לא גומרת

לא גומרת

החבר ואני ביחסים מיניים כבר חצי שנה. אף פעם לא גמרתי איתו. ולמעשה עם אף אחד אחר. לבד אני מצליחה לגמור, אך עם מישהו לא. אנחנו שוכבים, הוא יורד לי, הוא מפנק, אני נהנת מאוד מאוד אבל לא מצליחה לגמור! זה מתסכל אותי ואותו. אומרים שבעוד אצל גברים הגמירה היא 'אוטומטית', אצל נשים זה קשור בצורה מסויימת לרגש, למצפון.... האם זו יכולה להיות הבעיה שלי?

ToryMaster

New member
זה לא ממש נכון

בטח שזו יכולהל היות הבעיה, גם אצל גברים זה קורה, השאלה היא האם את חשה שזו הבעיה.

זאת אומרת

שאני לא בטוחה אם הבעיה קשורה לאיך שאני מרגישה אליו...אבל יכול להיות לזה חלק. אני מרגישה בנוח איתו, כייף לי איתו , אבל היה לי גם כייף ונוח עם אחרים... ובכל זאת... זה לא מצליח לי כשאני לא לבד, וזה מבאס, זה נותן תחושה שמשהו לא בסדר איתי

ToryMaster

New member
נארף

זה כמו לנהוג ברכב ידני לעומת אוטומטי, לוקח זמן להתרגל וללמוד את הצורה השניה, אבל זה לא שזה לא אפשרי. זה פשוט עניין של ניסוי וטעייה, את יכולה לקחת את היד שלו ולהנחות [כן, ממש ככה, להזיז את היד, שילמד], את יכולה "לתת הוראות" בדיבור [מה שהרבה בחורים ימצאו מאוד סקסי גם]. מה שחשוב זה שתביני שאת, הקיום שלך והערך שלך - לא מוגדרים על ידי סקס, אורגזמה או מה הולך עם הפרטנר בשום מובן שהוא. סבלנות, נכונות וקבלה, זה המפתחות.

עזרה

עם החבר שלך לא מצליח לגרום לך לגמור אז כנראה אין לך אליו שום דבר את צריכה לחפש במקום אחר....

כנ"ל

כמו שויקי ציינה.. לפעמים גברים צריכים הכוונה.. קצת ימניה קצת שמאלה עד שהוא מגיע לנקודה.. אולי צריך למשוך קצת יותר את המשחק המקדים.. לחמם את העיניינים קצת יותר

למעלה