הסנגוריה הציבורית מייצגת אנשים בערעורים עד בית המשפט העליון. אבל הסנגוריה הציבורית אינה דון קישוט. עורך דין פרטי יעשה בשבילך מלחמות מדומות כי אתה משלם לן כסף עבור מלחמות מדומות. סנגוריה הציבורית אין דבר כזה כי זה כספי מדינה . מנהלים רק מלחמות שיש בהן סיכוי.

robbar

New member
סליחה - רציתי לומר שזה נכתב בלילה

העייפות מולידה שגיאות גב' בלשנית מדופלמת.

גליה39

New member
לידיעתך, עו"ד יקר....

גזר דיני כבר נקבע ונסגר! פיקוח טהור של שרות המבחן למשך שנה אחת. זה העונש שקיבלתי.אני מאמינה בכל ליבי שאם השופטת היתה מאמינה לכל הפארסה היא הייתה מושיבה אותי בכלא. ולא, לא הביאו עדים ולדיונים זה היה נטו אני עו"ד שלי ועו"ד מהפרקליטות, כל חוקרות הילדים (בלי יוצא מהכלל) כתבו בחוות הדעת הסופית שהן לא סגורות לגביי ההודאות של הילדים וכי אין סימנים ברורים וראייתיים.

גליה39

New member
ועוד משהו...

בעזרת שירות המבחן וקצינת המבחן המדהימה שלי אני לומדת עכשיו באוניברסיטת ת"א (חלום חיי) ומה אני לומדת? אני לומדת משפטים! אני יודעת שעורכת דין אני לא אהיה ובטח לא כשיש לי "כתם שחור" בעברי. אבל למדתי המון חוקים, ולמדתי איך בדיוק עושים את כל הקומבינות.

robbar

New member
איפה מספר התיק- תני אותו גברת משפטנ

אני עדיין מחכה לראות ולקרא אותו - תני רק מציין המספר ואיזה בית משפט זה היה. אני רואה שזה לא מגיע לכן אני ( וכנראה גם אחרים) עדיין מטיל ספק באמינות הדברים. גם אם אני אקבל את פסק הדין אני מבטיח לא לפרסם שום פרט מזהה ממנו.

harpagon

New member
למה נראה לי שזה קצת חד-צדדי ???

סיפור עצוב . עצוב במיוחד מכיוון שאנחנו בני אותו גיל ונמצאים במקומות כול כך שונים. עדיין, נראה לי שלא כול התמונה ציורה באור אמיתי ואולי יש עוד כמה עובדות שלא פורטו. בכול מקרה - מאחל לך בהצלחה וחיים מאושרים .

קוקה7

New member
גליה.....

כאם לילדים, אני יכולה לומר לך רק שאני מקווה בשבילך שילדיך ישובו אליך....ושתהיי מאושרת יותר..... לפי דעתי, ילדים יודעים בסופו של דבר מי טוב עבורם, וגם אם בעלך הסית אותם נגדך, אני מאמינה שבבוא היום הם ידעו שזה נעשה בזדון. אני מחזקת אותך ומקווה שתלחמי בכל כוחך כדי שילדיך ישובו אליך... בהצלחה.

למעלה