לא גן של שושנים...

עצוב מאוד

אכן סיפורך עצוב מאוד ונוגע ללב ובשעה שאני קורא את השורות שלך אנח חושב על אלפי הגברים המובטלים שיש נגדם פקודת מאסר ועיכובי יציאה לחול ועיקולים של חשבון הבנק. אלפי הגברים שחזרו בגיל 40 פלוס לגור עם ההורים או סתם בגנים ציבוריים, רעבים ללחם כאשר גרושתם העשירה נהנית מפרי החוק הקובע שרק גברים משלמים מזונות. לבי יוצא אלייך אך אינו יכול לשאול מדוע כאשר מדובר באבות נאטמים הדלתות והלבבות

smailytal

New member
../images/Emo22.gif לידיעת כולם אשה משלמת מזונות

אם הילדים אצל הבעל חוק זה חוק תבדקו וראו שזה נכון

גליה39

New member
אכן נכון

אישה משלמת מזונות, אבל רק מדין צדקה. ככה אמרו לי, אבל נכון להיום, בגלל שאין קשר עם הילדים, לא חייבת לשלם. ברגע שיהיה קשר קבוע,אזי יהיה אפשר לתבוע מזונות.

מזעזע..

גליה..אני מקווה שאת יודעת לסנן את התגובות.. זה לא מקום לשפוט אותך או לדון וגם לתלות. הסיפור שלך נוגע ללב ויש דרכים לקבל עזרה.. יש את נעמ"ת , יש את לשכת הרווחה..יש אירגונים כמו הורות שווה.. לא משנה מה לא עשית עד עכשיו אולי לא היו לך את הכוחות הנפשיים.. אבל עכשיו..אם כל מה שסיפרת קרה..זה הזמן להלחם. להרים את הראש ..להיות חזקה..ופשוט ללכת להלחם..עם כל מה שיש לך.. ולא מדובר בכסף..אלא תתחילי להגיע למקומות ולאירגונים ותשמיעי את סיפורך.. קשה לקרא את מה שכתבת עוד יותר קשה לחשוב שיש חיים כאלו.. לגבי המזונות לא שמעתי שבארץ מחייבים אשה לשלם מזונות לילדיה..זה מוזר.

jesie12

New member
מה מוזר?

כלכלת הילדים חלה על שני ההורים אם האם היא בעלת המשמורת - האב ישלם מזונות אם האב בעל המשמורת - האם תשלם לאב מזונות!

ג'סי אם מה שאמרת נכון

אז יש התקדמות גדולה קדימה לשיוויון זכויות וחובות.. וזה פעם ראשונה באמת ששמעתי על זה...בארץ.

קבלי ../images/Emo24.gif גדול וסיפור מעודד

אל תוותרי - תלחמי והאמת תצא לאור!! זה נשמע כמו סרט רע אבל כל מה שקורה לנו בחיים מלמד אותנו ומחשל אותנו אני מאוד מקווה שהאמת תצא לאור והוא ירקב בשקרים שלו והילדים יחזרו אלייך תראי, דוד שלי סיפר לי שהבנים שלו היו קטנים, אישתו עשתה לו משהו דומה, ידיו היו כבולות מבחינת החוק, הוא היה מתחפש (שם זקן ןכובע) והולך לראות את הילדים מרחוק בבית ספר שלהם, רק לראות שהם בסדר. בסופו של דבר, היא חלתה מאוד והוא הצליח להוציא את הילדים ממנה בבית משפט, והם גדלו אצלו והעניינים הסתדרו. אז אל תדאגי, אל תוותרי, והכל יבוא על מקומו בשלום - את תראי

גליה39

New member
תודה../images/Emo9.gif

אכן, לא מתכוונת לוותר!!! היום יש לי גב חזק מאחוריי, בית המשפט, עובדות סוציאליות, קצינת מבחן כל אלה עוזרים לי ותומכים בי וכתבו רק מילים חמות עליי בתסקיר שהוגש לבית המשפט. היום אני יודעת שאני אעשה הכל כדי להשיב אליי את אהבת הילדים. אני אופטימית למרות שאני יודעת שהדרך תהיה קשה גליה

למעלה