לא גומרת.

Fall out Kid

New member
לא גומרת.

יש לי חבר כבר שנתיים וחצי ואנחנו שוכבים כבר למעלה משנתיים.
באמת שהוא משקיע, אכפת לו וחשוב לו תמיד לספק אותו, הסקס ממש טוב, ארוך ותשוקתי, באמת שהוא לא מחפף ומתעצל. אבל עדין איכשהו אני לא מצליחה לגמור.
היה לנו עבר. מתישהו בטעות הוא פצע אותי שם למטה והתפתחה לי דלקת וכאב לי בערך חודשיים וזה הרס לנו את הסקס, ועכשיו אני סובלת ממשהו שנקרא דלקת במבוא הערייה, שזה כאבים לא מוסברים באזור צוואר הרחם וזה עושה את החדירה לכואבת... זה די דפק לנו את חיי המין אבל עדין חבר שלי מתנהג בעדינות ובסבלנות ואנחנו מצליחים ליהנות בעזרת משחה מיוחדת שמאלחשת את הכאב..
אני לא יודעת אם זה נובע מתסכול של כל הכאבים או מניסיונות כושלים בעבר לגמור, אבל באמת שזה לא עובד. אין טעם לנסות לייעץ לי שהוא ירד לי או כל מיני שיטות אחרות, כי באמת שניסינו הכל ואנחנו באמת עושים הכל. לא יודעת, אולי זה משהו בראש? לפעמים אני מרגישה כאילו זה "על הקצה" וזה פשוט לא עובד! (חשוב לציין שבזמן האחרון אנחנו מנסים שאני אגמור לעיתים רחוקות, לא מסים בהתמדה כל יום ועד שאנחנו מנסים אני מתייאשת יחסית בקלות).
במהלך הניסיון גם הבנתי שאני יכולה לגמור רק באופן חיצוני, וזה מרגיש יותר "אפקטיבי" כשהוא עושה לי ביד דווקא מאשר בזמן סקס. יכול להיות שאני צריכה בפעם הראשונה לגמור כשהוא עושה לי ביד ואחרכך יהיה לי יותר קל בזמן הסקס? ונגיד שאני באמת אצליח לגמור - הפעמים הבאות יהיו יותר קלות?
בכל אופן, חפרתי קצת על הרקע שלנו כדי שתוכלו אולי לתת לי מספר עצות.. באמת שניסינו הכל (או כמעט הכל?)
פתוחה להצעות אז תזרמו

תודה מראש!

Ein Li SaFek

New member
"על קו הזינוק לפני המירוץ" (החברים של נטאשה)

אהלן (שם לא ברור לפי שעה),
הזכרת לי בדברים שכתבת נורא את השיר הדי מדהים הזה של החברים של נטאשה, אבל נגיע עוד שניה לסיבה.
מכל הטקסט שאני שמח שפירטת והרחבת (זו לא חפירה, וזו לא מגילה, זה טקסט שמתאר די בצורה טובה את מה שעובר עלייך) לא הצלחתי להבין :
האם אי פעם גמרת?
האם את גומרת באוננות?
האם את גומרת כשהוא מאונן לך?
האם את גומרת באוננות (שלך? שלו?) תוך כדי סקס?
האם (במקרה שאת גומרת) זה רק מחדירה של אצבעות או רק מגירוי חיצוני לדגדגן?

קודם כל, אני מציע שתבדקי לגבי דלקת מבוא הערייה, שזה באמת ייצור מכוער שדופק ללא מעט בחורות (ובחורים) את חיי המין (עקב הכאבים בחדירה), האם אפשר להקל בעניין (אני זוכר שקראתי פעם על תרגילים לחיזוק רצת האגן, שעוזרים גם לזה, אבל אני לא רוצה להבטיח, קראתי על זה מזמן). בנושא כאבים כרונים, יש גם רופאים מיוחדים שיכולים לעזור (לא כל גניקולוג יודע כל, שווה לחטט באינטרנט ולחפש - יש אפילו מרפאות כאב!!)

לגבי הגמירה המיוחלת
קודם כל, אני אשמח אם תעני על ההיסטוריה של האורגזמות שלך ביותר הרחבה... כתבת גם משהו על העובדה שהוא כן גורם לך לגמור אבל שוב, זה לא היה ברור איך בדיוק ומתי...

בלי קשר, וזה מתקשר לכותרת ולשיר...
שלא כמו בשיר, לא כל אישה יכולה לגמור
בטוח, שלא כל אישה יכולה לגמור בסקס
אורגזמה נשית, יכולה לנבוע מגירוי חיצוני לדגדגן, גירוי פנימי (חדירה), מגירוי נקודת ג'י (שלא תמיד שם, ולא תמיד זמינה לכל אחת). יש בנות שגומרות מליקוקים, וכאלה שגומרות רק מגירוי עקבי של נקודת הג'י, יש נות שגומרות בתוך 2 דקות, וכאלה שהן מולטי אורגזמיות, וכאלה שלא גומרות גם בשעה של עבודה... יש כאלה שיגמרו רק לבד, אחרי חצי שעה של עבודה, וכאלה שיגמרו רק עם בנזוג.
העניין הוא גם פיזי (לפעמים) וגם פסיכולוגי (בחלק לא קטן של הפעמים).
בגלל זה נשאלת השאלה, האם הפציעה והדלקת השפיעו על היכולת שלך לגמור... האם המשחה המאלחשת גורמת לנמנום שמשפיע גם על העצבים שאמורים לעזור לך לגמור?
ואם נחזור לשיר, ולמה שאמרתי, מלמדים אותנו, בפורנו, בסיפורים של בנות שהולך להן, בסיפורים באינטרנט ובסרטים שאורגזמה אמורה להיות משהו משותף (כמו בשיר), ואפילו שאת אמורה לגמור.
במציאות, פרק הזמן שלוקח לגבר לגמור, ולאישה לגמור שונה לרוב, ולרוב לא תגיע אורגזמה משותפת. יותר מזה, המון נשים לא יגמרו בחדירה, ולכן בהחלט אפשר להתמקד במקום במרדף אחרי אורגזמה חמקנית, בעינוג בן הזוג, בעינוג שלך על ידו, ובהשגת אורגזמה (אם זה אפשרי כמובן) לפני, או אחרי האורגזמה שלו, בעזרתו או בלעדיו.
אגב, אם מוכרחים לגמור "יחד איתו בסקס" יש הרבה נשים שמאוננות (או בן הזוג מאונן להן) במהלך החדירה (יש שלל תנוחות שמאפשר את זה).

מה שחשוב, זה להבין שלא תמיד ניתן לגמור, ולא תמיד אפשר ביחד
ושסקס טוב יכול לההרס רק בגלל המרדף הזה אחרי האורגזמה
(ועדיין, אולי אפשר לנסות להבין יותר טוב אחרי שתעני על השאלות)

והשיר, לעצלנים :)

על קו הזינוק לפני המרוץ
בו אני ואת עומדים לרוץ
בכדי לשבור
את השיא שלי ושלך
שהוא לא גבוה ולא נמוך
שיא ממוצע שאני לא רוצה
ואת לא רוצה
רוצים גבוה
בשמיים לנגוע

ואני מתבלבל ונופל
אה... אה... אה... אה...

יריית הזינוק, את פותחת מהר
ואני אחרייך
אני לא מוותר
עומד בקצב שאת מכתיבה
והקצב מהיר הוא כל הזמן מתגבר
אף אחד מאיתנו על כוחו לא שומר
ונדמה שקו הסיום
מתרחק עוד יותר.

ואני מתבלבל ונופל...

הקפה אחרונה, לי יש קשיי נשימה
אני מפסיק לרוץ והולך לפינה
ורואה איך את חלומך
את מגשימה

ואני מתבלבל ונופל...

Maldini Girl

New member
ברוכה הבאה למועדון

לצערי, ולצערן הרב של רוב נשות העולם, רובינו לא גומרות מחדירה. אנחנו יכולות להנות ממנה ומהסקס עצמו, אבל הרבה מאד נשים לא גומרות מחדירה. כי הגירוי שגורם לנו לגמור בא בדר"כ מהדגדגן, ולכן כשהוא עושה לך ביד את כנראה כן גומרת.

שמעי, אני והאקס היינו ביחד שלוש שנים. אף פעם לא גמרתי מסקס. לא משנה איזה תנוחות ומי ומה עשינו. אז פשוט הוא היה דואג שאני אגמור לפני/אחרי הסקס, הוא היה עושה לי ביד, וזה היה מספק אותי. כל עוד אני נהנית מהסקס עצמו גם בלי חדירה, וגומרת לפני/אחרי זה פחות הפריע לי שאני לא גומרת תוך כדי הסקס.

uptowngirl2

New member
גם לי יש אותה בעיה

וגם אני שאלתי פה לפני חודש בערך את אותה השאלה בפורום.
תמיד טוב לדעת שאת לא לבד.. :)
אני אישית גומרת תמיד (ורק) מעבודת יד.

למעלה